tirsdag den 14. august 2007

En smuk plet

Åhhh, hvor er vi dog rige, at bo i sådan et smukt land. Jeg er svært tilfreds.Billederne er taget i dag, måtte lige ud og ta det smukke landskab med hjem.
I samme ombæring, vil lidt reklame for et helt unikt sted - Møns klint - være på sin plads. Hvis du ikke har været der, så und dig selv at besøge stedet, bare en enkelt gang i dit liv. Vi bor jo så tæt på, at vi ofte kører derud, for stedet forandrer sig hele tiden. Lyset, vandet, klinten (desværre ved skred, men det er også spændende), bakkerne og ikke mindst farverne, det er er fryd for øjet, at opleve.
Billederne fra klinten, er ikke fra i dag, men er dog nogen, som jeg har taget på vores ture.

17 kommentarer:

johanne sagde ...

Hold da op - hvilke billeder...
Og jeg har aldrig været der.

Sister Bonde sagde ...

Så er det bare at planlægge en tur - Johanne - der er mange B&B på Møn, som I kan studere på jeres vej.

Nina sagde ...

Meget dejlig ø, Møn. Jeg kom der meget som barn, da min venindes forældre havde en lille knaldhytte, næsten helt ude ved klinten. Senere lavede vi udflugter til Møn og de dejlige kirker med spændende kalkmalerier, da jeg var højskolelærer for pensionister på sydfalster. Kan godt forstå, du er glad for at være der!

johanne sagde ...

Tja...der ser unægteligt dejligt ud. Og vi har endda en lille campingvogn stående, så hvem ved...

Madame sagde ...

Det er utroligt smukke billeder! Jeg har ikke været ved Møns klint i årevis - men jeg får virkelig lyst ved at se dine billeder.

Emmaline... sagde ...

Pragtfulde billeder og et vidunderligt sted, tror nok jeg var der som barn, men jeg er faktisk ikke sikker ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak til jer alle for de rosende ord vedr. billederne, dejligt. Emmaline afsted med dig også.

Frk. Bibo sagde ...

WOW, fruen ka' det dér med de go'e billeder. *s* Aldrig været på Møn, men flot ser det ud!

et cetera sagde ...

Så dejligt - jeg elsker vand - og du har virkelig fanget noget "lækkert vand" - men landskaberne er nu heller ikke uefne ;-)

Sister Bonde sagde ...

Jamen altså - mon ikke der skal en bus afsted fra Nordjylland, som samler op undervejs. Jeg VIL være guide. Glæder mig til at se jer alle hernede. Tak for roserne omkring billederne.

Anonym sagde ...

jeg er fuldstændig enig med øvrige skribenter. Gode billeder. Jeg har besøgt Møns Klint flere gange, der er så smukt, og du har jo snuppet billeder på en dag hvor lyset var med dig..I det hele taget er Møn et dejligt sted af feriere.

Sister Bonde sagde ...

Kære Anne, billeder er taget fra 3 forskellige ture dertil, 2 om vinteren og 1 om sommeren, så må du gætte. Det er en pragtfuld ø.

Anonym sagde ...

uha, det midterste er sommer, personerne har ikke vintertøj på. Måske er det øverste taget en vinterdag, jeg bilder mig nemlig ind, at der er grønne blade på det nederste billede. Spændt på om jeg har gættet rigtigt.?

Marianne/København sagde ...

Guldborgsund broen...... nu ved jeg hvor vi er. Den har husbonden og datteren cyklet over.... Jeg er af og til i området - eller suser forbi...... Meget dejligt sted.... et sted jeg godt selv kunne finde på at flytte til, hvis livet i byen skal skiftes ud

Sister Bonde sagde ...

Fuldstændig rigtigt Anne - flot. De 3 gratier er Malene og hendes kusiner fra Norge. Det nederste er efterår - tror jeg faktisk.

Kære Marianne - det er Dronning Alexandrinebroen - en af det smukkete i Danmark. Bare flyt herned, der er gode naboer ;o)
Lige pt. er et hus til salg nede i vores lille havn, med skoven i baghaven, til kr. 1.225.000. Det er mindre end, hvad vi gav for lejligheden på Amager. Det er for vildt.

Marianne/København sagde ...

Møen-broen, at tænke sig.......... Da jeg skrev speciale som historiker var det om Møn - der er ikke det jeg ikke ved om denne ø......
En dag Sister Bonde da får du mig som nabo..... så kan vi få skift tage ind og tjekke tøserne, ha ha

Sister Bonde sagde ...

Glæder jeg mig til ;o)