mandag den 8. oktober 2007

Hvorfor er det

så forbandet svært at komme ud af den dør? Skoven er jo lige baghaven og kalder på en. "Kom ind i mig, brug mig, jeg er så smuk". Er det pga. det som mit indlæg " Man kommer godt" omhandler, eller er det bare svært, at sparke sig selv bagi. Hmmmm, det kan jeg faktisk godt, nå så er det heller ikke derfor. Er det fordi, der ikke er nogen, at gå sammen med. Nej, det er det heller ikke. Så sent som i går ringende der en, og spurgte om vi skulle gå en tur. Synes faktisk det er skønt at gå alene, men også hyggeligt at gå 2.
Jamen ok, så kommer jeg. Afsted med raske skridt.
Inde midt i skoven er den smukkeste lille andedam, og der er mange, rigtig mange ænder i. Håber at det kan klikkes stort, så man kan se de flyver - derude bagved.
Allerede ude af skoven igen, men det er fordi, jeg skulle vise, at der faktisk er vilde benved i denne skov. På en lang række ned mod vandet står de i kanten og når man kommer helt ned til vandet står denne:Lige til at grave op og tage med hjem, men det må man vist ikke. Det er Nyord og svaner i baggrunden. Hvis I boede i dette hus med den udsigt, ville I så ikke meget hurtigt få fat i en kæmpe "muggert" og lave et panoramavindue i gavlen. Det ville jeg. Det var den skovtur, hun gjorde det og det var vidunderligt. Fantastisk vejr.

23 kommentarer:

Marianne/Shabby sagde ...

Godt du blev luftet, men hvis du var alene, hvem fik du så til at tage billedet af sisterB? Der ser så dejligt og skønt ud.... jeg ville være ude hele tiden, men sådan er det når man har adgang til nogle goder så tænker man..... imorgen der kan jeg....
Jeg bor jo i hovedstaden og er egentlig ennorm dårlig til at sanse min by. Det kan jeg altid tænnker jeg.... nej gu kan jeg ej....ud og nyde...

Sister Bonde sagde ...

Selvudløser kære Marianne, satte apperatet på en pæl, løb tilbage og ser hammernaturligud ik?
Bare vent til du kommer herned - køber hus - så finder du ud af, hvor svært det er.
I har faktisk et meget, meget smukt vestamager, der ikke er totalt bygget til endnu.

et cetera sagde ...

Det ser simpelthen så dejligt ud - lyset ligner højsommerlys eller som så mange andre før har sagt: Skagenslys - det må da være en af de skønneste steder i Danmark. Jeg ved godt du ikke bryder dig så meget om at jeg roser dig - men det er sgu' da utroligt at du kan blive ved at forny dig med det ene dejlige billede efter det andet! NÅ!

NILLE sagde ...

Sikke et eftersvejr - der er da ingen undskyldninger for ikke at komme ud i skoven ;-)

Nu skal du bare have belært "naboerne om", hvad de går glip af med den mure i stedet for kæmpe flot udsigt!

Men sikke en anordning med selvudløseren... der er nogle dyr, der har grinet godt ;-)

johanne sagde ...

Hun gjorde det - og hun har også nydt turen.
Det er bare lige det med at tage sig sammen. Tak fordi du tog os med på turen,fantastisk smuk tur.

Sister Bonde sagde ...

Har du også gjort det - kære storesøster - godt gået :o)

Nille - fantastisk flot og jeg hørte altså ingen skjult latter ;o)

Tove sagde ...

Hei på deg! Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, slo på min PC og ser at DU har skrevet kommentar til min blogg. Så KOSELIG! Og at du er dansk, så spennende med utenlandske bloggtittere. Og du skjønner tydeligvis norsk.
Når det gjelder overflødige kg så er det vanskelig å bli kvitt dem. Hjelper visst ikke med liste på bloggen min heller, men bare vent!
Du har jo nydelig turterreng. Jeg bor rett ved siden av Norges største bøkeskog og bruker skogen flittig. Her er det mange joggere og turgåere hele døgnet. Når jeg får digitalt kamera skal jeg nok vise fram bilder. Vi "blogges" vel? Skal følge med på bloggen din jeg.

Sister Bonde sagde ...

Velkommen Tove - og held og lykke med din nye blog.

Tove sagde ...

Hei igjen!
Jeg har lagt inn bilde og fakta om "min skog" på bloggen min.

Valdemarsro.dk sagde ...

Det lyder også som en rigtig dejlig tur, og det er nogle smukke billeder du har fået taget! Der er bare så dejligt derude i skoven i oktober.

Sister Bonde sagde ...

et cetera - hvor kunne jeg, jamen altså, har overset dig, nej det har jeg ikke, har læst, men glemte at kommentere din kommentar, det går virkelig ikke. Tak nå så og i lige måde do.

valemars ro - jamen altså velkommen - 2 nye på en dag, det er da næsten for voldsomt. Tak for din ros og der ER dejligt.

Frk. Bibo sagde ...

Uhm, en go' tur, var det da! Men kender godt det dér med at få sparket sig selv afsted. Ikke altid nemt. GODT du kom afsted - tak for synet. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Godt at have en som føler det samme frk. bibo. Det er sgu ikke nemt, nemlig. Selvtak.

Jette H sagde ...

Det var da vist en OK tur, du der var på, man får helt sommerfornemmelser.... her var der trist vejr det meste af dagen..

kokken pipper sagde ...

Tak for turen hold da op hvor er du heldig at bo i sådan en smørklat. Kan du så lige komme afsted vi andre er da bare vildt misundelige! Knuzzer herfra ....

Lene sagde ...

Sidder her og griner, gad godt at se dig i fuld firspring for at gå naturligt, når billedet tages ;-)

Anemone sagde ...

Så vakkert det er rundt deg da :-)


Men skjønner så at "dørstokken" er like høy uansett hvor i verden men bor, desverre. Og verre og verre blir det nå i den mørke og kalde årstid.

Sister Bonde sagde ...

Jette h - det var det nemlig. Utrolig forskel i vejret i sådan et lille bitte land.

Ok, ok fr. Koch, skal nok. Men så skælder datteren ud, gider ikke se det samme hele tiden. Men det forandrer sig jo med årstiden, så skal nok, skal nok.

Ha, ha, ha Lene, så det kan du lige se. Billedet er taget i første hug, på 10 sek., ikke taget om. Meget sjovt :o)

Anemone - jeg måtte lige ha hjælp fra min norske veninde i Nord-norge, kunne ikke helt forstå det med dørstokken. Hun forklarede det sådan her:
I norge har man noe som kalles "dørstokkmilen". Det er fotbrettet; måske er det forkert, i døren. Det er en mental barriere som gjør at man for eksempel ikke kommer seg ut på tur. Vanskelig er det i det daglige og verre blir det når den mørke og kalde årstiden kommer.

Anemone sagde ...

Ja Ja Sister. Kanskje vi skulle lage en Norsk/Dansk ordbok ??
Nei, synes det går meget så greit jeg.

Lest alle mine mail ja, og takk for den nye etiketten som du sendte i helga. Den er klistret på, og glasset står til pynt på mitt kjøkken enn så lenge. Tenkte du på noe spesiellt?

Sister Bonde sagde ...

Nej Anemone - det gjorde jeg ikke - bare rart at vide de når frem til rette person ;o)

Sister Bonde sagde ...

Billederne er lagt ud på flickr. så de kan ses i stor størrelse, til dem som måtte have lyst. Der er også flere benved-billeder.

Madame sagde ...

Sikke et skønt sansebombardement. Jeg ved selv, hvor svært det er komme hen i skoven - jeg har også én meget tæt på, men kommer der alt for sjældent. Det er en meget smuk benved, du har fanget med kameraet.

Sister Bonde sagde ...

Tak madame - rart at vide man ikke er alene med det problem. Kig endelig på flickr. hvis du har mod på flere benved-billeder.