fredag den 21. september 2007

Dejlig tur til

IKEA, synd du ikke var med fr. Koch. Stort set alt linned, stof og meget, meget andet var til salg - for ingen penge. Sengetøj kr. 9. Sengetæppe kr. 19. Badeforhæng kr. 9. 4 lysestager i glas m/8 stearinlys kr. 5 og hun ku bli ved. Det gjorde hun ikke. Købte det jeg kom efter og afsted til byen.
Havde fået besked på, at købe blomster til datteren fra hendes far, hun havde fortjent en buket for sin fine karakter i fysik. Det skete i en butik, hvor noget af udstillingen så sådan her ud.
Billedet er taget for at glæde et cetera, det må da lige være hendes stil - tror jeg.

Gardinstang skulle sættes op, men det blev desværre ikke nemt. Her var det lige før, at en hedetur kom i udbrud. Nej jeg er ikke nået dertil. Ydervæggen var som smør, dvs. at der ikke var nogen ravpluks med dertil hørende skue, der kunne holde noget som helst. For h. da, hvor er det surt, når man står der med alle sine talenter, og bare vil ha, det skal se flot og godt ud her og nu. Det må vente til farmand kommer forbi. Men en lille hylde med kroge, kunne jeg da klare, den hænger - indtil videre.
Ud af byen og hjem til landet - i hvilken fart - sneglefart. Det tog en ½ time at køre ca. 10 km. Flyt jer - jeg vil hjem.PS: Jamen så ok da, der kom 6 sengetæpper, kan altid bruges til drapering i sommerhuset (datteren huggede ét), 2 dynebetræk/hovedpudebetræk, 16 pakker a 4 glaslysholdere og 8 lys i hver - med hjem også.

15 kommentarer:

et cetera sagde ...

Arhj, hvor skulle jeg bare have været med - jeg havde bare fyldt en vogn med det hele, altså - imorgen er det lørdag - mon hsubond kan lokkes til Århus som er nærmeste Ikea, bumbumbum ...
Tak for billedet, Sister Bonde - selv om der nu nok er lidt for meget romantik - selv for mig ;-)
Malene-billedet er kanon-godt, dels er hun jo den yndigste pige, dels er situationen fantstisk "skudt" - og tilsidst tak for lynsnak - håber vi snakkes ved igen - meget, meget snart!

Sister Bonde sagde ...

Det var godt at høre, at det var for meget et cetera, men noget af det tror jeg godt du kunne plukke ud.
Tak for rosen vedr. Malene :o)

Shabby in Town sagde ...

Sikke en Far Malene har, der sådan tænker i blomster - han kan det der med kvinder..... Ja jeg har altså sådan en romantisk gynge i haven i hvid - hos os hedder den kærlighedsgyngen - fordi man kan sidde 2 i den..... Næste gang så ring lige over til mig hvis du har glemt noget værktøj, skruer eller lign. Jeg har næsten alt....Jeg skal vist lige skælde ud på søster måden.....

Sister Bonde sagde ...

Det nytter ikke noget Marianne - alt preller af på mig - og det er KUN mig, der må give s....-baller her. do.
Skal jeg huske en anden gang (tak søde), men jeg havde nu alt, det ville bare ikke lykkedes. Nogen gange må vi give op, li'som når grillen skal tændes ;o)

kokken pipper sagde ...

Smuk datter og flot at du ikke købte noget der ikke var nødvendigt;-) God week-end til dig og dine her fra vestjylland:-)

Sister Bonde sagde ...

Jamen det gjorde jeg jo fr. Koch, derfor skulle du ha været med og holdt mig i ørene. I lige måde til dig.

Nina sagde ...

Ja, du er da en væære én, sådan at prøve at skjule, at du alligevel faldt i. Det var godt, at du gik til bekendelse, så du kan få en rolig week-end. Ellers havde du slet ikke fået sovet p.g.a. dårlig samvittighed. Go´ week-end, do!

Shabby in Town sagde ...

Glemte helt at sige; Hvor ser Malene skøn ud og så har hun jo moderens himmeblå øjne - hvordan tør du lade hende være alene i København.. uhadada.....

puk sagde ...

Hvor er Malene dog køn - som sin mor. Gid jeg havde været med jer på indkøb, så ku vi ha holdt hinanden i ørerne, øh, forresten, hvor er sommerhuset.. Tænker liiige på at ta forbi og snuppe et sengetæppe... gør det noget, haha

Sister Bonde sagde ...

Nina, hvorfor har du den opfattelse, at jeg prøver at skjule noget, jeg er sandheden selv.
Tak Marianne - hun er stor og stærk ;o)
Velkommen til puk og tak. Adressen på sommerhuset, er superhemmelig. Kun min frisør, ved hvor det er ;o)

puk sagde ...

Øv osse, det kunne ellers... men ok, jeg ville gøre det samme, mht beskyttelse af mine ting, ellers godt svar. Du er kvik i pæren. Et par roser iøvrigt, du skriver godt og velformuleret, spændende at følge dig.

Lene sagde ...

Sister bonde, du har skjulte talenter, kan også bore udover at gå bersærk i Ikea. Jeg tror du skal være min personal shopping assistent, så ku det være, at jeg ku få noget købt :-)

Din datter lyder til at ha ben i næsen, og jeg vil ikke sige hun ser smuk ud, fordi min datter og jeg kom til at tale om, at vi voksne kvinder ikke skulle fastholde de unge i skønhedsidealerne, så nu siger jeg, hvor ser du klog ud ;-) og det gælder også din datter :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak puk - det med pæren ved jeg nu ikke rigtigt, men tak for roserne.

Lene - jeg står til rådighed, og koster ikke særlig meget i timen ;o)
Tak for de smukke ord om/til datteren, hun læser med på sidelinjen.

Madame sagde ...

Lenes kommentar er da lige i min ånd! Men jeg vover et øje: Hvor er Malene smuk. Og tænk at hun har en far, der giver hende blomster ...

Sister Bonde sagde ...

Tak madame - det glæder jo en mor og far. Ja, han er go nok ;o)