søndag den 27. april 2008

Den store oplevelse

skulle ske tirsdag, hvor Jens skulle i O2 og se en meget berømt grav. Nøjjjjj, hvor har han glædet sig, og hvor har han læst utroligt meget om emnet, og hvor blev han skuffet.
Der var heldigvis ikke lang kø, for man skulle op af flere rulletrapper og vente og vente. Kun grupper på 25 - 30 personer blev lukket ind med 10 min. mellemrum. Efter at have gået rundt fra det ene sorte rum efter det andet, hvor utroligt smukke ting fra Ægypten blev udstillet, skulle man retur nedad mange, mange trapper. Ind i endnu flere sorte rum, som omhandlede selve udgravningen af Tutankhamuns grav. Meget flot opsætning og man begyndte faktisk at glæde sig til at se graven, selv mig, som overhovedet ikke har interesse for dette emne. Hele udstillingen var bygget op til det helt store klimaks - graven. Et af de sidste rum, viser de fantastiske smykker, som drengen, havde på og 3D-film blev vist på væggene af, hvor mange kister og sakrofæer, han lå i. Nu, nu skulle det være - rundt om hjørnet - souvenirs-butik. Jo, jo. Der var ingen grav.Vi sejlede fra O2 ned af Themsen og det var en flot oplevelse. Fantastisk vejr, havde slet ikke lyst til at stå af, så vi sejlede lidt med retur ;o) Ind på den første pub og få oplevelsen skyllet ned. Dejligt. Det blev en fin fødseldag, har faktisk fået ros fra husbonden, som var stort tilfreds med hele arrangementet. YES.

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke en god idé at tage nogle dage ud af kalenderen og opleve London! Det lyder som en skøn rejse, I har haft! Vi har været i London en hel del gange og bliver aldrig trætte af den by.

Sister Bonde sagde ...

Madame - det ER en skøn by, men vi skal altså ha fundet et ordenligt hotel. Meget, meget træt af disse elendige middelklassehoteller, som påstår de er 3-stjernede. Jeg vil give dem minus stjerner i stedet. Det er 3 gang, jeg oplever det, og nu er det slut. Forslag til supergodt hotel modtages med glæde.

nina sagde ...

Jeg har lignende oplevelser med hoteller i London. Men dengang var jeg ung og næsten aldrig i seng, så det betød ikke så meget da. Nu tror jeg bestemt, jeg ville have det ligesom dig, så jeg ser også om der kommer gode forslag. Men ellers lyder det til at have været en dejlig tur!

Sister Bonde sagde ...

Nina - i bogen "Turen går til London" står der:
Alle drømmer om det superhyggelige hotel med landsbypræg og personlig betjening midt i London til rimelig penge: Det findes ikke!
Kvalitetshoteller i mellemprisklassen er en stor mangelvare i London.

Så det kan vi godt glemme alt om. Tina sagde der var meget stor forskel på et 3 og 4 stjernet hotel, så næste gang - nemlig.

et cetera sagde ...

Det lyder vildt spændende med udstillingen .. jeg forstår ikke helt "snakken" om det der hotel-værk? Når jeg (storby)rejser skal jeg da ikke være på et hotelværelse - jeg vil hellere have lækre oplevelser og ting med hjem - end bruge penge på plads og smagfulde omgivelser - når jeg sover, for det er stort dét jeg bruger et hotelværlse til i storbyer ... Nå, men vi skal jo heller ikke være ens på ALLE punkter - og resten det forstår jeg godt :-)

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor ser det godt ud at sejle op og ned af Themsen. Skuffende med den udstilling - det kan de altså ikke være bekendt :-(

Anonym sagde ...

Hvor er det ærgerligt, at udstillingen ikke levede op til jeres forventninger. Og jeg forstår altså godt din holdning til hotelværelser. Den ene gang jeg var i London boede jeg på et supergodt hotel. Der var god betjening, god mad og et stort, hyggeligt værelse. Jeg ville dog ønske, at jeg havde taget min egen dyne med! Hotellet lå lige ved siden af Oxford Street og Marble Arch, så det kunne simpelthen ikke blive bedre.

Trods skuffelserne, lyder det alligevel som om at I havde en supergod tur. Lad os lave en blogtur til London. Så kan du, et cetera og hendes husbond gå på shopping, mens mig og Jens tager rundt på alle udstillingerne! :)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - (som Sonja fra Saxogade siger) Ja, Ja, Ja, ja, Ja, men jeg er altså blevet for gammel til snuskede hotelværelser. Gider dem ikke mere. Ved godt, at det er byen som skal opleves, men man (læs: os) tilbringer dog en del timer der, så hvorfor skal det ikke være bare en smule lækkert. Synes ikke det er "nok" der er rent ;o)

Marianne - gu ku de ej, men det var en stor oplevelse, både O2 og Themsen og det hele. Så det var ikke så slemt, som det måske er skrevet.

Jens - hvad var navnet, må ha navnet på hotellet please.
Wow for en tur, det er da lige, hvad vi skal og det kan ikke gå for stærkt. Vi har ellers lige planlagt, at næste gang skal være ROM - igen. Men vi er med på det bedste ;o)

Anonym sagde ...

Hotellet hedder "Radisson Savoy Court Hotel". Jeg prøvede at finde deres hjemmeside allerede da jeg skrev min sidste kommentar, men de har åbenbart ikke deres egen side. Jeg fandt dog en masse billeder. Nogle af dem kan jeg genkende, men mange af billederne tyder på at hotellet er blevet renoveret siden jeg var der. Det kan selvfølgelig også skyldes min hukommelse.....