tirsdag den 5. februar 2008

Fra det ene

morgenrøde lystil det andet røde lys.

Pt. er jeg i behandling hver eneste tirsdag, hos en hudlæge. Har fortalt før, at mine genstridige vorter, ikke vil/nægter at forlade mig. Nu kører jeg på 14.ende år, og ALT er prøvet. Den behandling, som der nu prøves hedder: Fotodynamisk behandling (PDT). Den bruges til behandling af hudkræft og visse andre hudlidelser. 3 timer inden behandling, smøres en creme på, og området må nu ikke få lys. (Jeg har heldigvis fået besked på selv at gøre alt dette, så jeg sparer lige kørsel af 36 km. x 2 på samme dag). Herefter sidder man så i 8 - 9 min. i dette strålelys og håber og ønsker og tænker.Hudlægen kunne mærke, at jeg var ved at være desperat efter at slippe for disse monstre, indvilgede hun i, at give mig 2 behandlinger pdt - bare for at prøve. Nu er jeg oppe på 6 behandlinger, med udsigt til 4 mere. For det virker på alle andre, inkl. hudkræft patienterne og det er da lykken. Tænk endelig er der noget der virker - bare ikke på mig. Hudlægen kører forsøg på 2 andre patienter med vorter, på dem virker det også. Samvittigheden nager tykt i det indre, burde jeg det her, der er andre, som er alvorligere ramt end mig. For det er eddermanme en dyr dame, med nogle meget dyre vorter, som render rundt her sydpå.
I tirsdags så den kære læge godt nok opgivende på mig, men nu er der kommet noget nyt, igen, igen, igen. Indsprøjtninger med et el. andet præperat - og jeg er der - tager i mod alt, hvad hun overhovedet kan komme i tanke om at prøve. Jeg - en testpilot - igen i dag.

7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Kære testpilot - din optimisme/stædighed og vedholdenhed (og humor) omkring de forb...... vorter gør dig ære - og det slår mig, at det siger utroligt meget som den person du ér, sådan i det hele taget. Det var bare lige dét, jeg ville sige - knus fra din tvilling!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - dine ord gør bedre end pdt, måske de hjælper ;o) Knus selv.

kokken pipper sagde ...

Åh hvor er det da "træls" med de der vorter, men husk at tænke på det positive. F.eks. er det jo dejligt at du ingen har på næsen - så vidt jeg kan se :o) krammer fra vest ....

Lene sagde ...

undskyld jeg kom til at grine, her midt i at jeg ville skrive et medfølende indlæg, sister :-)(det er fru kochs skyld ;-)
Jeg er også glad for at vorten ikke sidder på næsen, og jeg håber at testpiloten snart kan melde mission accomplished

Sister Bonde sagde ...

Fr. kokpip, det kan komme, det kan komme ;o) Kram selv.

Lene - man skal aldrig være ked, af at man kan få folk til at grine (æren tilfalder kokken), og aldrig undskylde på min blog.
Du skal så sandelig få besked, når mission is accomplished ;o)

Nina sagde ...

Jeg håber bare, at der er en enkelt af alle de metoder, du skal prøve, der virker - og så smiler jeg lidt af fru kok også! ;o) Held og lykke!

Sister Bonde sagde ...

Nina - det håber jeg også - men tvivler nager efter så mange år. Jeg må jo være spækket med virus. Billedet er nogle år gammelt, der er vorter overalt ;o)