fredag den 29. februar 2008

Har arbejdet

hårdt igen ;o) Men det var en glæde, for vores kære unger har stået på loftet, frosset og svedt afhængig af vejret.Nu trængte de voldsomt til at komme frem i lyset. Har dog haft mange problemer med disse skolebilleder. Synes man betaler rigeligt for dem, og efter nogle år, bliver de stille og roligt lyserøde. Hver gang der skulle tages billeder, sagde jeg til ungerne: Husk nu at sige sort baggrund og det skal være et sort/hvid billede. (Skrev det også på sedlen). Ofte gik det galt, som I måske kan se. Problemet med de lyserøde billeder, brokkede jeg mig over til firmaet - tænk - og de lavede pænt nye, som var endnu mere lyserøde. Grunden er, at ingen laver "rigtige" sort/hvide billeder længere. Det "de" kalder sort/hvid, bliver trykt på papir til farvebilleder.

Fik en cd, med alle skolebillederne på, fra firmaet, som havde taget dem og forsøgte selv, at få lavet billederne rigtig. Betalte i dyre domme hos en fotohandler, og de billeder bliver også lyserøde. Ved ikke rigtig om jeg gider mere, men det er til daglig irritation. Desværre. Men dejligt er det nu at se billederne igen.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kan jo ikke ses at baggrundene er lyserøde her på bloggen - og det er en rent ud sagt fantastisk væg. helt vildt go' idé at sætte skolebillederne op på den måde! - men forstår godt din irritation over de lyserøde baggrunde ...

Sister Bonde sagde ...

Nej et cetera - det kan det ikke på dette billede og tusind tak for rosen. Det er nemlig dejligt, at se udviklingen på denne måde.

NILLE sagde ...

Du har helt ret - det med sort/hvid er en fotokunst i sig selv... som desværre ikke dyrkes på smukkeste vis længere. Men dine billeder ser altså fine ud - og smuk ophængning ligesom med din anevæg!

Jeg plejer også at få et guldmosterbillede i julegave hvert år - og jeg er så glad for dem...

Sister Bonde sagde ...

Nille - jeg har ALTID ret - bare spørg min mand, mine børn og et cetera ;o)
Tak for rosen, det glæder mig vildt. Du må hænge dine guldbørn op, så du kan frydes hver dag. Måske i gæsteværelset.

Lene sagde ...

Måske skulle jeg, jeg har masser af billeder liggende i skabet, men det ser jo godt ud hos dig, så hvorfor ikke hos mig ;-) men mine er nu i farver og ikke lyserøde

billedmager sagde ...

det er inponerende at se på så mange billeder på en gang. Tillykke med det fine resultat.

Sister Bonde sagde ...

Lene - det er jo lige det - de ligger i skabet og, hvem har glæde af dem der? Op med dem, du må da have en ledig væg el. trappeop/nedgang ;o)

Mange tak billedmager, der er mange, måske godt, at vi "kun" har 2 unger :D

Anonym sagde ...

Free Sex Videos

Paris Hilton and Britney Spears Free Sex Video


http://www.myfaceporn.com

Teen first virgin !!!

[u]http://www.myfaceporn.com

[u][/u]http://www.myfaceporn.com