søndag den 30. november 2008

Nordjylland blev forladt

og i fuld fart (der er ikke mange biler på de jyske motorveje, sådan en søndag-morgen) gik det ned mod Stjær.morgen Her blev der igen bredt ud med armene, da citronen trillede ind på gårdspladsen. Hvor er det altså bare dejligt, ind i varmen, til skønt bord, dækket med alverdens lækkerier. Jeg er smækhammerende forkælet.veninden

Kroppen havde derfor rigtig godt af, at komme ud, og der blev gået til den. For koldt, klamt og tåget var/er det. Lidt ærgerligt, at udsigten ikke kunne ses, for byen ligger simpelthen så smukt omkranset af bakker og store vidder. Men måske når vi en omgang mere.

Resten af dagen står på Ruth' s garagejulesalg, juletræstænding ved kirken og "Art Jamming" på Stjernholm Mejeri.

Og så er det man spørger sig selv, hvorfor gør man ikke det her noget oftere. Kører en tur, når man nu har haft tiden til det? Tjaaaaaa. Det er så berigende.gaes

Den store mester

utzonJørn Utzon er væk, ære være hans minde. Hans værker kan heldigvis nydes i mange lande.

lørdag den 29. november 2008

Overraskelse på overraskelse

Ét eller andet sted er det så svært at beskrive, sådan en ønskedag. For selv om det er gråt og især vådt, så har det været vidunderligt.butik For så skulle sønnen køres til Lyngså, og datteren havde vi lige glemt skulle til 3 timers teaterundervisning. MEN det gav jo kusinen og jeg, flere timers frihed, og så blev der kørt til Frederikshavn. Wauw, for en butik, der er banket ned der. Gå ind i Helberg Design, hvis alt for mange penge, ikke ved, hvad de skal bruges til :D kusinerne Vi blev temmelig tørstige, efter at have købt en del advents- og julegaver. Det var dejligt, bare sidde der, os to, som overhovedet ikke kender hinanden, men det blev der lavet totalt om på. Så meget, at vi næsten glemte at hente datteren. Fuld fart væk fra Frederikshavn, og jeg blev kastet ud af bilen, til Moster 1. Hun ville op i skoven og hente mos, så det gjorde vi da, i italienerstøvler og styrtende regnvejr. Og hvad så - det tørrer - og vi råhyggede.mossamleren Det blev ikke til besøg hos onkel, eller jo, afleverede blomst på trappen. Han har det forfærdeligt - det gør ondt på alt og alle. Moster nr. 3 fik også blomst, og der blev vist rundt i "endnu" et nyt hus. Den moster har snart boet i samtlige huse i Sæby, sjovt, hvor hun skal findes næste gang. Missionen "giv blomster" til alle søskende fra moar - lykkedes.

I morgen tidlig køres til Stjær, hvor et par dage tilbringes i selskab med veninde og husbond. Dejligt, dejligt - men Jens savner - og DET er også dejligt.

I stearinlysenes skær

lys sidder jeg helt stille i et fremmed hus, med the og pc, det er meget mørkt udenfor. Tv'et kører med stemmer og brølende latter, sønnen var oppe før mig (og i seng senere), han sidder og hygger med morgenmad. Godt nok ikke mange timers søvn for en knægt på 10 år.

Han siger, at mor og lillesøster står sent op, så der er dømt frit badeværelse og langsom start. Bedre kan det ikke være.

Spændende, hvad dagen vil bringe. Tror desværre ikke det bliver til hilsen hos min onkel. Der må ikke komme nogen indenfor, efter første hårde behandling, af den lede sygdom. God lørdag/weekend.

fredag den 28. november 2008

Det er som at komme hjem

aalborg men allerførst skal I lige se, at når man nærmer sig Aalborg, SÅ skinner solen og regnbuen ender. Ja, gad vide hvor? Men smukt var det, at få lidt lys på vejen.

Havde for første gang bestilt værelse på Bed & Breakfast (er ikke den der forstyrrer ;o), men det blev eftertrykkeligt og bestemt meddelt, at det kunne jeg godt afbestille. Skal overnatte hos min kusine, og hvor jeg glæder mig.

 

 

moster I Sæby stod moster 1, med åbne arme. Hun havde spottet mig gennem vinduerne. Og hvad får man, når man kommer til Sæby? Brunsviger - fik vi altid som børn, når vi ankom med Aalborg-færgen, og landene i Mormors trygge favn. Derfor skulle jeg da ha brunsviger :D

 

Men mor kunne altså godt have været med, meget LANG tur at køre alene ;o)saeby

Sidder her

på en lille rasteplads, lidt uden for Århus, og er PÅ :D Trængte til en kop kaffe, lige strække benene, inden videre mod Nord. Min kære Jens, har lånt G3-nøglen med hjem - igen - så der er mulighed for blog-indlæg. Livet er da herligt. Vejret kunne bare godt være lidt lysere, men ved I, hvad jeg nyder aller, allermest? Lastbilerne - nøjjj, hvor er der mange - herovre ;o)

torsdag den 27. november 2008

Turen er planlagt

danmarkskort292 og der er afgang tidligt fredag-morgen. Har lovet mostrene, at være i Sæby lige over middag. Det tager sådan ca. 5½ time, at komme fra syd-sjælland til nord-jylland.

Mor har ringet, om jeg kunne gøre det og det, og købe det og det med, give hende det og ham det, gå tur der og der (lige se om der var/er et hus til salg i den og den gade), og kunne hun ikke bare selv tage med? Meget nemmere - men nixenbixen - ikke denne gang.

Når nu de kanter betrædes, kunne det være hyggeligt, at køre forbi én, som er vild med krondyr.krondyr Ved ikke om jeg kommer "på" deroppe - derfor på forhånd - må I alle have det så godt så længe.

Købt en gave

til "huset" idag - på nettet. For et stykke tid siden, skulle jeg have et nyt batteri til min lille radio, det kostede kr. 600 hos den lokale expert-forretning. Mente det var lige lovligt meget, for at være "uden-ledning", så det blev droppet. Så lidt på fladskærme, når jeg nu var der. Det skrummel af et tv, som huset er udstyret med, har indbygget dvd, og den er kaput-slut. Ikke smart.

71-8464

Derfor frarådede de os "i butikken" IGEN, at købe et tv med indbygget dvd, men anbefalede en lille bitte dims, som nemt kan skjule sig. Det tiltalte fruen. Den kostede kr. 300 mere i butikken end på nettet, hvad gør man så?

Udover at den var billigere, kunne man få 2 dvd-film med, når man købte for det og det beløb. Glæder mig da bare helt vildt til pakken kommer, og det gør resten af husets beboere også.

Vi skal have en flad-skærm, på et eller andet tidspunkt, så bliver den købt hos de lokale. Det bliver for tomt, hvis alle de små butikker, lider net-døden.

onsdag den 26. november 2008

Besked fra lægen

eller det vil sige, sygeplejersken, som tog de mange prøver, har ringet og sagt: Alt er normalt på dine blodprøver, resten ved jeg ikke noget om. :D

Godt nok en dejlig dame, dvs. ingen HIV og sukkersyge. Det eneste, som var lidt obs, var kolesteroltallet. Det var/er: 5,9. Har ledt på nettet, hvad det betyder: Kolesterolindhold mellem 5,0-6,4 millimol per liter: Let forhøjet kolesterolniveau.snaps

Det vil sige, jeg må ikke ryge, skal spise middelhavskost, motionere mere og drikke rødvin. Nååååååå ja - det bliver da ikke så svært.

Måske lige det med motionen, for det, at få sparket sig ud af døren og gå den tur, er godt nok noget af det sværeste. Når jeg starter på jobbet, vil jeg forlange, at jeg tager ALLE turene, hvor der skal hentes eller bringes noget, nemlig.

Og så er årets valnøddesnaps produceret, dog manglede en flaske, da der skulle fortyndes. Hmmmmm, mon der manglede alkohol til sønnens fest i oktober?

Tror snart der sker noget

3054383680_cd498f22a5_o det kære barn, skal for anden el. er det tredje gang, se på en lejlighed, altså ikke den samme.

Det er nemlig meget, meget vigtigt, at den ligger det helt rigtige sted. Mener det er noget af et luxus-problem, men sådan er det altså bare.

Her er det en fordel, at være med i en pensionskasse, som har lejligheder rundt omkring, som man kan være heldig at få tilbudt. Tror bare den er ALT for dyr, den han skal se på, men hvis de bor en 2-3 stykker, så går det lige.

Fotograf og billedbehandler: Malene

Føler et helt utroligt behov

citron for at tage til Jylland i weekenden - måske allerede torsdag eller fredag - og så smutte hjem på mandag.

Det bliver nok citronen, som kommer til at køre, for der sidder "Gurli" og taler pænt til mig hele vejen. Hun kan nemlig ikke li min bil - desværre.

Et besøg er planlagt - eller næsten - det bliver hos veninden i Stjær. Men har også lyst til, at køre til Sæby og hilse på onkel og alle mostrene. Måske skulle jeg ringe til mor, og høre om hun har lyst/tid til en tur.

tirsdag den 25. november 2008

Dagens sidste solstråler

kan altså ikke lade være, I må stoppe mig, hvis det er nok/formeget.aften Og nu varer det ikke mange dage, før el-mast og ledning er væk, dens afløser er sat ved siden af. Glæder mig vildt, har før ytret, at de giver tinitus i øjnene, og det holder jeg fast i.

Den dejlige

tshirt italiener-søn, kom hjem med ny t-shirt, som mor skulle beundre. Det gjorde jeg, og det gør jeg hvergang, han kommer hjem med nyt. Men han pointerede kraftigt, at jeg skulle læse mærkaten i nakken, det var vigtigt.

treeTror simpelthen aldrig nogensinde, han flytter hjemmefra. Tror nærmere, at hvis han får lyst til, at bo sammen med andre, så flytter vedkommende ind her. I den engelske tekst står bl.a.: "we suggest you have your mother wash & dry it for you".

Men det er da godt han er miljø-bevidst.

Ikke længere

kold luft i stuen.kold luft Så en tdc-bil for lidt siden og der gik vel omkring 10 min. så var fruen "på igen".

Nu har jeg ellers lige postet min redegørelse til A-kassen, skrevet at kablet var skåret over, så det ikke var muligt, at søge lige så effektivt som forlangende. Men mon ikke den lidt for militante dame kan bære over med 3 dage? Håber jeg, for skemaet skulle først have været sendt på fredag.

Og så har jeg fået besked, at min nye tilværelse som 8-16-job-ansat, nok starter mandag den 8. december. 14 dages opstart og så ferie i 16 dage (inkl. weekender), det kan da kaldes en blød start. Ikke helt dårligt :D

Nu må jeg på blogrundtur, og se, hvad alle I andre har fået tiden til at gå med.

mandag den 24. november 2008

Fortsat teknisk uheld

meget, meget stort desværre, og endnu ikke noget nyt om hvornår de små kabel-ender bliver samlet. Men så er det altså godt, at jeg har en vidunderlig mand, som kan mærke, at fruen har voldsomme abstinenser. Han listede ind i det mørklagte soveværelse (hvor fruen ligger trist til mode), med hånden knyttet - åbnede - og hvad lå der der? G3-nøglen fra hans arbejde, som vi også "lånte" de 14 dage i sommerhuset. Spørg lige, om der var én som blev så lykkelig, at aftensmaden bliver glemt i dag. De kære mandfolk må klare sig selv, og det gør de, for der er så meget mad tilbage fra i går.Malene19 Tusind tak for de smukke, varme, dejlige hilsner til Malene og os. Det ryger lige ind i hjertekammeret og lægger sig lunt.

Billedet viser én af mine mange brødre, lege med det yngste medlem af familien, på Malenes fødselsdag. Her ses tydeligt, hvad en kuffert OGSÅ kan bruges til :D

søndag den 23. november 2008

Idag har denne vidunderlige pige

fødselsdag, og der ventede hende en overraskelse af den helt store karat. Men først ventede der hendes forældre en overraskelse, for vi blev præsenteret for den første (tror jeg nu ikke helt på ;o) kæreste. Parret blev hentet (igår) på stationen, hvorefter vi kørte til den bedste slagter på Møn. Her blev der hygget og spist igennem, Malenes helt store føsdagsønske.time mal Dagen idag var en stor hemmelighed, ihvertfald for føsdagsbarnet. Havde fortalt at kæresteparret ville få serveret champagne-brunch kl. 10, men ikke at 3 onkler, 2 kærester, 1 lille kusine, mormor og faster, også kom, for at overraske.

paint mal  malene

Tak for hjælpen til et cetera og Johanna, med superskønne forslag, til pragtfuld brunch, som gik helt fantastisk.

Også en kæmpestor tak til Bibotøsen, som hjalp sin mor nr. 2, når internet-verden bryder sammen. Eller når kabel-drengene hugger et alt for vigtigt kabel over. Bibotøsen er experten for nedenstådende indlæg, det er hende, som har en superveludviklet humor. Dette indlæg er sendt via biblioteket her søndag eftermiddag. Hvornår kabelfolkene får samlet enderne, er uvist. I bedes - som jeg (aaarrrrrhhhhhhhggggg) have tålmod.

fredag den 21. november 2008

Teknisk uheld, vi beklager



Det hårdtarbejdende folk gravede lystigt derudad - kablet er gravet over og Sister Bonde er afskåret fra blogverdenen og andre lækkerier.

Diverse gravemaskiner fik masser af buler, da Sister Bonde stormede hen og sparkede dem "over benene", men lige lidt hjalp det.

Hun glæder sig til at vende tilbage og sender sine varmeste hilsner - også til søens folk. ;-)

Den kære mand

morgen var på arbejde i 15½ time igår - læg 2 timers kørsel oveni -  har endnu ikke set ham, men bilen holder der. 

Håber inderligt han holder fri, der er så meget jeg godt kunne bruge en håndværker til ;o)

Ved endnu ikke, hvornår opstarten går til nyt job, så ting skal gøres, andet ryddes væk, samt handles ind til på søndag. En aftale hos hudlægen er rykket frem, jeg er den der er smuttet.

torsdag den 20. november 2008

Så er der udsigt til

udsigt at de hårdt arbejdende folk (i alt slags vejr), snart er færdige med nedlæggelse af kabler og fibernet. Ejjjjjj, ved godt det er plat, men kunne altså ikke lade være :D

En gråvejrsdag kan også være smuk

fugl og så har fruen endelig fået taget sig sammen til at kontakte lægen, samt ER kommet igang med at gøre rent. Der skal holdes en lillebitte føsdag her på søndag, så pænt må og skal der være.

Der er kommet en hel del svar på blodprøverne, og indtil videre ser det meget godt ud, mangler dog fortsat svar på den der, som man frygter, bare man siger ordet. Ved ikke, hvornår jeg hører om den, venter i spænding.

Spændende, hvordan denne

overgang fra næsten 2 års ledighed, til at skulle stå op hver morgen, og køre på arbejde, bliver.bro Har faktisk sovet rigtig godt, lige med undtagelse af en drøm, hvor det blev overvåget, at jeg bloggede formeget i arbejdstiden.

Nu skal jeg tage mig sammen, og få skrevet til lægen mht. svar på blodprøver, som gerne skulle komme i dag. Har tænkt mig noget med: nu har jeg fået et job - det ER positivt - det behøver svarene på blodprøverne IKKE at være.

Den kan hun da ikke stå for - vel?

Ups, og midt i alt dette har jeg glemt, at sende kort/blomster til mor og far, som har været gift i 51 år i dag. Tillykke til jer.

onsdag den 19. november 2008

En lille før-jule-konkurrence

hvaderdetHvad er det?

Den, som gætter helt nøjagtigt, eller kommer tættest på, modtager en lillebitte-præmie.

Dem, som ejer én, har givet mig den, og er i familie, kan desværre ikke få lov, at deltage denne gang :D

Fristen for deltagelse er, mandag den 24. november kl. 12:00.

Fremover har

vand Sister Bonde udsigt til ham her, i hvert fald i dagtimerne. Fra hvornår vides endnu ikke, men mit fremmøde ønskes hurtigst muligt.

Så det var det. Samtalen gik godt (åbenbart), vi kom ind på mange sjove ting, inkl. italienersøn og champagnebrunch.

Det er jo desværre ikke et ordinært job, men et løntilskudsjob, så perioden er begrænset (max 6 mdr.), men de ville forsøge, at få mig i 7 mdr. - allerede - uden at kende mig. Tak skæbne. Det vil også sige, at jeg fortsat skal søge et vist antal job hver uge, og jeg kan gå fra den ene dag til den anden, hvis der dukker et alm. job op.

bogFor et stykke tid siden skrev jeg om bogen  "Jeg kommer snart hjem" fra forlaget Sohn. Har jo det princip, altid at sende en mail til dem, som omtales på bloggen, hvis en mail-adresse altså kan findes. I posten i dag var, som tak for omtalen (det er jo totalt udnødvendigt) denne bog, fordi jeg skrev at nu måtte der snart en krimi til, ovenpå alle de tragiske skæbner. Glæder mig virkelig til at læse den.

Så alt i alt - indtil nu - en dejlig dag.

tirsdag den 18. november 2008

Mon ikke den kære husbond

får noget af en overraskelse, når han kommer hjem? Fruen er blevet lettet gevaldigt på toppen, har været hos politiet og fået en straffeattest, hos lægen og fået taget blodprøver (inkl. for HIV), og det har vrimlet med smilende udenlandske håndværkere - på trods af vejret. Det er fibernettet, der nu er kommet tæt på.arbejdere Haven og vejen var totalt gravet op, da jeg kom retur, men nu efter nogle timer, ser det ud som om de aldrig har været her - næsten. Spurgte pænt, om de ikke lige kunne grave ud til en sø osv., når de nu var igang: Vi ikke forstå.

Straffeattesten var ren - eller det ved jeg faktisk ikke helt endnu - for  politimanden har skrevet forkert cpr.nr. på. Om det så er mig eller den med det nummer, der er ren, finder jeg ud af senere i dag.

Næsten 5 uger

klipover tiden, det går ikke, må og skal se pæn ud til imorgen. Kører til Birgit og foreslår hende en ordentlig omgang, nu må og skal det væk.

Billedet er fra en tidligere omgang.

Men først må politiet besøges, skal nemlig medbringe en straffeattest til samtalen i Næstved, jo, jo. Spændt på om den er ren.

mandag den 17. november 2008

Det var dog et utroligt smukt

hospital, altså bygningerne. Godt jeg kom tidligt, for der skulle virkelig ses og nydes kunst og dejlige fontæner.bisp3 Tænk at mini-gefion findes her, der er altså mange overraskelser, når man leger turist i landets hovedstad.bisp1 For der var ikke så smukt indenfor - nedslidt i den grad - og hvor er det ærgerligt. For sådanne bygningsværker, kan og vil jo heldigvis holde i evighed. Nå det var så det. Efter en ½ times forsinkelse, kom jeg ind til en meget fortravlet læge, som undskyldte ventetiden. Pyt, jeg har ikke andet for, end en venindeforkost, og den kan og skal nok vente.bisp2 Og nu er det I skal have bind for øjnene, som den smukke dame i hjørnet. For der skete intet, det var da lige før lægen overhovedet ikke ville se "problemet". Men brugte tid på, at vente i telefonen, for at få en overlæge i røret, som kunne/skulle give tilladelse til laserbehandling. Pyyyyha - træk vejret - det lykkedes ikke. Lægen ringer til mig, om jeg får lov. I mellemtiden kom en anden læge forbi og ytrede: man har aldrig set en pensionist med vorter. Nååååå nej, so what, jeg bliver den første? Men inden alt dette, spurgte lægen, om jeg havde fået lavet en immunstatus inkl. diabetestest. Hvor er det dog logisk. Hvorfor i hede hule osv. er der ingen andre (inkl. én selv ;o), der har fået denne geniale ide?

Næste step - HIV-test og sukkersyge-blodprøve - yes - ringer til egen læge i morgen.

Skøn frokost hos veninden, med efterfølgende besøg i IKEA, og afhentning af 2 stk. mandfolk i Roskilde. Dejligt at komme ud.

G'morn morgen kl. 07:12

morgen Nogengange er det simpelthen for fantastisk, at man må dele. Tror det atter bliver en smuk dag.

Det er ventet

OmBispebjerg_350x198jeg kommer på visit i dag. Skal møde på hudambulatoriet på Bispebjerg Hospital her til formiddag. Hvor er jeg spændt på, om de har noget totalt revolutionerende, som kan hjælpe mig af med et stædigt og vedholdende problem. Hvis - vil jeg udøse min viden til alle.

Derefter et lille smut hen til veninden, som helt tilfældigt har taget en fridag :D

søndag den 16. november 2008

Køber aldrig

imagehandlerCARNOGU8 dameugeblade, altså lige bortset fra Billedbladet - engang imellem. Læser damebladene hos frisøren, hun holder nemlig ikke Billedbladet, har forsøgt at lokke hende, til når jeg kommer. Men ak. Synes forsiden på Alt for Damerne, ikke var til at modstå - det måtte med hjem. Ren hygge og dejligt at læse, jeg har én ting tilfælles med Kronprinsessen :D

Hun siger: Jeg er nok ikke så god til at tage imod ros. Jeg hører det, men jeg tager det ikke ind. Ret flot sagt.

Og så fandt jeg ud af, at en ny julekjole må der simpelthen til i år. Der er mange lækre derude, som bare venter på jeg kommer, skubber og prøver.

Og at et italiensk forsøg har vist, at fiskeolie forlænger livet. Det er da ikke så ringe endda. Begyndte at spise dem, da pille"mis"-bruget satte ind, mht. forbredning af den manglende lugtesans.

Og læst om 4 nye spændende kvindelige forfattere: Sissel-Jo Garzan, Trisse Gejl, Henriette Rostrup og Christina Englund.

Så alt i alt - var pengene givet godt ud.

lørdag den 15. november 2008

Hvorfor kommer de her

opgivende altså mor & far, bryder ind i min skønne hverdag? Hvorfor kommer de med alle deres spørgsmål, om det ene og det andet? Jeg har det jo godt, trives - ingen problemer. Bliv væk.

Nææææ du, vi er jo fortsat dine forældre (selvom du er over 18), og vi er udlejere og dermed interesseret i, hvordan det står til med lejligheden - også :D

Skabet - faktisk god kvalitet osv. - blev efter alle kunstens regler, surret fast på ladet af bilen i Roskilde og kørt til Englandsvej. Men ak og ve, det kunne dælme dulme, ikke komme ind af indgangsdøren. Eller jo det ku det, men så kunne det heller ikke rokkes ud af stedet. Jo, jo. Skabene (for der var nogle stykker) blev stillet til storskrald, og tiden blev brugt til rengøring/oprydning/nedbæring af skrald i stedet.

Det var bare så tiltrængt og så hyggeligt, for os - tror Malene ønskede os hen, hvor pebberet gror. Jens ryddede kælderrum og hentede vidunderlig mad fra vores yndlings-italienermand, jeg nåede lidt i køkkenet ;o) Nøjjjjj, hvor vi glædede os over, at få en hel eftermiddag i selskab med vores barn. Det hele blev afsluttet med mors allerbedste melodi, den originale: Some where over the rainbow - og en dans. Samt vores kære barn lovede at komme ned til os på lørdag. Det vil vi glæde os så meget til.dans

Der er ikke plads

2649464551_3618158a43_b nok i det skab, som vi samlende, da Malene flyttede til København. Men heldigvis skulle der smides et dejligt stort skab ud, på Jens arbejde. Tilladelsen er givet til, at vi henter det (i Roskilde), hvorefter vi kører videre ind til Malene og bærer op til 4. sal (god motion ;o). Håber at det ikke bliver så vådt, som på billedet, da det er åben trailer, skabet skal transporteres på.

Glæder mig vildt, dejligt at komme lidt væk, fra de vante opgivelser. Men så ved I, at der er stille her i dag. God weekend.

Fotograf: Malene

fredag den 14. november 2008

Den lille skov

som er beliggende i "vores baghave", har nogle fantastisk smukke gamle egetræer. Smukke på alle tider af året, men måske især nu, hvor man tydeligt kan se, hvilket kunstværk de er.eg Ligesom de gamle stolte træer, har jeg tænkt mig, at blive stående. Der skal mere til at vælte dem og mig. Derfor: Tak for alle jeres utrolige smukke ord, det varmer i den grad, håber mange får glæde af de dejlige kommentarer. Hjertelig velkommen til Trønderpia, som valgte ikke at være anonym længere. Jubiiii.

Min tvillingesister (og givet mange andre), har været/(er) udsat for det samme. Det er ubehageligt, man bliver rystet og ked af det. Men det værste er næsten al den energi, man bruger på det. Tænke, hvorfor osv. osv. Man bliver slået lidt ud af kurs, hvergang, og så skal der lige nogle timer til at komme op igen.

Måske virker det som om, at jeg er total åben og skriver om ALT, her på bloggen. Det gør jeg ikke, det er måske 10 % der bliver udgivet. Derfor er der klart mange, som danner deres forestilling/billede af, hvordan hun er hende Sister Bonde. Det er desværre nok det der sker, og sådan må det være.

PS: Mens jeg her i formiddag, handlede i Netto, ringede mobilen, om jeg ville komme til samtale i Næstved på onsdag. Se det var dog en vidunderlig melding at få - endelig.

torsdag den 13. november 2008

Kan og vil ikke forstå

nogen menneskers kringelkrogede tankegang, hvor det eneste formål åbenbart er, at få andre endnu længere ned med nakken, end de er i forvejen.

ved ikke Blev atter gjort bekendt med, at jeg nok ikke er, som man bør være, og dermed lige skulle have læst og belært teksten, via en kommentar fra én, som på det venligste, er frabedt, at kommentere på bloggen.

Hvis man skal svine mig til, så gør det via mail, og ikke i offentligt forum. Det er så lavt, at det gør ondt - både her og der. Men det må gøre godt, et eller andet sted, siden vedkommende fortsat læser med.

Håber du får en god nats søvn.

Der gik jo ikke mange

dage, efter mødet med den (efter min mening) militante HK-medarbejder, at det brev, som jeg ikke behøvede at frygte, hvis og hvis, kom.

Aktiviteten mht. at søge job, skulle øges betragteligt, for ellers . . . . . . mister man sine dagpenge. Nu er det altså ikke så nemt, at søge, når man af læger osv. har fået en "begrænset rådighedserklæring", som fortsat er gældende, og der bare ikke ER ret mange job at søge.torne Men det blev der ikke taget hensyn til i HK - denne gang. Det har godt nok været svært, at acceptere. Det eneste sagsbehandleren i kommunen kunne tilbyde, var endnu en sygemelding. Jamen altså - stopper det aldrig? Vil så gerne ud igen, og have den daglige kontakt med nogle skønne kollegaer. hulk

I brevet fra HK, var et skema, som hver dag skal udfyldes (i perioden 23. oktober - 30. november) med den daglige aktivitet, du præsterer for at komme i job. Der er 18 rækker dernedaf, med div. rubrikker derhenad. Meningen er så, at der kontrolleres ved opringninger, om jeg HAR søgt de steder. Jo, jo - big brother is watching you.

Skemaet er totalt udfyldt d.d., så jeg har lavet et tilsvarende i excel, hvor alt er renskrevet og med flere rækker dernedaf. Når vi nærmer os den 30. november, bliver begge skemaer sendt til damen - så må vi håbe hun er tilfreds :D

Her til morgen

Utroligt så forskelligt det kan være, mod øst så det sådan ud:mod east og mod vest:mod vest Det bliver en smuk dag.

"jeg kommer snart hjem"

er en færdelig bog om en mors savn. Det hører efterhånden ikke til sjældenhederne, at der triller tårer, når jeg læser. Er det mon med alderen, at man bliver mere og mere sentimental, eller er man med sin livserfaring, mere i stand til at sætte sig ind i disse skæbner? Bogen er præget en del af alt det politiske i Rusland, men bestemt værd at læse, af den grund :D

untitled Omkring 1900-tallets begyndelse emigrerede godt 2000 danskere til Rusland
Blandt dem en landmandsfamilie fra Nordjylland, der efter en omtumlet tilværelse slog sig ned i Sibirien. Familien fandt ikke lykken der og måtte dybt forarmet, vende hjem efter at have efterladt deres 15-årige søn som tjenestedreng på et russisk gods.
Ole Sohn har gravet dybt i de russiske og danske arkiver, og fortæller denne dramatiske skæbneberetning om familiens liv og skæbne.

Nu må jeg snart i gang med en krimi, for 3 bøger i rap om triste skæbner, er næsten for voldsomt.

Update: Har efterfølgende modtaget dette på mail:

Tak for det. Jeg vedhæfter lige den nye forside på 2. udgaven. Det første oplag er udsolgt. Den nye bog er en hardback-udgave. Du må gerne henvise til vores hjemmeside. http://sohn.dk/forside. Der kan man bestille bogen og få den sendt og indpakket  - og leveret for 199 kr. Du skriver at du gerne vil læse en krimi. Jeg sender dig et læseeksemplar (Efter BogForum) af : Caruso synger ikke mere af Anne Chaplet. Se omtale på vores hjemmeside. Venlig hilsen Inger Sohn

onsdag den 12. november 2008

Dagens gåtur blev

trae lang, for smukkere vejr, kan man næsten ikke forlange, ovenpå alt det gråvejr. Men det er jo også Fr. Koch's fødselsdag, anderledes kan det ikke være.

Her, hvor vores lille bitte hus ligger, er der mange muligheder for at gå rundt. Det synes jeg bedst om. Man ser det hele fra forskellige vinkler, når man går den ene vej én dag og den anden vej, en anden dag.

Dermed også den omtalte nye smukke skorsten, på evighedscampisternes hus. Er den ikke vidunderlig? Må altså gerne flyve over på vores hus. Helt ærligt, så ved jeg ikke, hvorfor, men har en skør vane med at studere skorstene. Passer de til huset osv. osv. Nej, måske især, hvorfor de næsten aldrig har samme farve som huset, gælder også vores.camp

I den sidste uges tid, har der været rigtig mange store skønne lastbiler forbi vores hus, med lad og anhænger fyldt med store stammer. Nu fik jeg set, hvor det var fra. Efter de 2 første træer til højre, er vores hus. Arealet er ca. 500 x 300 meter, og samtlige træer i skoven, er bare væk, altså lige med undtagelse af dem ude i kanten. vores

Spændende, hvad der skal ske. Det var bare lidt billeder fra en dejlig tur.