søndag den 23. september 2007

Til orientering

så er det meget tidligt afsted i morgen, der bliver derfor ingen morgenindlæg på denne blog. Skal lige det der smut til Tyskland, med den "gamle" kollega, og vi glæder os vildt.
I må derfor tage til takke med lidt billeder fra endnu en skøn "sensommer"-aften, som vi nød i Webergrillens tåger, denne gang med friskfanget torsk, pakket ind i små foliepakker med kryddersmør og forskellige svampe, dertil kartofler. Det var godt og det var ren hygge på det lille "Skagenssted", som flere af jer, har døbt vores baghave.

9 kommentarer:

Tenna sagde ...

God tur ;-)

kokken sagde ...

God tur også herfra - det bliver garanteret rigtig, rigtig hyggeligt!

Frk. Bibo sagde ...

DAMN, søster.... du er ski' go' til at fange de smukke motiver.

Og rigtig go' tur til tyskerland imorgen. Det bliver hygsomt. ;-)

Anonym sagde ...

Whauuuuu SisterB nogle skønne billeder...... fisk på grillen lyder meget lækkert. Det er okay at vi så ikke får et morgenindlæg, men vi får vel så nogle bilelder fra Tyskland :-)

Jette sagde ...

Må I nyde turen til Tyskland, kunne godt bruge en selv... :)

Anne sagde ...

Ja kjære deg, jeg leste mailen fra din lege. Synes det er helt storartet at det kan være sånn fin kommunikasjon mellom lege og pasient. DET står det respekt av, og så at han ikke bare avfeier det du synes og tror på. Dette tror jeg nemmelig de fleste ville har gjort.

Ha en fin fin tur til tyskland , og kos dere noe skikkelig.
"Girl Power" !!

et cetera sagde ...

Du er den mest fantastiske fotograf!
Hav en rigtig god tur imorgen - du ønskes al mulig hygge og shoppeglæde herfra!

Zindy sagde ...

Av for nogle gode billeder, der har du haft held i sprøjten, det må virkelig ha rart at sidde ude i det vejr med den menu, håber virkelig, I får en god tur til Tyskland."Sprechen Sie Deutch, oder was...." Godnat og god tur.

Anonym sagde ...

Rigtig god tur til Tyskland! Dejlige billeder, du har sat på.