lørdag den 15. marts 2008

VIP

Her til formiddag, var Jens og jeg inviteret (kl. 9:00) til åbning af GEO-center Møns Klint. Det åbnede godt nok sidste år, men dette var en speciel åbningstid, for GEO-centreret venner. Altså dem, som har betalt noget, til at få dette smukke bygningsværk op at stå. Vi har kun set det udefra, så det var godt nok en spændende oplevelse, at se de meget, meget smukke udstillingslokaler, indenfor. Der blev holdt taler, serveret kaffe m/brød og en helt ny "Klintesnaps". Ummmm, den var god.Rigtig skønne timer, i godt selskab, kan man ønske sig mere? Tænk, det troede jeg ikke, men se, hvad posten er kommet med:Skøn chokolade og påskepynt fra en blogger i Århus, som jeg overhovedet ikke ved, hvem er. Der var desværre ikke noget kort med, så det bliver svært, at finde ud af. Posten havde lidt mere med:Hvad siger I så? Advokat Sister Bonde skal på arbejde og det skal den underlynme gå stærkt. Brormand fik sommerhuset, så nu skal der arbejdes, og huset bliver fortsat fyldt med 18 glade påskegæster på torsdag. STRESS, nej da, vi når det vi når. Hav en rigtig skøn weekend.

13 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Det lyder som en dejlig omvisning for VIP´erne, men som advokat er du vel vant til at mængde dig med de fine :-)

Sister Bonde sagde ...

Det var skønt Marianne - du og familien må ud og nyde det center - på et tidspunkt.
Tænk, at jeg er blevet advokat, let og smertefrit ;o)

Stine sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :) Her blev en pakke forsøgt afleveret mens jeg var på arbejde. Der står et stort spørgsmålstegn som afsender så jeg er noget nysgerrig...

Sister Bonde sagde ...

Hvor ærgerligt Stine, at du ikke fik din pakke. Vi har altid en seddel hængende på døren, at posten må lægge evt. pakker, for ellers går der dage, inden vi får den.
Men det er nok kun på landet, man kan sådan noget.

Lene sagde ...

Det lyder som et spændende center, jeg trænger til lidt geografiopfriskning, så det var måske et mål for en motorcykeltur.

Advokaten skal passe på sig selv, så benene op og nyd påskepynt og chokolade :-)

Sister Bonde sagde ...

Det får advokaten ikke tid til Lene - det må blive på fredag ;o)
Det går nok.
Afsted med jer til Møn, der er pragtfulde overnatningsmuligheder, ellers kommer I bare her. Så kan de 2 landmænd få en sludder for en sladder.

Kom så igang sagde ...

Tror du ikke snart sister Bonde skal til at skrue ned for bluset med den fart hun har på, må hun da snart blive streset.

Stine sagde ...

Ind imellem kunne jeg godt være fristet til at sætte en seddel på døren, for det kan være svært at ramme posthusets åbningstider. På den anden side vil det nok være at udfordre skæbnen at have pakker liggende i trappeopgangen. For et års tid siden var der indbrud i kælderen, hvor tyvene rendte med møntboksen...

Jeg må vist bare væbne mig med tålmodighed og vente til mandag formiddag med at finde ud hvilken pakke det er. Der er vist flere muligheder ;-)

Sister Bonde sagde ...

Skrue ned Conny - nej det går ikke - det må blive på fredag ;o) Tak for din skønne omsorg.

Nej det kan jeg godt se Stine, men så er der desværre ikke anden vej, end den tunge ned til postkontoret. Eller måske burde der være et stor aflåst box i opgangen til fællespakker, hvor alle har en nøgle, inkl. postmanden.

Stine sagde ...

Viceværten flyttede i januar og er ikke blever erstattet (vi gider ikke...) så nu bliver der kun hentet affald hveranden uge. Så længe det er sådan fat tror jeg ikke udlejer gider slås med sådan et rum. Men idéen var rigtig god :)

Anonym sagde ...

Den "funker" da vist fint - den Operation Påskeglad. - og min sister er advokat, det er da også fint :-)

Sister Bonde sagde ...

Meget fornem titel et cetera, autodidakt advokat, findes ikke bedre syd for Balle ;o)

gon sagde ...

Kære Inger og Jens

Tak for en som sædvanlig festlig påskefrokost. Vi har lige været inde på din blog. Det er dog utroligt så produktiv du er.

KH KAREN OG GON