fredag den 15. februar 2008

Afsløringen kom

lidt tidligere end forventet. Havde da håbet på, at konkurrencen kunne køre nogle dage, men nej, Nina fra Bogslugerne gættede rigtigt og et cetera viste et smukt eksemplar under kommentarene. Det var åbentbart en al for nem opgave, må prøve at finde på noget bedre.
Hvidløgsdimsen er et lille vidunder i den daglige husholdning, bruges til at mose/mase hvidløgen, så er den lige til at komme (ja, i hvad som helst) i den hjemmelavede dressing.Hvis du får fat i en, så skal du lige skylle den i koldt vand først, inden du starter med at mose. Dermed er hvidløgen nemmere at få af, samt rengøringen bliver meget nemmere.Hvis nogen finder den her i Danmark, så fortæl mig venligst hvor, for det er en genial lille værtindegave f.eks.

Nina, du modtager snarest en lille bitte præmie - tillykke.

14 kommentarer:

Nina sagde ...

Åhhhh, det er jo næste alt for meget! Jeg vidste jo ikke engang, hvordan den fungerede rigtigt. Men jeg takker og bukker på forhånd for dit søde initiativ med konkurrencen samt præmien! :o)

Shabby - Marianne sagde ...

Ej, altså jeg troede den var meget større - havde lige glemt at man kan gøre billederne større. DEn lyder godt nok smart :-)

Sister Bonde sagde ...

Gu er det da ej Nina, det var da flot.

Marianne - burde nok have sat størrelsesforhold på, men jeg er jo ved at lære mht. de her konkurrencer ;o)
Den er supersmart, fået den af min veninde i Avignon.

Jette H sagde ...

Hvordan gør man.... river hvidløgsfeddet henover eller hva' ?

Sister Bonde sagde ...

Maser feddet rundt og rundt og rundt Jette. Supernemt og godt.

Frk. Bibo sagde ...

Ææææææææææææææh, findes der en videosekvens et eller andet sted. Min hjerne er slået fra idag - eller måske er blondinen trådt i karakter - jeg kan sgu ikke helt greje den. Men det lyder smart! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Laver en video til dig - søde barn. Har ellers lige stået og mast 6-7 fed, som skulle bruges i en "orientalt kyllingret m/ kokosmælk", så det var da oplagt for en en lille film. Hmmmm, det må blive en anden dag.
Hvis du synes det lyder smart, så kan du jo også greje den - IK ;o)

NILLE sagde ...

Det er jo nemt nok, når man ved det ;-) Hvis du vil have et lager til værtindegaver så har jeg en lille provencalsk butik rundt om hjørnet... kigger lige, hvad de koster ;-) (Når jeg altså kommer ud igen). Og så skulle jeg måske købe én til mig selv? Det skulle være så smart...

Og et velfortjent tillykke til Nina!!!

Sister Bonde sagde ...

Nu ingen hastværk Nille - tror de kostede omkring kr. 5 på et loppemarked i Avignon. Nej det var nok for lidt, må lige høre min veninde i Frankrig.

Anonym sagde ...

Sådan en har jeg aldrig set før. Er den bedre end en almindelig hvidløgspresser? Kommer fingrene ikke til at lugte helt vildt?

Sister Bonde sagde ...

Jens - den er bedre, når hvidløgen skal bruges i f.eks. dressing. Det bliver jo til mos. En hvidløgspresser er fortsat ok.
Det med om fingerne kommer til lugte helt vildt - det gør de sikkert - jeg kan ikke lugte det ;o)

Anonym sagde ...

Nåja - det kan du ikke lugte. Men jeg spørger, fordi jeg mangler en god hvidløspresser eller lign. Jeg havde en supergod hvidløgspresser, som gik itu for et år siden og jeg er blevet meget skuffet over alle dem som jeg har købt siden. Jeg bruger ofte hvidløg, så det er et problem som tit generer mig. Hvorfor pokker er det så svært at finde en helt almindelig og velfungerende hvidløgspresser? Det er absurd!

Sister Bonde sagde ...

Når du har pillet løget - Jens - så mas det med en kniv, det giver en mere fylde og aroma. Faktisk bedre en en hvidløgspresser. Sådan gør kokkene, prøv det.

Anonym sagde ...

Hm, den teknik forsøgte jeg for nogle år siden - er ikke speciel vild med resultatet. Men når jeg ikke kan finde den perfekte hvidløgspresser, så kunne det da være at jeg skulle prøve igen. Jeg tror faktisk du har løst mit hvidløgspresser-problem. Tak for tippet.