torsdag den 5. juli 2007

Biler, biler, biler

Næsten ligesom med håndværkere, vi kan ikke leve uden biler. I hvertfald ikke når man som os, bor langt ude på landet, hvor den lokale bus kommer forbi 3 gange i døgnet, hvis vi er heldige.

Men biler skal jo passes og plejes og de går meget ofte i stykker, synes jeg, som er den der betaler regninger her i huset. Og de går altid i stykker, når det er allermest ubelejligt, mærkeligt nok. I dag skulle mandens bil på værksted.

Jeg skulle bruge min, for datteren skal til tandlæge, og senere skal vi til den store by, for lægebesøg og afsætning på stationen. Derfor har manden taget min bil, ladet sin stå, som jeg så skulle køre på værksted i morges, med lovning om en lånebil på værkstedet. Kører tidligt afsted, så værkstedet har hele dagen til at fornøje sig med mandens bil og hvad sker. Lånebilen er i stykker, så den skal lige laves. Det er da utroligt.
Kører retur til hjemmet, venter nogle timer, kører afsted igen og sørme, det lykkedes, jeg er den lykkelige ejer af en lånebil.
Retfærdigt skal det nævnes at billedet, har overskredet sidste salgsdag. Den første er solgt, den næste er min, som manden har lånt i dag, den sorte er en af tøsernes, båden er mandens, firmabilen er udskriftet med privatbil og andet firma.

3 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Ja med så dårlig offentlig transport er biler da et must - og et frygtelig besvær når noget går i stykker og i skal i hver sin retning. At de altid går i stykker når det er mest ubelejligt er jo naturligt nok for hvornår er det egentlig belejligt! :-). Jeg synes f.eks. også at min cykel modarbejder mig med jævne mellemrum ved at punktere når det er mest ubelejligt, men det sådan set altid ubelejligt for når jeg tager cyklen skal jeg nå et tog - som jeg så ikke når :-)

Rodrigo sagde ...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. Thanks for the attention, bye). Até mais.

Sister Bonde sagde ...

Har først modtaget mine kommentarer i dag, forstår ikke hvad der er galt. Hmmmmm. Men tusind tak for dine ord emmaline