mandag den 6. august 2007

Frikendt

Jubiiiiiiiii - intet i blodprøverne - derfor en rose med tårer.

Men hvad er det så. Gider jeg ikke tænke på nu, det må blive en anden dag.
Barolo'en skal åbnes i dag.
Tak et cetera for skubbet.

19 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Dét var da gode nyheder. *s* Ud og nyde solen og barolo'en. =o)

Unknown sagde ...

Tak søde frk. bibo, tror lige jeg venter med barolo'en til når Jens kommer hjem, men solen nyder jeg.

Frk. Bibo sagde ...

Er selv på vej i solen - skulle lige have styr på de dumme menstruationssmerter....

Unknown sagde ...

Det er nemlig godt med varme, føler med dig, kan godt huske, hvordan det var - engang.
Har endnu ikke fået filmen med Bruce, så det blev ikke til filmaftn i lørdags, men måske næste.

johanne sagde ...

Sikke et lettelse...HURRAaaa.
Hjertelig til lykke, det glæder mig at høre.
Skidt med hvad det har været, der dukker så meget op, som går igen for aldrig mere at vende tilbage.
Knus til dig.

Anonym sagde ...

Godt Sister Bonde, at det ikke var gigt. Kan I nu alle have det godt. Jeg tager lige på arbejde 3 timer, derefter på søen og så til ballet i Akademihaven, mere om det senere .

Unknown sagde ...

Tak Johanne for knuset, det er dejligt. Men fingeren er fortsat øm og lidt hævet, så ét el. andet er der, men godt det ikke var det slemme, slemme.

Kære Anne - ha det godt i lige måde og tak.

anjoe sagde ...

Det er da et ovenud rart svar, du har fået, sister bonde, og måske gør smerterne bare en bitte smule mindre ondt. Håber snart at hånden bliver OK ;-D

Unknown sagde ...

Tak kære Anjoe, det er da nemlig det jeg kan håbe.
Hvordan går det med dig? Håber virkelig at du holder ud, du bliver bare så glad, for at du har gjort det.

Culinaria sagde ...

Syltede grønne valnødder

1 kg umodne (grønne) valnødder
750 g sukker
4 dl vand
½ fl. brun rom

De nyplukkede valnødder gennemprikkes tæt med en grov nål. De lægges i koldt vand i 12-14 dage. Vandet skal skiftes hver dag. Den sidste dag koges de under låg til de er møre, afdryppes og lægges over i et glas. En lage koges af sukker og vand, hældes over nødderne og omrøres dagligt i en uge. Herefter sis lagen fra og koges i ca. 15 min med et stykke kanel eller en stang vanilje. En flaske rom tilsættes og den varme lage hældes over nødderne.

Ellers du kan lave en valnødde/kryyderi snaps du kan bruge i julen - hvis den laves nu. Da snapsen skal trække i ca. 3-4 mnd.

Unknown sagde ...

Hvor er du sød - culinaria - jeg vil starte i morgen. Tusind tak.

Tenna sagde ...

Nej hvor dejligt du ikke har ledegigt, så var det da godt du fik ringet ;-) Knus fra mig og ha' en god aften, sister bonde.

Unknown sagde ...

I lige måde - søde emmaline - og tak

kokken sagde ...

Åh hvor godt det ikke var noget slemt i vejen. Har holdt vejret ildt hver gang jeg har været forbi og kan nu puste lettet ud. Nyd det og nyd vinen. Man skal huske at fejre den slags budskaber :-)

Unknown sagde ...

Tak søde kok, nu får du trække vejret igen, det holder jo ikke, at du holder på det. Vinen var god

Frk. Bibo sagde ...

Gosh, har du allerede drukket vinen? Men barolo ER jo også en god vin. Men det har du så sandelig også fortjent. *s* Ellers må du jo igang med valnøddesnapsen - det var da et lækkert indlæg fra cullinaria. ;-)

Unknown sagde ...

Der er en ½ flaske tilbage, men den klarer jeg nok inden aftenen er omme ;o)
Må i gang med snapsen, så den er klar til jul.

Nina sagde ...

Til lykke!

Unknown sagde ...

Tak Nina - dejligt med alle disse skønne kvinder - derude, som tænker på én.