onsdag den 20. juni 2007

Nyt gulv

Endelig. Efter et ½ år med gulv uden fliser, med buler, revner, løse sten, skæve overgange fra fjernede mure og ikke mindst STØV, fik køkkenet/stuen belægning på. Det er lige før - også kun lige før - at jeg synes belægningen er så smuk og blød, at jeg leverer 42 m2 indkøbte fliser retur.
Men hvor bliver det godt, når det hele er overstået. Ombygningen har stået på siden november 06, og det er simpelthen for lang tid. Ved godt det er tidligt at tænke på, men bare det at kunne se frem til at holde jul, åbne kasserne med julesager, som ikke var fremme sidste år. Ihhh, hvor jeg glæder mig.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

solfliser er meget smukke. Jeg følger spent med både på Flickr og på bloggen nå når jeg er blevet oppmerksom på den. Lucie

Anonym sagde ...

Vi leser forresten samme bog :)Lucie

Sister Bonde sagde ...

Tak lucie - og velkommen.

Et cetera sagde ...

DET køkken ser nu alligevel ud til at have været hele ventetiden værd - virkelig dejlig atmosfære. Jeg forstår godt at du "næsten" vil beholde gulvet med sit nuværende udseende.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera, hvis du nogensinde er i nærheden, så vover du at køre forbi, uden lige at komme ind og få en kop kaffe og en sludder

Sister Bonde sagde ...

Glemte lige i farten, at du ikke drikker kaffe, så nipper vi til et glas rødvin i stedet ;o)

Et cetera sagde ...

Tusind tak - du kan tro jeg vil tage dig på ordet hvis jeg kommer forbi - og i lige måde, forresten!