mandag den 17. marts 2008

Må man have

lov til at prale, eller være lidt stolt?

I går sad vi ellers klinet til skærmen, da ALBUM blev sendt kl. 20. Malene og hendes veninde brugte en hel dag, fra kl. 7 om morgenen, på at være med i optagelserne til biografscenerne. Men desværre kunne vi ikke se dem. Malene siger ellers, at man kunne se hendes veninde i ca. 1 sek., men kun hvis man vidste, hvor man skulle se. Men tøserne havde en skøn oplevelse og hilste da også på dejlige Hella Joof.

Arbejdet kalder - må afsted - det er en meget smuk solskinsdag hernede i syden.

18 kommentarer:

kokken sagde ...

Sikke en udstråling wauw - hun er for smuk og dejlig! En skam vi ikke så lidt mere til hende i Album.... måske var det fordi hun ville have stjålet billedet fra alle de andre ;-) God dag til dig....

Unknown sagde ...

Tak fr. pipkok - synes jeg nemlig også lige på de her billeder, som er fra i går, hvor hun var på tur rundt i København med en veninde.
Og du har helt ret mht. Album, det er da derfor. I lige måde skøn dag til dig.

Helle K. sagde ...

Smuk og dejlig datter du har :) Det må ha' været fedt bare at ha' været med - men som frk. Bibo skriver, hun skulle ikke overskygge de andre.
Dejlig dag til dig. :)

et cetera sagde ...

Hun ville afgjort ha' pyntet :-)

Anonym sagde ...

Sikke en oplevelse det må ha været for de to piger. Du må både være stolt og prale - smuk datter du har.

Unknown sagde ...

Tusind tak Helle og mon ikke du mener fr. pipkok? Frk. bibo har ikke skrevet noget om sin "søster" endnu. Jeg er jo mor nr. 2 til frk. bibo ;o)
I lige måde skøn dag.

Det var nemlig lige det hun ville et cetera, og man kunne næsten ikke koncentrere sig om afsnittet, når man hele tiden skulle "holde øje".

Tak Anette - for at man godt må være lidt stolt - bare en gang i mellem ;o)

Anonym sagde ...

Det er en ualmindelig smuk datter, du har dig. Jeg bliver helt misundelig (på den gode måde). Deres tab vil jeg mene, at vi ikke så noget til hende på skærmen - måske en anden gang....

Unknown sagde ...

Vi har - Deborah - vi var/er to om hende ;o) Tak for din rigtig søde, skønne kommentar, det luner godt.

Helle K. sagde ...

Undskyld - jeg læste forkert :oops:

Unknown sagde ...

Helle, der er lige noget du skal lære her: Man må aldrig, aldrig nogensinde undskylde på min blog. Det er forbudt. Alle må gøre og skrive, hvad du har lyst til (dog er der vise underlige, som virus osv. osv. som er uønskede).

Klem til dig :D

carolinaemilie sagde ...

Hej Inger. I hvert fald må du være stolt :). Hun er en frisk pige!

Og det var en herlig tur i Nyhavn, vi havde.

Hils derhjemme.

Vh Caroline :o)

Unknown sagde ...

Skønne billeder du har taget Caroline, vi er meget glad for dem, og Malene og dig og i lige måde hils.
Og stort velkommen til min blog ;o)

Marianne sagde ...

Malene skal du være så stolt af - hun er utrolig sød og charmerende. Nu har jeg set in live to gange, men jeg gav mig ikke til kende - hun vidste jo ikke hvem jeg er :-)

Unknown sagde ...

Ejjjjj, er det rigtig Marianne? Hun ved da godt lidt, hvem du er, læser med på din blog, og har beundret Mille, i den meget smukke gallakjole.
Godt at vide der er nogen, der holder øje. Men er du nu sikker, Jens siger, at alle unge piger ligner hinanden ;o)

Anonym sagde ...

Det er en en meget smuk datter, du har! Jeg tror veninderne har moret sig herligt med at være statister! Jeg har en kollega, der er med i hvad som helst, han kan komme til - som statist. Det giver en mange sjove oplevelser, siger han.

Unknown sagde ...

Det er nemlig lige det Madame, oplevelsen, for man bliver ikke rig på det. Tror de fik en biografbillet og så selfølgelig noget frokost.
Tusind tak for rosen, vi er også ret stolte af udfaldet ;o)

Marianne sagde ...

Nej det var Malene - den ene gang var hos pizza manden ved siden af hende - en fredag hvor hun var på vej videre i byen med vennerne :-) - Jeg holder øje med hende på den gode måde.....

Unknown sagde ...

Marianne - håber da ikke at Malene læser med, at jeg har spioner ude. Det er godt nok, min ven.