onsdag den 15. august 2007

Dum dag i går

Jeg fik INTET lavet. Havde det som om, alt gik mig imod. Nu er vi endelig ved at være der mht. at kunne flytte alt tilbage i stuen og indrette og hænge billeder op og finde al keramikken frem og nips og glas osv. osv. Og hvor har jeg glædet mig. Hver dag ligger jeg plan for, hvad der skal ske, og i går skete der intet.
Jo, jeg kom da lige ned til havnen og handlede lidt, samt fik taget nogle billeder.
Så sad jeg bare der og tænkte og tænkte og gik rundt om mig selv (kan ikke lade sig gøre når jeg sidder ned, men meningen er der).
Nej,jeg fik da lige sat nogle bøger på plads og flyttet om på lidt hylder og sat lidt keramik op. Tomhed, tænketank.
Fik da også surfet en masse på alle de skønne blogge og fik studeret en flok af dejlige kvinder, som var i stand til at rose sig selv. Stort smil.
Nå nu kommer det jo alligevel. Fik da også fremtryllet aftensmad og den var god (selvros) og jeg fik endelig set en film, som frk. bibo har anbefalet. Barsk, men flot.
Ikke mindst fik jeg skrevet nogle ting ned og det var godt. Nogen gange hjælper det voldsomt bare at skrive tanker ned. Ikke at nogen behøver at læse det - overhovedet - men bare det at få det ud/væk, var godt.
Der sker lidt ad gangen, og det er ikke endeligt, er først lige begyndt. Det var jo det med sofaen, om den skal skiftet ud og klapstolen skal væk, og der skal billeder op og det lille skab skal nok ikke stå der. Jo, jo.

19 kommentarer:

Marianne/København sagde ...

Whauuuuu hvor ser det lækkert ud! Jeg drømmer om klinker på gulvet, suk!

Sister Bonde sagde ...

Dream on girl - dream on. Det er et mareridt (mens det står på) og det er så dyrt, at jeg fik et total-chok. Men vi nyder det og er svært tilfredse med valget af fliser, for DET er ikke nemt.

kokken pipper sagde ...

Det bliver da mega-flot og husk nu på hvor spændende det er at indrette når man er nået så langt som I er. Så op med humøret en ny dag truer forude(Citat Garfield):-)

anjoe sagde ...

Tror at den form for tomhed, du oplevede i går, er ganske almindelig. Den lange ventetid, mens arbejdet langsomt skred frem, og så endelig færdig. Er måske en slags fødselspsykose; din helt sikkert kortvarig, for pludselig ved du bare, hvordan det skal arrangeres. God arbejdslyst, sister bonde, og hvad angår klapstolen, så må du ikke kassere den, max. stille den i skammekrogen ;-)

Sister Bonde sagde ...

Humøret er bedre i dag, men det er en ny dag der truer ;o) Tak kokkepige.
Anjoe - du har fuldstændig ret - godt ordvalg.
Klapstolen kommer ovenpå, der skal der indrettes herreværelse, og der vil den passe glimrende. Der hvor den står nu, kunne jeg tænke mig en sort flyder. Men vi får se.

Emmaline... sagde ...

Dagen var da ikke spildt, selvom du ikke fik gjort det, du planlagde: du fik sat ord på noget som trængte til at komme ud. Den slags er vigtigt, en slags genopladning...Ha' en god dag uanset hvad du bruger den til ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak og i lige måde Emmaline - gode ord.

et cetera sagde ...

længe leve tænketanke - det er der det rykker. Husk, kære ven, det indre skal plejes før det ydre kan nydes ... Det er noget som mange ikke har indset - men de har det også derefter ...

Sister Bonde sagde ...

Flot sagt et cetera, mange tak kære ven.

Anne sagde ...

Ha´nu en god dag og få tænkt gode tanker.
Lige nu ligner mit hjem det billede du har til venstre hjælp nu slukker de for strømmen jeg er smuttet

Sister Bonde sagde ...

Jeg følger med - Anne - på din side og jeg er ikke spor misundelig. Men det bliver godt, det kan du jo se her. I lige måde god dag.

Nina sagde ...

Godt, at du bruger det der med at skrive, når skyerne hænger lidt for lavt. Det har jeg jo også rigtig gode erfaringer med. Og så har jeg i hvert fald også dage, hvor planerne er store, men hvor der bare ikke sker andet end en masse tankeaktivitet - jeg tror, vi skal betragte det som en sund nødvendighed, det der med bare at lade stå til og lade op. Ha´ nu en bedre dag i dag!

Anne sagde ...

py strømmen er tilbage og jeg kan blogge videre, det er godt nok svært at undvære det her samvær...Ha det nu rigtig godt, dine dage skal ikke være alt for dumme, selvom de så bliver brugt på tanker..

Frk. Bibo sagde ...

Sådan nogle dage som den du havde igår er bestemt i orden. Det har vi alle. Jeg bruger også mine til at surfe, sidde foran skærmen, mm. Sådan er det bare. Så må vasketøj og anden aktivitet vente. Slut prut. Håber du har en god dag i dag. .... Kœrlige tanker herfra.

Sister Bonde sagde ...

Tak for alle jeres søde tanker, det er så kærkomment. Dagen i dag er bedre, jeg får fortsat intet lavet;o) Men sønnen er retur fra sin tur i udlandet, så der snakkes og hygges - det er vigtigt.

johanne sagde ...

De dage oplever vi vist allesammen, som der så rigtigt bliver sagt. Et cetera siger det ganske flot.
Og jeg læser først indlæg nu, for jeg har gået rundt i en dvale-tilstand lige til nu.
Så jeg tænker videre..og regner med at det bliver bedre i morgen.

Dejligt at læse om de dage på skrift. Fortsat held og lykke med "huseriet".

Sister Bonde sagde ...

Tak kære Johanne. Et cetera er en dejlig tøs, hun kan bare det der.
Håber du er kommet op til overfladen, og gu fanden blir det bedre i morgen. Kramselamser herfra.

Madame sagde ...

Jeg er helt enig i kommentarerne - vi har alle sammen dage, hvor vi ikke udretter ret meget, men bare tænker. Er det mon ikke sådan, at hvis alle dage var ens, så var der ikke så meget ved det...

Hvor bor du dog smukt!

Sister Bonde sagde ...

Tak Madame, det er jo det der gør det hele spændende.
Tak for rosen vedr. at bo smukt, den bliver sat i vase ;o)