onsdag den 19. september 2007

Der lå en

lille mail i mailboxen her til morgen, og den skal deles med jer alle sammen, for her er tale om et meget omsorgsfuldt menneske, som gerne viser sin glæde:

Kære Inger
Tusind tak for de sider du sendte mig vedr. lugtesansen. Det har altid været et temmeligt uudforsket og vanskeligt tilgængeligt område, så det var spændende at se nogle oversigter over Buck og Axels opdagelser på nettet. Og så er det jo glædeligt at læse om de tilfælde, hvor lugtesansen alligevel kom igen, selv efter flere år!
Med venlig hilsen
Lars Jensen


Det synes jeg er flot. Han gav sig tid og han var glad for de tilsendte sider med bla. jeres kommentarer. Tusind tak for hjælpen.
Samtidig vil jeg gerne huske jer på, at man skal passe på med, at være for hurtig med at trykke på send-knappen, uden at kontrollere. I sidste uge skulle der sendes en lille mail til frk. bibo. Under f lægger min bankmand og ligesåsnart der er sat et f i modtagerfeltet, kommer der automatisk en del valgmuligheder frem. De modtagere, som er oprettet med begyndelsesbogstavet f. Den lille besked med mit link til sister bondes blog, blev sendt til Forstædernes bank og ikke til frk. bibo. Her er der ingen fortrydelsesret. Kun at blive fuldstændig varm og sige til sig selv, gør det noget? Hvis manden har lyst til at læse, så må han da det. Det er jo et åbent landsskab.
I går kom der mail fra bankmanden, med tak for den lille besked, som han gik ud fra var sendt forkert, så han havde ikke gjort noget ved den. Ja, ja, nu får vi se. Han er nemlig ret morsom, af en bankmand, at være, så han skal nok finde på et el. andet.

10 kommentarer:

Nina sagde ...

Dte var en dejlig mail at vågne op til - han lyder bestemt til at være alle tiders.
Mon ikke vi alle har prøvet det der med at sende en mail det forkerte sted hen. jeg kan ikke huske et konkret eksempel, men jeg genkender bestemt følelsen.
Men når nu det skulle være, så er din bankmand vist ikke den værste, du kunne sende til, hva´?

Anne sagde ...

Dejligt med feed back på noget du har fremsendt.
Spændt på at høre hvad bankmanden evt. kan finde på, jeg har en bankqvinde, der også elsker at lave sjov/små spisfindigheder..det er da befriende.
Skinner solen lige så flot sydpå, som her i Sorø?

et cetera sagde ...

_ og så er der jo "børnesygdommen" som vi alle burde være kommet over: når man vil besvare en mail som er sendt til mange - og bare trykker "besvar" istedet for "besvar afsender" - aå ALLE får "glæde" af svaret! Så ér det at man må håbe at man ikke fik skrevet "Ja, dét møde gider jeg godt nok ikke komme til når den dumme skid til xxx også kommer ..." eller sådan noget ;-)

Frk. Bibo sagde ...

Så du venter i spænding på hvad han kan finde på. Hihihihihi. Godt at det ikke var de store offentliggørelser der var i mailen, hva'? FNIS FNIS! God dag. *s*

Et Cetera - det gjorde du bestemt ikke. Den var så neutral som noget kan være. Og bare rolig, jeg skal nok redde trådene ud imorgen,hvis der er flere tilbage. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nina - det var bestemt dejligt at vågne op til. Tænk han har sendt den kl. 22:58, flot synes jeg virkelig, at han gjorde det.
Jo det er slemt, at det er min bankmand, han tager hævn, gør et el. andet. Men vi venter i spænding.

Anne - læs ovenstående samt yes solen skinner dejligt hernede i dag.

et cetera - sådan noget har jeg ALDRIG gjort, her ville jeg godt nok være lidt mere forsigtig ;o)

Frk. bibo - vi venter.

Shabby in Town sagde ...

jeg har prøvet et par gange at sende mails til den forkerte...... det er træls.....

kokken pipper sagde ...

Dejligt med en positiv tilbagemelding fra lægen. Alle kan vi jo lære af hinanden - det ved vi der færdes på bloggen jo alt om ;-)

Jette H sagde ...

Har oplevet en leder møde op en sen aftentime på arb. og kræve at en af mine kollegaer skulle åbne/tømme sin mailboks, da lederen havde sendt et brev til en forkert adresse, inden da havde lederen haft fat i it-afdelingens ansvarligede, de kunne/ville ikke gøre noget. Pinligt...

Ja, man skal passe på, selv plejer jeg at vente med at skrive adressen til mailen er skrevet....

Sister Bonde sagde ...

Ikke godt Marianne - ikke godt.

Det var nemlig dejligt Fr. Koch, så den skulle deles med jer.

Føj for en ulykke Jette, ikke smart.
Jeg havde skrevet mailen først og var bare for hurtigt med at sætte den forkerte adresse ind.

Madame sagde ...

Uha - jeg har prøvet det samme, at sende en mail til en forkert, men også uden at lave ulykker. Sendte en mail til min chef, som skulle have været sendt til min far, fordi de begge hedder Per.
Dejligt at høre om din læges positive tilbagemelding.