søndag den 30. september 2007

En bror

kom forbi, både i går og i dag. Hvilken forandring fra, at vi aldrig ses, til 2 gange på en weekend. Denne gang med kæreste. Familien har ALDRIG hørt om en kæreste, og nu bliver han altså 50 til næste år. Det var noget af en nyhed. Og hvilken kæreste, den skønneste tøs, som bare virker som den helt rigtige for brormand. Og så er hun tilmed søster til en berømthed af rang: Valomanden. Så jeg blev lige opdateret om, hvordan Valomanden har det og havde det ovenpå al den medieopmærksomhed, som kom pga. udsendelsen. Den er jo blevet vist et utal af gange, for man kan jo ikke lade være med at falde totalt for dette skønne menneske, hver gang.

Hun knoklede i køkkenet i går, som om hun altid havde været her, DET synes jeg er dejligt. Fik lige et glas syltede valnødder, som hun bare nød, så det var en fornøjelse, at se på. Der blev snakket igennem og jeg havde dem helt for mig selv, da Jens længe havde planlagt en tur i sommerhuset, hvor der skulles snakkes igennem med søster. Indtil videre, kan jeg kun sige: dejlig weekend.

14 kommentarer:

et cetera sagde ...

Sikken en varme og glæde - du formår virkelig at række ud igennem skærmen, kære Sister Bonde - jeg nød at læse om "brorskab" og hygge-weekend!

Sister Bonde sagde ...

Tak tøsen ;o)

Shabby in Town sagde ...

Han er heldig ham brormanden. En søster til Valomanden - så går man ikke galt i byen. Jeg har jo min lige Valomand herhjemme (han er jo mester i Bamse og kylling). Jeg tror også at det var godt du havde dem for dig selv - så du rigtigt fik nydt...

Anemone sagde ...

Så spennende lesnign, sister Bonde. Plutselig fikk du også en svigerinne inn gjennom døren.
Utrolig.

Og der er ikke skjønt med slike mennesker som en treffer, og der en får følelsen av at en her kjent hverandre i mange mange år.
Som rolig og slettes ikke er påtrengende når de "innvaderer" våres hus. Som finner seg til rette som om de er gamle kjente, uten at det føles ubehagelig.
Utrolig igjen...
Liker slike mennesker jeg også.

utrolig fin stol du har der foressten. Nydelig design og nydelig farve. Husker mormors gamle bror hadde slike en gang for lenge siden. Virkelig klenodier som var trekt i et stoff av hestehår som var så eksklusivt og "inn" på den tiden.

Lene sagde ...

Godt at I kunne finde melodien igen, og at svigerinden var med i melodien :-)

Anonym sagde ...

Ha, Jeg har bare min egen Valomand - Min søn, men ikke så markant, men alligevel. Jeg genkendte mange træk, da jeg så ham i fjernsynet. Hvordan tackler søsteren det????. Det ku´jeg godt tænke mig at snakke med dig om engang. Tysklandstøsen

kokken pipper sagde ...

Tillykke med det nye medlem af familien - det virker som om I var på bølgelængde med det samme. Og må jeg så lige sige: Hun kører da godt nok klatten med det flotte banner i toppen må man da nok sige! Og som et ps. hvad f.... laver min kurv på den der svampetur! Fortsat god aften til dig og dine :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - du har læst det rigtigt, og nemlig din lille skønne "bamse-kylling-mand".

Anemone - tak og det var nemlig lige det jeg gjorde. Vidunderligt, når de føler jeg hjemme med det samme. Det er en meget gammel stol fra Jens barndomshjem, som jeg lige har fået ombetrukket. Den er blevet så smuk.

Lene - fuldstændigt rigtig, det var skønt.

Anonym - velkommen til min blog. Det vil jeg gerne fortælle dig om, men så må du være sød, at skrive på min mail. Tak for din kommentar.

Åhhh, fr. Koch, bandeord og det hele. Fruen er tilbage fra weekend. Skønt. Tak for rosen til banneret. Billedet er fra svampeturen, der var bare så smukke farver. Tror det var et ceteras kurv, jeg havde med, ikke din, den låner jeg næste gang ;o)

Nina sagde ...

Som I da får plejet familie, I to, både bror og søster. Jeg har altid været misundelig på søskendeforhold af de gode - jeg er selv enebarn. Og så valomandens søster med oven i hatten! Super historie, Sister!

Sister Bonde sagde ...

Tak kære Nina - du må kære låne en bror el. 3. Bare sig til ;o)

Anonym sagde ...

ikke at hun kender mig, men vi er fra samme barndomsby, valomandesn søster og jeg..måske kender hun egentlig min lillesøster?+'

Nå men jeg er blevet undervist af valomandens og dennes mor på sygeplejeskolen i Slagelse. Fantastisk underviser... Hun gav stof til eftertanke :-)

Var der noget med en højskole i Skælskør??

puk2 sagde ...

Rart at læse om tiden, mens du havde besøg af brormand og nyt familiemedlem, det må vrkelig være skøønt med søskende. Blir jævnlig helt misundelig, når jeg hører om søskendeforhold, især nu som voksen,hvor begge forældre er væk, og der ikke er søskende, må jeg også godt til tider låne dine, når det kniber...

Sister Bonde sagde ...

Anne - jeg bliver dig svar skyldig, aner jeg ingenting om.

Puk2 - det er op og ned mht. søskende, men jeg kan godt sætte mig ind i savnet. Mht. at låne, var det kun for sjov, tror ikke helt brødrene er med på den ;o)

puk2 sagde ...

Jeg var med på spøgen, jeg jokede selv mht at låne brødrene, jeg tror, de vil studse lidt, hvis de blev kontaktet af undertegnede...