fredag den 12. oktober 2007

Sikken en dag

Allerførst tillykke til kimen af vores kærlighed, den førstefødte, som i dag bliver 22. Dernæst tusind, tusind tak for alle de dejlige hilsner på forrige indlæg, "det varmer" som Dronningen siger.Solen skinner og det gjorde den også i går ;o)
Stille morgen med åbning af gaver, og der var mange. Havde jo for 14 dage siden, lagt en lille hint om datoen, på en andens blog og hvem fangede den: Anne. 1 uge før dagen, lå der brev: Må ikke åbnes før osv.
Den yndigste lille broche, med dertil æske, gætter på det hele er hjemmelavet. Meget flot. Shappy havde også sendt: Kakao -ummmmm og bog fyldt med tillykkehilsner, den glæder jeg mig til at nærstudere. Fra Frankrig: Forklæde, viskestykke og grydelapper, gad vide, hvad der her hentydes til ;o) Fra tøsen: skøn glasskål til frugt. Fra Jens: 7 langstilkede roser og vin. Nu spørger Jette h nok, hvorfor 7, skulle du ikke have 6. Tusind tak til alle.Efter morgenmad og hyggesnak, gik tøsen og jeg en laaaaang tur, den samme som jeg gik forleden - lige så smuk. Har fået lov til at vise hende frem.Hjem og klæde om og hastigt ind til Glostrup, hvor sønnen får sin fødselsdagsgave, 2 nye fortænder, altså belægning. Da han endnu ikke kunne gå selv, gik han rundt i en lille vogn med sæde. Den tippede og hans mælketænder, skubbede sig op og ødelagde de blivende fortænder. Frygteligt. Men for dælen dag, hvor var han glad for sine 2 nye tænder.

Videre ind til København, hente Malene og på italiensk restaurant. Vi skulle prøvespise, om stedet leverede noget god mad, da vi har bestilt til Malenes 18-års fødselsdag i næste måned. Meget fin betjening og god mad. Afsted, afsted til Operaen. Sønnen står og fryser til højre i billedet

Det var en fantastisk oplevelse. Sikken en bygning, jamen altså det må I alle prøve - en gang. Forestillingen Hoffmann Eventyr, har Jens beskrevet noget så flot. Vil bare lige sige til Jens, at Nikolai havde lukket skjorte og jeg giver dig helt ret med hensyn til rivalen Lindorf. Meget sjældent at der bliver grinet til en opera, men den dans han udførte var så befriende skøn. Scenografien kunne jeg rigtig godt lide. Så den samme opera i 80'erne - den var kedelig - den her var forfriskende og spændende nytænkning.

Se venligst bort fra topmave og de 5 kg. formeget ;o)

Hjemme igen kl. 00:30 til en smuk, smuk, kæmpe, utrolig buket med tilhørende chokolade fra et cetera. Tænk at hun i sit roderi af dumme tanker og "hun burde tænke på sig selv - sku hun", har overskud til dette:

Det hører ingen steder hjemme, men for syv sytten da, hvor er jeg bare glad, den skal stornydes. Det blev en meget lang og smuk dag.

23 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Stort tillykke og tak for en dejlig beskrivelse og et smukt billede af fruenselv - du matcher opera-huset rigtig flot! Knuzzer til dig fra mig:-)

Madame sagde ...

Sikke en skøn dag du har haft - dejligt at se billederne. Og så et stort forsinket tillykke herfra - vidste ikke, at du havde fødselsdag.

conny sagde ...

Det var lige gået over min forstand, så forsinket tillykke herfra. Du har da lige haft en dejlig dag.
Skønne billeder fra Operaen. Når man selv har været der, er det ekstra spændende at se billeder derfra. Jeg er HELT vild med "forhallen", den er usigelig smuk. Med dig i forgrunden kan vi jo slet ikke klage.
God vind i det næste år.

et cetera sagde ...

Hvor ER jeg glad for at du havde sådan en dejlig dag - du har fortjent det om nogen! Tak for den dejlige beskrivelse - jeg havde jo glæden lige at snakke lidt med dig og den dejlige "Sister Bondes tøs" som hun kalder sig i kommentarer nu, lige inden I fik maden serveret på den italienske restaurant - og der kunne jeg høre at humøret var i top! Din beskrivelse af dagen er, så man næste føler man var med - operaens forhal er fantastisk - de lamper, altså! Billederne af dig er hammergo'e - men jeg har så heller ikke set dårlige billeder af dig endnu - de må jo blive som motivet - smukke :-D
Er du tilfreds med farverne i buketten? - du skulle have haft noget mere personligt, men grundet "omstændigheder" kunne jeg ikke komme afsted - det må så blive en anden gang. Chokoladen var præmie for at du "vogtede" over min tæller - glemte at skrive at de skal nyde til Kusmi-téen!

Sister Bonde sagde ...

Fr. Koch, som du da kan skrive det: matcher opera-huset ;o)

Madame - tusind tak, hvor skulle du også vide det fra?

Conny - også tusind tak til dig. Det er en helt enestående bygning, og jeg glæder mig til datteren og jeg skal på tøsetur derind.

et cetera - du skøre kvindemenneske - jeg er monstermegetformegettilfreds. Den er så smuk. Theen har jeg nydt og nyder lige nu, gemmer chokoladen til "vild med dans". Mere personligt - nu stopper du - hvad kan bliver mere personligt end den smukke buket.
"Sister Bondes tøs" er min veninde, det var hende som skrev til dig under dit pelargonie-indlæg, det er tøsen, som du kan se på billedet fra gå-turen.

Jette H sagde ...

Stort forsinket tillykke, sikke end dag/aften du har haft. Bet�nksom mand du har, 7 roser...... det bliver jo nok til hele to ting, s� :)

et cetera sagde ...

Okay -´dén havde jeg da helt misforstået - troede det var Malene - nå, men I har vel tænkt "hun er lovlig undskyldt - er jo lidt småtosset". Forresten glemte jeg lige i farten - vi har endnu et "sammenfaldspunkt" - min sønnike har også slået fortænderne op i "lige-begyndt-at atavre-alderen" - de blivende kom heldigvis ud uden skader, men vi fik røntgenfotogaferet o.s.v. dengang - godt at Stefan fik ordnet sine - god fødelsdagspresent!

Lene sagde ...

Sikke en dejlig dag, og du ser da brandhamrende godt ud :-) Og operaen får jeg lyst til at opleve.

Anemone sagde ...

Kjære kjære venn...Gratulerer, til deg, til sønnen og til Marlene som også snart fyller år.
Dere er noen hærlige høstmennesker alle sammen.

Så morsomt det er at vi fikk være med deg på turen til Kjøbenhavn i går. Nå føles det som om jeg også har vært en liten tur til operaen.

Italiensk mat tror jeg det vil bli her i kveld, for dette virket meget så fristende. Bare elsker italiensk mat jeg da. God rødvin ligger det også an for, og da skl jeg virkelig ta en skål sammen med deg.

Har fridag i fag, og pusler litt rundt i heimen, tar livet med ro, drikker kaffe, blogger, vasker litt, og hører på radio. Noen ganger føles da ikke livet så lille.

Og 5 kg for mye du.... synes du er helt mega herlig jeg.

Ha en fin formiddag så lenge. Kjenner jeg meg selv rett, må jeg nok bare innom en tur igjen for å se hva du driver med.

Ella sagde ...

Jeg sov lige i timen og missede dagen i går. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, du stråler jo om kap med operaen - sikke en dag :-)

Også tillykke til og med sønnen :-)

Sister Bonde sagde ...

Jette h - det tror jeg også ;o)

Fint et cetera - jeg giver lige Malene en melding, så hun ikke finder dig helt så skør igen ;o)

Lene - tak, tak, tak og hvornår får vi lov til at se dig?

Anemone - tak for alle dine fine gode ønsker. Dejligt med fridag, nyd det i fulde drag.

Ella - godt at sove, det har jeg ikke gjort meget de sidste par døgn, håber lidt på i nat. Det har været nogle dejligt begivenhedsrige dage. Tak for alle dine tillykker :o)

NILLE sagde ...

Dejlige billeder fra en dejlig dag! Operaen ser helt fantastisk ud... der må jeg ind!

Og alle de dejlige gaver - det varmer når folk tænker på én!!!

Det var bestemt en blog-fri dag værd ;-)

Lene sagde ...

Glemte helt, tillykke med sønnen :-)
Vores datters mælketænder kom ud med manglende belægning på fortænderne, og har fået lagt noget på x flere. Er det også det jeres søn har?
I bagklogskabens lys konkluderede vi sammen med tandlægen, at et fald fra en stol som 16 måneder måske havde givet et stød, som havde skadet de blivende tænder, men dengang gik vi desværre ikke til tandlæge, og derfor må hun betale af egen lomme(eller forældrenes?), når en blivende ordning skal laves.

Sister Bonde sagde ...

Nille - det er lige det du må - kæmpe oplevelse.

Lene - tak mht. sønnen og jo det er lige det. Han har også fået belægning på gentagne gange, men det var mange år siden sidst, så nøjjj, hvor var det en glad dreng bagefter.

Jens Drejer sagde ...

Hjertlig til lykke med fødselsdagen. Hvor er jeg glad for at I havde en god aften i operaen og nød "Hoffmanns eventyr".

Sister Bonde sagde ...

Kære Jens - tusind tak - det var pragtfuldt. Havde printet dine sider ud til sønnen, så han kunne følge med. Dejligt.

Anonym sagde ...

Du har da haft en super dag. Operaen så jeg for et års tid sinde, dog uden forestilling.. Det var en rundvisning bag kulisserne. Så nu har jeg tilgode at sætte mig på en af stolene og nyde en forestilling.¨
Kan du nu fortsat have det godt i det nye år
:-)

Sister Bonde sagde ...

Rigtig mange gange tak Anne for den smukke gave, flot af dig. Afsted med dig og se en forestilling, det er guf.

Frk. Bibo sagde ...

Tillykke tillykke tillykke!!! Glad for at se, at du havde en god dag. Havde regnet helt forkert. Men nu er jeg jo heller ikke matematisk student, men derimod sproglig. ;-) Krammer og go' weekend.

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak, tak frk. bibo, hvordan kan du regne forkert, når det var på din blog under dit Herlev-indlæg, at jeg skrev TIDSPUNKET, ikke datoen, var speciel for mig. Det skal man ikke være matematisk student for at gætte, men man skal have meget andet, at tænke på, og DET har du, søde. Krammer i lige måde.

johanne sagde ...

Her er da noget, som er gået helt og aldeles hen over mit lille hoved.
Hjertelig til lykke med dagen, kære Lille-sister Bonde.
Det lyder bestemt til at have været en god dag. Dejlig læsning og dejlige mennesker omkring dig.

Også til lykke med sønnens tænder.

Frk. Bibo sagde ...

Dunk dunk dunk, panden ned i tastaturet. SELVFØLGELIG!! DUH! Ja, som du selv siger... pigen havde andre ting i knolden den dag du skrev det. (Og har det stadig) Dagen efter min kjære moder... se DET glemmer jeg jo så ikke næste år. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Johanne - det var en rigtig dejlig dag. Og sønnen er lykkelig, kan man ønske sig mere?

Frk. bibo, ikke ødelægge tastaturet ;o)