søndag den 30. december 2007

Sønnens julegave

til familien, var portrætfotos. Han havde lignet op, som var man til rigtig fotograf. Desværre blev det lidt sent, lige når gæsterne har besluttet at tage hjem. Ups vi skal lige huske, og så er man træt og ser sådan ud - nogen af os. Dette er dog taget, inden gæsterne kom ;o)

Og dette har jeg taget: Mor med børnebørn

Jeg elsker portrætbilleder. Når vi engang med tiden får lavet kontoret klar, så kommer alle - ALLE familieportrætbillederne op og hænge igen. Muligt det ikke er moderne, men det glæder mig, at se på dem hverdag. Lige nu står de koldt på loftet, hmmmmm, måske de skal ned i varmen og lunes lidt i dag.

Har lovet sønnen at skrive der er copyright, at det er ham, som har taget det øverste ;o)

10 kommentarer:

et cetera sagde ...

Dejlige billeder - virkeligt dejlige billeder! Jeg blæser også på om det er umoderne med portrætter af mine kære - her ved computeren har jeg billeder (mange!) af mine yndige små - og i gangen ned mod børneværelserne hænger "ane-galleriet"!

Anemone sagde ...

Utrolig så flott !! Flott fotografert og flotte mennesker.

Og du... kjære Sister, er som deg, portretter vil også jeg ha på min vegg. Se dem hver dag, minner om trivelige stunder og flotte opplevelser. Så enig.

Hils sønnen og si at han er kjempeflink.

Og du... se inn til meg, tror jeg kanskje er i ferd med å bli voksen jeg også gitt...

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak et cetera - giver det videre til respektive. Han har bare taget så mange gode, måske skulle jeg spørge, om jeg må lægge dem ud på flickr. Nu vil jeg kravle op og hente alle mine billeder. Nemlig.

Tusind tak til dig også Anemone - og hvor er det dejligt jeg ikke er ene om den last. Jeg skal hilse sønnen.

Lene sagde ...

smukke billeder, I kan begge to :-)
jeg elsker også familiefotos.

Sister Bonde sagde ...

Dejligt Lene og nu skinner solen ;o)

billedmager sagde ...

Jeg er vild med billeder af familien. Jeg synes at det er sjovt at og gense anerne. Det er herligt for det er ens rødder. Det er meget flotte billeder både af dig og datter og din mor med børnebørn. Det er en hyggelig ide.

NILLE sagde ...

Meget smukt billede din søn har taget - det viser styrken i din datter, og dig, der nu kan læne dig op af den. Selv om hun stadig har behov for dig, slapper du af... nyder hendes selvstændighed. Der er mange stærke følelser i det - og det viser en anden side af dig Sister! Tak for at dele det!

Sister Bonde sagde ...

Tak billedmager.

Nille - velkommen tilbage - og en er helt rørt over dine smukke ord. Skal give rosen videre til sønnen.

Madame sagde ...

Ja, det er meget smukke billeder! Din mor er heldig at have så dejligt et billede af sig selv mellem sine kønne børnebørn.

Sister Bonde sagde ...

Madame - det er hun, men hun har ikke set det endnu, tror vi laver en forstørrelse som føsdagsgave. Tak for rosen ;o)