Det er nemlig godt med varme, føler med dig, kan godt huske, hvordan det var - engang. Har endnu ikke fået filmen med Bruce, så det blev ikke til filmaftn i lørdags, men måske næste.
Sikke et lettelse...HURRAaaa. Hjertelig til lykke, det glæder mig at høre. Skidt med hvad det har været, der dukker så meget op, som går igen for aldrig mere at vende tilbage. Knus til dig.
Godt Sister Bonde, at det ikke var gigt. Kan I nu alle have det godt. Jeg tager lige på arbejde 3 timer, derefter på søen og så til ballet i Akademihaven, mere om det senere .
Tak kære Anjoe, det er da nemlig det jeg kan håbe. Hvordan går det med dig? Håber virkelig at du holder ud, du bliver bare så glad, for at du har gjort det.
1 kg umodne (grønne) valnødder 750 g sukker 4 dl vand ½ fl. brun rom
De nyplukkede valnødder gennemprikkes tæt med en grov nål. De lægges i koldt vand i 12-14 dage. Vandet skal skiftes hver dag. Den sidste dag koges de under låg til de er møre, afdryppes og lægges over i et glas. En lage koges af sukker og vand, hældes over nødderne og omrøres dagligt i en uge. Herefter sis lagen fra og koges i ca. 15 min med et stykke kanel eller en stang vanilje. En flaske rom tilsættes og den varme lage hældes over nødderne.
Ellers du kan lave en valnødde/kryyderi snaps du kan bruge i julen - hvis den laves nu. Da snapsen skal trække i ca. 3-4 mnd.
Åh hvor godt det ikke var noget slemt i vejen. Har holdt vejret ildt hver gang jeg har været forbi og kan nu puste lettet ud. Nyd det og nyd vinen. Man skal huske at fejre den slags budskaber :-)
Gosh, har du allerede drukket vinen? Men barolo ER jo også en god vin. Men det har du så sandelig også fortjent. *s* Ellers må du jo igang med valnøddesnapsen - det var da et lækkert indlæg fra cullinaria. ;-)
Årgang 56, sammen med Jens på 24.ende år, vi har sønnen på 24 og datteren på 20 sammen. Skriver og udgiver, når lysten melder sig, om min lille verden og dem der omgiver mig, udformet som et fotoalbum/billedblad. Bor i et vidunderligt område af Danmark, med udsigt over Bøgestrømmen, så længe det varer . . . . Hvis du ikke er til kommentarer, så skriv til mig på: ibs@sisterbonde.dk
19 kommentarer:
Dét var da gode nyheder. *s* Ud og nyde solen og barolo'en. =o)
Tak søde frk. bibo, tror lige jeg venter med barolo'en til når Jens kommer hjem, men solen nyder jeg.
Er selv på vej i solen - skulle lige have styr på de dumme menstruationssmerter....
Det er nemlig godt med varme, føler med dig, kan godt huske, hvordan det var - engang.
Har endnu ikke fået filmen med Bruce, så det blev ikke til filmaftn i lørdags, men måske næste.
Sikke et lettelse...HURRAaaa.
Hjertelig til lykke, det glæder mig at høre.
Skidt med hvad det har været, der dukker så meget op, som går igen for aldrig mere at vende tilbage.
Knus til dig.
Godt Sister Bonde, at det ikke var gigt. Kan I nu alle have det godt. Jeg tager lige på arbejde 3 timer, derefter på søen og så til ballet i Akademihaven, mere om det senere .
Tak Johanne for knuset, det er dejligt. Men fingeren er fortsat øm og lidt hævet, så ét el. andet er der, men godt det ikke var det slemme, slemme.
Kære Anne - ha det godt i lige måde og tak.
Det er da et ovenud rart svar, du har fået, sister bonde, og måske gør smerterne bare en bitte smule mindre ondt. Håber snart at hånden bliver OK ;-D
Tak kære Anjoe, det er da nemlig det jeg kan håbe.
Hvordan går det med dig? Håber virkelig at du holder ud, du bliver bare så glad, for at du har gjort det.
Syltede grønne valnødder
1 kg umodne (grønne) valnødder
750 g sukker
4 dl vand
½ fl. brun rom
De nyplukkede valnødder gennemprikkes tæt med en grov nål. De lægges i koldt vand i 12-14 dage. Vandet skal skiftes hver dag. Den sidste dag koges de under låg til de er møre, afdryppes og lægges over i et glas. En lage koges af sukker og vand, hældes over nødderne og omrøres dagligt i en uge. Herefter sis lagen fra og koges i ca. 15 min med et stykke kanel eller en stang vanilje. En flaske rom tilsættes og den varme lage hældes over nødderne.
Ellers du kan lave en valnødde/kryyderi snaps du kan bruge i julen - hvis den laves nu. Da snapsen skal trække i ca. 3-4 mnd.
Hvor er du sød - culinaria - jeg vil starte i morgen. Tusind tak.
Nej hvor dejligt du ikke har ledegigt, så var det da godt du fik ringet ;-) Knus fra mig og ha' en god aften, sister bonde.
I lige måde - søde emmaline - og tak
Åh hvor godt det ikke var noget slemt i vejen. Har holdt vejret ildt hver gang jeg har været forbi og kan nu puste lettet ud. Nyd det og nyd vinen. Man skal huske at fejre den slags budskaber :-)
Tak søde kok, nu får du trække vejret igen, det holder jo ikke, at du holder på det. Vinen var god
Gosh, har du allerede drukket vinen? Men barolo ER jo også en god vin. Men det har du så sandelig også fortjent. *s* Ellers må du jo igang med valnøddesnapsen - det var da et lækkert indlæg fra cullinaria. ;-)
Der er en ½ flaske tilbage, men den klarer jeg nok inden aftenen er omme ;o)
Må i gang med snapsen, så den er klar til jul.
Til lykke!
Tak Nina - dejligt med alle disse skønne kvinder - derude, som tænker på én.
Send en kommentar