lørdag den 4. august 2007

Weber grill

Vi gjorde det vi har forsvoret, at vi aldrig ville, never ever. Vi ville ikke som alle andre, hoppe på weber-bøljen, nægtede det pure, at ha sådan et monstrom stående.
Men så i dag, kom dagen, hvor manden i huset, måtte ha sin Weber. Fordi.
Der var loppemarked i gården, der hører til Malenes nye lejlighed og der stod kassen med en Weber - uåbnet.
Jens pruttede og pruttede om prisen, men loppe-mor, var godt nok hård at forhandle med. Hvem der løb af med sejeren, skal være usagt, men Jens fik sin grill og loppe-mor fik kr. 400.


OG, i guder altså, hvor der lige nu går en meget lykkelig mand rundt i haven med sin weber-grill. Han smiler til mig og siger: synes du ikke den er pæn? Jo, jo det er den da. Jamen altså, hvor omvendt kan man blive, når prisen er rigtig?

Lige om lidt, skal jeg ud i haven og have Weber-grill-mad og rødvin og jeg glæder mig.

PS: Til alle kvinder som har nægtet deres mand en Weber-grill, lad dog barnet. Han får julelys i øjnene og synes lige pludselig, man ser dejlig ud.

PPS: Lige nu sidder han og roser sig selv: jeg har samlet den rigtig - uden at følge instruktionsbogen. Jo, jo.

11 kommentarer:

Anne sagde ...

I bliver altså glade for den, det er vi. Eddie laver så meget god mad på vores ;-)Vores(Eddies) er dog ikke længere så pæn ren?

johanne sagde ...

ØØØøøøh..vores grill, den gav vi 25,- kr. for sidste år på udsalg!
Og vi får da også god mad her. Bare så I VED det!
Alligevel...til lykke med Weberen. Manden har helt bestemt fortjent den :-)

Sister Bonde sagde ...

Anne - tak det håber vi at vi bliver.
Johanne - Tak, Jens' den "gamle" grill, havde han fundet på lossepladsen, og den har fungeret fint i rigtig mange år.

Nina sagde ...

Jeg synes, det er en formildende omstændighed, at det er et loppefund, og til en forholdsvis billig penge - en Weber bliver vist aldrig helt billig. Vi har også en kuglegrill i sommerhuset til 99 kr. Den fungerer udmærket, hvis man har lyst til at prøve med den lidt anderledes måde at grile på som kuglegrillen er. Hjemme har vi et bålsted, men det er mest for hyggens skyld og for at børnene også kan lave snobrød

Sister Bonde sagde ...

Hej Nina, det var billigt, har tjekket priserne på nettet. Vi har også en kuglegrill i sommerhuset, fundet på genbrugspladsen til kr. 25 og den fungerer fint.

Emmaline... sagde ...

Åh, den kære weber, mandens legetøj! Jeg kender også mænd som får tindrende julelys i øjnene når ordet weber dukker op i en samtale. Det næste der kommer på ønskesedlen er så alt det "lækre" og "uundværlige" udstyr man kan få til weberen, bare vent, sister bonde, weberbølgen er over jer *G*

Frk. Bibo sagde ...

Hihihihi, mænd følger da ALDRIG "vildledningen". Vil selv!! Og ja, bare vent - forklædet bliver også udskiftet med et weber, lige pludselig. Min svoger har snart ALT i weber - solgte den gamle grill til fordel for en anden, der ligner til forveksling MEN har én eller anden form for grillstart, så man slipper for at bruge grillstarter... Øhm, et eller andet i den retning, for jeg blev pludselig fraværende i øjnene og sagde ja og nej på de rigtige tidspunkter. Men tillykke med weberen. Det er nu ikke så ringe, det mad man får derfra... ;)

Sister Bonde sagde ...

Kære emmaline og frk. bibo. Jens har sovet pragtfuldt i nat, der var faldet en sten fra hans hjerte, fordi han nu er ejer af en Weber. I guder.
Og tilbehører har han studeret meget nøje, så det var sikkert ikke længe. Han har truet med at køre efter Weber-grillkul i dag.

Sister Bonde sagde ...

Sikke dog en masse stave/slåfejl, det må være varmen. Der skulle stå tilbehøret og varer. Så kan I selv putte rettelserne ind.

Anonym sagde ...

. Jeps,en Weber er en uundværlig sag, - og det er meget maskulint at kunne betjene den.
Tillykke med den, håber middagen bliver lækker.

Sister Bonde sagde ...

Tak anonyme Hanne - det bliver den helt sikkert.