torsdag den 23. august 2007

En sansetur op på

det har jeg ønsket mig meget længe. Normalt kører man over broen i bil, og ofte har jeg tænkt den tanke, lige at standse oppe på toppen, bare for at mærke. Men det må man ikke.
Bilen blev sat på værksted, og de gæve gutter, blev bedt om lige lave det og det (jeg havde lavet en aftale på forhånd) og så gik det ellers op mod toppen og det var skønt.
Jeg kunne høre broen "synge". Nu er den da helt gal med hende, muligt, men det hylede og pep og susede i den gamle jernkonstruktion, for der stod en orkan, så man må sig forbarme. Mange af trafikanterne, som kørte forbi mig, tænkte nok: Iiiiihhhhhh en selvmordskandidat, jeg må redde hende, inden hun tager turen. Dejligt vi tænker på hinanden. Men her skulle ikke reddes noget el. nogen, her skulle sanses.
Det er den lille ø Lindholm, som ses i baggrunden, hvor der forskes i virus-sygdomme, bl.a. mund og klovsyge. Færgen sejler medarbejderne til og fra deres arbejdsplads.
Der ses ikke gående mennesker på broen, mest cyklister, som er på den berømte Berlin-København-tur. Ruten lægger lige forbi vores hus. Det er skønt sommeren igennem, med alle disse mennesker, drønende forbi, som bare ser så glade og sunde ud.
Til Marianne, som gerne vil flytte på landet og alle jer andre. Der er et hus til salg nede ved havnen, som er sat 500.000 ned, med direkte adgang til vandet fra egen have. Tror det koster lige under 2 mill. nu. Jeg havde købt det, hvis det havde været til salg dengang. Bare det at bo så tæt på en levende havn, må være så vidunderligt.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejlig sansetur. Hvis jeg skulle bo et andet sted end her, hvor jeg gør nu, måtte det meget gerne være ved noget hav, det er så dejligt at se og høre på...

et cetera sagde ...

Udover de smukke billeder - så er skiltet altså hylesjovt - det er ikke bare livsfarligt at fiske - det er sør'me også forbudt =0)

kokken pipper sagde ...

Jeg tænkte mere på om det ikke var mere farligt fra den anden side af broen;-)

Emmaline... sagde ...

Tak for turen! Herligt med en førstehåndberetning fra et sted i Danmark ;-) Lyder til det var en frisk tur....

Nina sagde ...

Dejlig tur, godt du blev på broen!;0)

Sister Bonde sagde ...

Tak for jeres skønne kommentarer. Jeg skal nok lade være med at fiske, hverken på den ene eller anden side ;o)

Lene sagde ...

du er da modig, midt i stormen at begive sig ud på sansetur :-) godt du kom hjem igen

Marianne/København sagde ...

Sikke du lokker...... jo jo vi har siddet og kigget på boligerne i området, der er jo bare så dejligt.. Men vi må jolige vente på at datteren flytter hjemmefra. Malene deler jo allerede lejlighed med en anden pige (ha ha).... Men bare rolig Sister Bonde - før du ved af det så har du en nabo der hedder Sister country- salsa.....

Sister Bonde sagde ...

Malene deler ikke lejlighed med en anden pige, men med en dreng, så deeeeeet. Han bor til leje,og hvis det ikke går, ja så . . . .
Sister country-salsa - den er god - det vil jeg glæde mig til