lørdag den 1. september 2007

Spændende udfordring

fra et cetera, hun kan bare det der, med at få ens tankevirksomhed sat i gang.

Hvem er dine yndlingshelte?
og

Hvis du skulle være en person fra tv-serien Matador hvem ville du så vælge?

Helt sikkert Skjold-Hansen, det er lige mig. Fanden i voldsk, siger sin mening, ud ad til en hård dreng, men ind ad til - noget så blød.

Har du nogensinde gjort noget som andre opfattede som kontroversielt?

Ved ikke rigtig, om det hører ind under dette ord, men for mig og mange andre, var det godt nok noget mærkeligt noget, at gøre som 50-årig, tage kørekort til lastbil. Ville bare bevise, at jeg kunne.

Hvad kan få tårerne frem hos dig?

Tudekluden er ofte i brug, men hvor det hele startede, det var med "Lassie vender hjem". Jeg var grædefærdig i uger. Måske fordi, jeg havde en hund magen til, som led en dum skæbne.

Hvornår føler du dig stærkest som person?

Når jeg handler. Det være sig i en handels situation eller hvor der skal handles. Om det er et hus el. en bh, så kan jeg bare det der, med at få det rigtige ord sat på, og være ufattelig overbevisende samt få en god pris. Hvis der skal handles her og nu, så er jeg der, og det ved folk.

Hvem er dit politiske forbillede?

Her må det være en kvinde, da jeg jo ikke har været speciel tro mod mit køn, på de andre spørgsmål. Derfor Indira Gandhi. Hun har bl.a. sagt: "I Indien findes der ikke én politiker, der er modig nok til at forsøge at forklare folket, at køer kan ædes"' Men hun gjorde det.

Mens ellers er det vel de værdier, som vi lever efter i hverdagen. Min mor har altid sagt: "Du skal være mod andre, som du ønsker andre skal være mod dig" og det prøver jeg på at efterleve.

10 kommentarer:

et cetera sagde ...

det er da utroligt som både tårer i øjenkrog og gåsehud skal "på banen" den ene gang efter den anden - tak, min ven - det var givende og tankevækkende bud!

Marianne/København sagde ...

Skjold Hansen, der overrasker du mig..... men han havde jo også en vognpark - måske der er en trucker gemt i dig?
Jeg kunne bedst lide din ynglingshelt til venstre - jeg tror han både er mere spændende og sjovere end ham til højre..... India Ghandi, selvfølgelig...... verden er fattige på psersoner som hende..... Men igen! Skjold Hansen.... den havde jeg ikke gættet....... den skal lige tygges på

Sister Bonde sagde ...

Nej nu leger jeg ikke med mere, kan altså ikke ha, at et cetera, sidder og græder. Nixen bixen, så slutter det ;o) Selvtak og det sku ikke være en anden gang. Knus

Marianne, han er sgu da skøn. Jeg elsker ham som skuespiller og ikke bare i Matador. Engang for lang tid siden, gik han rundt i "mit" udstillingshus i Værløse. Nøjjjj, hvor var jeg tæt på, at gå hen og røre ved ham. Men jeg kunne nu godt li ham i Matador, i sær da han havde været ude for tyskerne behandling, nøj, hvor var han sød.
Gu er der da en trucker-tøs gemt i mig.

Madame sagde ...

Hvor var det modigt af dig at tage lastvognskørekort som 50-årig!
Og Lassie-filmene husker jeg også, de var dejlige, men nogle frygtelieg tårepersere.

Frk. Bibo sagde ...

Selvfølgelig leger du med igen...!! For WOW det var en udfordring grebet med ... lost for words .... elegance! Kan man sige det? Hermed sagt. Og bravour. Jeg tænker stadig... er kommet på overarbejde!!

Go' sønda'-da'. *s*

Frk. Bibo sagde ...

Må lige kommentere din mor til sidst. Sådan FORSØGER jeg at leve... og gør det 95% (hvis jeg selv skal sige det - andre mener sikkert noget andet). Behandl andre, som du gerne selv vil behandles. DET kommer man altså længst på! Nemlig ja!

et cetera sagde ...

Du må gerne få mig til at græde - når det er af sådanne grunde, du!
Sister Bonde - det er godt at være morgenmenneske (siges det, for jeg er IKKE) - men at kigge forbi folks blog kl. 6.23 - en søndag morgen! - for at ønske dem tillykke med fødselsdagen - er det ikke liiige at stramme den =0)

Morgenfrue sagde ...

Som du leger... igen..hihi..

Sister Bonde sagde ...

Madame - tak - det var bare så sjovt og meget anerledes at prøve.

Frk. bibo, ja, ja så er det godt med dig. Skal nok hilse min mor.

Jamen et cetera, når jeg nu var vågen.

Morgenfrue - bare kom i gang.

Deborah sagde ...

Uha, den med Lassie - man behøver skam ikke at have haft en hund magen til el. noget for ikke at kunne tåle den. Jeg har været brudt HELT sammen over den som barn. Senere skulle jeg prøve som stor teenager og hvad skete - jeg brød sammen. Har ikke set den siden og skal heller ikke!