torsdag den 22. november 2007

Lys

Billedet er taget i dag kl. 7:30, der er håb for lidt lys i dag. Det er vi rigtig mange, der trænger til. Rigtig god og dejlig dag til jer og nu er der kun en måned til, vi går mod lyse tider igen. Det er skønt.

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg glæder mig også til længere dage, men som du siger, så vender det heldigvis snart. Og nu kommer den smukke juletid, der gør ventetiden lidt kortere.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Madame, vi må vende det mørke til det positive, selvom det kan være svært, når der ligger en tung, tung grå dyne over os.

kokken pipper sagde ...

Ja, denne tid kræver virkelig mod og mandshjerte for ikke at gå helt i sort! I dag ser her faktisk ud som om det slet ikke vil blive lyst. Tåget gråt og vådt. God dag til dig sister! Lysere tider venter som du så rigtigt siger:-)

Lotten sagde ...

Tak Sister, og en god dag til dig også.
Vejret et ikke just befordrende for humøret for tiden, men jeg må indrømme, at det er ved at være flere år siden jeg sidst for alvor at være vinterforknyt. Et par år havde jeg rigtig meget glæde af Calmigen (naturlægemiddel med prikbladet perikon), men af flere forskellige årsager, er det som om, det ikke rigtig er nødvendigt længere.
Jeg holder ikke synderligt af grå vinter, bestemt ikke, men jeg har valgt at se vinteren som naturens hvilepause på vores breddegrader. Alting sagtner farten, selv solens visitter er kortere, det hele lader op til den eksplosion, vi jo ved, venter os i foråret. Og så er det en årstid, hvor det er ok at sove lidt mere, læse lidt flere bøger, drikke lidt mere varmt, tænde lidt flere stearinlys.
Gråvejr som i dag indbyder til hygge - synes jeg...

Donald sagde ...

Det bliver mere og mere tydeligt for mig at det handler om at gøre noget specielt ud af November-Februar! Det plagede mig ikke som ung og som barn, men nu? Uha.
Derfor er det dejligt at få kig til et smukt billede af en gryning.

Sister Bonde sagde ...

Fr. pipkok - her skinner solen fra en næsten skyfri himmel - og jeg må ikke lyve for min mor.

Lotten - sikken dog en positiv og dejlig kommentar - tusind tak.

Donald - tror det har noget med vores alder at gøre. Vi kæmper os igennem - men vi kæmper stærkt. Tak for rosen ;o)

et cetera sagde ...

Det samme håb havde jeg - ganske kort for den grå dyne har svøbt sig om det hele igen - men så må vi skabe lyset selv :-) Smukt billede du nåede at fange - hvorfor mon du får alle de smykke skyer ovre hos dig :-D

Sister Bonde sagde ...

Det er fordi du puster til dem ;o)