torsdag den 24. januar 2008

Om morgenen

når jeg ligger og vågner, tænkes der på dagens indlæg: Hvad skal løverne fodres med i dag? Skete også i dag, men noget var forkert, synes jeg havde gennemtænkt et indlæg. Havde glemt, at indlægget var om at glemme. Morgenstunden startede med latter.
Til frokostgæsterne i søndags, skulle der laves en postej, her glemte jeg at komme fløde i - ALDRIG sket før. I får lige opskriften, for den er godt nok supergod, og nem. Lav altid dobbeltportion. Her kan det så regnes ud, at postejen kom til at mangle 3 dl. fløde.

Krydret postej
100 g røget skinke, 500 g hk. kalv & flæsk, 1 æg, 2 spsk tomatpuré, 1½ dl fløde, ½ spsk maizena, 1 fed presset hvidløg, 1 tsk oregano, salt og peber.
Skinken skæres i små terninger og blandes med kødet. De øvrige ting tilsættes og farsen røres sammen. (Jeg blander det hele sammen fra starten), kommes i en form og stilles i ovnen ca. 1 time - 175 grader.

Et el. andet sted, har jeg en forestilling om at min hukommelse, er som en elefant. Men de står troligt i vindueskarmen og hygger sig, mens jeg er frustreret. Kan ikke huske, om jeg her, har lovet, at vise mine små elefanter til Madame, da hun skrev om sin smukke "tidsmaskine-elefant". Du får dem for en sikkerheds skyld.I kommentarene til indlægget om en glassamler, lover jeg at sende et billede til Jens, af bordet fra min 50 års fødselsdag. I går skriver Jens, at han glæder sig til at se billedet - åh, nej altså. "Plejer" at være sindssyg hurtig, når der loves noget. Værsgo Jens, her er det:Nu vil jeg gå i gang med dagen, inden jeg glemmer det ;o)

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Tak for de dejlige billeder, Sister, dit gæstebord er så smukt - og også dine elefanter. Jeg har også adskillige af dem og bliver aldrig træt af at se på dem. Og din opskrift lyder super lækker, den skal afprøves på vores næste gæster.

Lene sagde ...

Glemsomhed kan skyldes mange ting, træthed, uopmærksomhed, manglende koncentration etc, men det ved du jo sikkert godt. Jeg synes også jeg glemmer,nogle dage mere end andre.

Men godt du huskede at vise os billederne, for det er meget smukt dit gæstebord og elefanterne ser dejlige ud.

Anemone sagde ...

Så morsomt, vi tenker litt på det samme. Skjønner ikke helt hva de skriver om de som skriver blogg"tørke" jeg da...?????
At de har ingenting på hjerte.... utrolig....

Nydelig dekket bord, en 50 åring verdig.

kokken pipper sagde ...

Tak for den lækre opskrift sister! Og ligesom jeg er du vild med elefanter, jeg har dem i træ, som brocher, som vedhæng i halskæder som...som... ja, jeg kunne blive ved. Og bordet er dejligt, jeg elsker også at dække et smukt bord og gerne med farvede glas der absolut helst ikke skal være ens!Skørt, ja sikkert.... God dag til dig herfra!

Sister Bonde sagde ...

Madame - så vil jeg gerne se din elefantsamling - enormt gerne. Den er altså god og ikke kun til gæster, kan bruges både lun og kold. God fornøjelse.

Lene - du har så evigt ret, tror måske også at det hænger sammen, med alt det jeg har været igennem og går igennem. Det bliver bedre.

Nemlig Anemone - "blogg-tørke" - godt ord.

Tak til jer alle tre for roserne vedr. bordet. Det var en fornøjelse at lave det.

Sister Bonde sagde ...

Fr. pipkok - hvis dem, hvis dem, vil gerne se dem, altså elefanterne ;o)
Det ser netop flot ud med forskellige glas - elsker det.

NILLE sagde ...

Det var et dejligt morsomt alt-muligt indlæg vilddyrene fik i dag!

Skønt - og jeg fik rørt lattermusklerne! Det er det nemlig vigtigt ikke at glemme ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - du er en skat - og skønt at fodre dig ;o)

et cetera sagde ...

Sister, tak for vores dejlige snak - jeg bliver altid lidt klogere - OG får rørt lattermusklerne - af at snakke med dig - og også af at læse her hos dig, vil du ikke nok blive ved med at smide en luns af og til?!? ;-D

Sister Bonde sagde ...

Måske, måske, måske et cetera, man kan aldrig vide, altså det med lunsen ;o)
Men snakke - det fortsætter vi med - nemlig.

Anonym sagde ...

Jeg så billedet allerede i går, men havde så travlt, at jeg ikke havde tid til at kommentere det. Du har før sagt, at man ikke må undskylde på din blog, så det springer jeg over! ;-)

Det er et meget smukt bord med mange flotte farver.