tirsdag den 5. februar 2008

Mine bussemænd

har jeg haft glæde af i 12 år nu ;o) Jeg elsker dem overalt på jorden, og du må ikke spørge mig hvorfor. Men jeg finder bare en glæde, ved at de hænger der og passer på mig. For det er det de gør. Meningen er faktisk, at de skal hænge udenfor, evt. på huset, eller de kan stikkes ned i jorden. Deres mission er, at skræmme onde ånder væk. Det må indrømmes, at det har de gjort, der har ikke været nogen siden, de kom ind i huset. Nu skal sandheden frem (ups, synes efterhånden, den tit kommer frem her på bloggen) den ene bussemand er mors. Da hun så, hvor fint de hang der på væggen, ville hun faktisk gerne have sin tilbage. Det er den smukkeste, med de hvide horn. Derfor er jeg på jagt efter en el. 2 el. tre flere, men jeg kan ikke finde Dorthe Wellendorf, som har lavet dem. I august 1995, udstillede hun sine bussemænd i Skovhuset (Værløse), på en hel væg.
Er der nogen derude, som kender hende, ved noget om hende osv. osv. Skriv til mig - please. Troede ellers, at man i dag, med google, krak, alltheweb - kunne finde alt på nettet - dette er ikke tilfældet i dette tilfælde.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du må da hviske til dem, at de skal skræmme vorterne væk - hvis alt andet glipper, så må de da ku' ku'!

Anonym sagde ...

Jeg kan godt lide dine bussemænd - de er de flotteste jeg har set :-)

Unknown sagde ...

Et cetera - lover dig at hviske til dem ;o)

Marianne - det er de smukkeste bussemænd på denne jord - nemlig.

Anonym sagde ...

Hvor er de fine...den eneste Wellendorph jeg kender bor i Korsør og hedder Hanne til fornavn, og måske staver de ikke deres navn ens og måske er de slet ikke i familie, men måske kan du bruge det til noget??

kokken sagde ...

Arj hvor er de skønne, og et cetera har ret - de må kunne noget mod vorter også - problemet at bare lige at finde trylleformularen :-)))

Unknown sagde ...

Anne - mange, mange tak, men der er ret mange Wellendorf'er og man vil jo nødigt, om du forstår.

Fr. pipkok, de er nemlig superskønne og jeg vil ikke undvære en af dem, så jeg håber virkelig at finde hende kunstneren, så har hun måske formularen ;o)

Anne sagde ...

Nå må du inn å lese teksten også, for den ble ikke med i første omgang...

Anonym sagde ...

Enig med alle andre: sjove, flotte og stemningsfyldte bussemænd. Jeg forstår godt at de hænger indendøre! Håber det lykkes for dig at finde kunstneren!

Anonym sagde ...

De er super fede.

Hvorfor skriver du ikke en mail til formanden for Skovhuset:
Jens Ludvig Sørensen
jens.ludvig.s@mail.dk

Eller ringer til ham:
Tlf. 44 48 37 10

Måske han kan hjælpe dig lidt på vej. :)

Unknown sagde ...

Anemone - hvor skal jeg læse teksten?

Jens - det håber jeg sandelig også.

Johanna - tusind tak, men jeg har siddet i bestyrelsen for Skovhuset i 10 år mindst, så jeg kender dem alle, altså folkene. Tror ikke det er den vej, jeg skal, og dog - det må jeg lige tænke over.

Anonym sagde ...

hej sister bonde

Der bor en keramiker i Ebeltoft, som hedder Dorthe Wellendorf mon det kan være hende. Jeg har fundet hendes tlf nummer i vores lokalbog 23364181

Unknown sagde ...

Kære Anonyme - det kan da ikke være andre, tusind, tusind tak. Jeg ringer til hende i dag.

Madame sagde ...

Hvor er de sjove og dekorative! Og det er jo herligt, at du ikke har haft onde ånder indenfor, siden du fik maskerne ;-)

Unknown sagde ...

Nemlig Madame - skal jeg bestille nogle til dig, når nu jeg forhåbentlig får fat på Dorthe i dag?