tirsdag den 3. juli 2007

Undergravende virksomhed

Myrer, myrer, myrer overalt - indenfor - laver dybe huller i vægge og gulve og lægger pæne bunker af det fineste sand. Måske fordi, der er så åbent i øjeblikket, pga. ombygninger, ser de deres snit til rigtig at hygge sig. Vi har forsøgt kaffepulver, bagepulver til rigtig myregift, uden effekt. Hvis du sidder inde med den optimale løsning, tager vi med glæde imod.

4 kommentarer:

Emmaline... sagde ...

Jeg søger selv efter gode råd. Vores myrer er dog (tilsyneladende, jeg stoler ikke på det) flyttet "hjemmefra", dvs ud af huset og ind i rigtig mange haveplanter - foruden terrassen og garagen og alle de steder vi endnu ikke har opdaget... så selvom jeg glæder mig over ikke at skulle dele bl.a. køkken med de små bæster, så er jeg stærk utilfreds med at de ødelægger blomsterne - men myrerne, de hører ikke efter...

Anonym sagde ...

prøv kanel, det virkede hos os, måske også hos dig.....håber, for de er bare for meget.

Frk. Bibo sagde ...

Yup, kanel. De kan ikke lide det. Men ellers så er der også blandingen gær & sirup. Vær obs på at de kommer til at myldre i hobetal, men det skulle "gå i selv igen", når de får ondt i maven og eksploderer... derhjemme. Ved ikke om sidstnævnte virker, men det står flere steder på nettet, når man søger. Og jeg har da selv prøvet det - kombineret med "massemord", og har sjovt nok ikke set dem siden.... indendøre.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak for jeres gode råd, jeg starter krigen i morgen. . . .