mandag den 31. marts 2008

Mon det er

en god ide, at indrykke en annonce: Havemand søges.Her på adressen er der nemlig delte meninger om, hvordan tingene kan/skal se ud. Drømmen må da være, at have en havemand gående, (hver eneste dag), som vil elske, at omdanne vores 3.400 m2 brakmark, til et parkligende sted. Matriklen består af 3 sammenbragte grunde, som aldrig er blevet til en fælles have. Jens har ikke overskuddet til det, når arbejdsdagen er på ca. 10 - 12 timer, så skal der slappes af i weekenden. Jeg har ikke lysten og kræfterne til havearbejde, desværre. Synes bare sådan noget - læs: haven - skal være i orden, "nemt" og smukt at skue.Et eller andet sted, er det ens visitkort udadtil. Hvad nytter det, at hele huset ser smukt ud indenfor (ikke helt endnu ;o), når det der omgiver, er en slagmark? Kommunen har givet tilladelse til udgravning af en sø, den kunne fylde rigtig meget, af de alt for mange m2. Hvem har en havemand i overskud, der kan undværes i en periode. Får eget værelse og mad hver dag. Må meget gerne kunne lægge fliser også ;o)Jens på stigen i går eftermiddags, hvor brombærhegnet fik en tiltrængt studsning. Han har lavet det fine læhegn til terrassen.

8 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Du har jo allerede en skøn Havemand (Jens) så hvad skal du med flere?
Jeg syntes ikke det gør noget at når man er på landet så er der naturgrund - det hører sig til, hvad med nogle frugttræer - de kan give fylde og er nemme?

Sister Bonde sagde ...

Han er da skøn Marianne, men det er jo ingengang en naturgrund, hvis bare det var det. Det er en affaldsbunke. Det er 2 frugttræer lige bag ved brændestakken, og træer synes jeg vi har nok af, når naboens skov vælter frem. Så deeeeet.

Madame sagde ...

Når du har fundet havemanden, Sister, sender du ham så lige en tur nordpå?

Sister Bonde sagde ...

Thumbs up - Madame.

Newyorkerbyheart sagde ...

Havemand - lyder da som en fantastisk ide :-)

Faktisk har jeg lige fundet ud af, at ved kommende der ligger "underlige" kommentarer hos mig - se evt. kommentar på mit seneste indlæg (det med mørbrad med grønsager), vedkommende har klikket sig videre til dig....
Så ved du det hvis du skulle begynde at modtage underlige kommentarer...

Mange hilsner
Birthe

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Birthe, vi må opfinde en mobil en af slagsen, som kan køre rundt til os, som kunne bruge sådan en.
Mht. det andet, hvad kan jeg bruge IP-adressen til? Kan vedkommende blokeres på en el. anden måde?
Tak for informationen ;o)

Fru Rønne sagde ...

Drømme har man lov at have, og jeg har fuld forståelse for dine tanker.
Faktisk tænker jeg nøjagtigt det samme, hver gang jeg kommer hjem og se hus og "have" udefra.

Sister Bonde sagde ...

Stort velkommen til fru rønne - skønt at drømme. Fortalte altid alle og enhver, hvis jeg skulle på kursus i 3 dage el. på ferie. Så havde de chancen for at invitere Hokos Krokus el. et lign. program. Skete aldrig.