onsdag den 30. april 2008

Jo, der har

været (og er) vendt op og ned på det hele herhjemme, derfor billedet af huset på hovedet, som er taget sådant - ingen manipulation her ;o)
Det er hårdt, som forældre, at have et barn, som ikke trives, som ikke kender (kan finde) sin vej her i livet, som ikke stoler nok på sine evner, som har svar på rede på alt, som ikke kan komme ud med sine inderste tanker, som ikke vil have professionel hjælp, som vi skal støtte, samt forsøge at hjælpe, hver eneste dag.
Små børn - små problemer
Store børn - store problemer
Det var skønt, at være væk i 5 dage, vi nød i den grad hinanden, London og livet. Og så vender dagligdagen retur, med en speed, som er svær at kapere. Dermed er det ikke nemt, at finde overskuddet, til at "fodre bloggen" med daglige indlæg ;o) Har jo fundet ud af, at bloggeriet IKKE kan og vil undværes, men nogen gange er energien bare ikke til det.
Tak for kæmpe support, støtte, dejlige kommetarer/mail fra alle I faste skønne og uvurderlige læsere/kommentatorer, og her må jeg altså meget egoistisk fremhæve to, som nok ved hvem I er. I guder altså, trods deres egne slåskampe og jeg ved ikke hvad, så er de der bare, så snart det mærkes, at NU, nu skal der spyttes lidt ekstra i bøtten.

Det er sønnen, som har tegnet og der er copyrigth.

18 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det lyder forbasket hårdt. Det er jo ligegyldigt hvor gamle vores unger er, så elsker vi dem og vil hjælpe dem. Jeg ønsker og håber det bedste for jer alle.

Sister Bonde sagde ...

Det er hårdt Helle - og hvor er det rigtigt det du skriver samt stor tak.

kokken sagde ...

Åh sister - jeg puster lidt på dig der hvor det gør mest ondt ... og håber det kan give lidt energi til de kampe der som forældre skal kæmpes... alt godt for din lille familie .... knuzzer herfra

Lene sagde ...

kære sister, knus herfra, jeg kender det, jeg tænker på de ord tit. Som mor til små børn blev jeg forarget over dem, for jeg syntes det var hårdt at være småbarnsmor. Vi vil jo så gerne have at vores børn finder deres vej ud i livet, finder noget de kan være glade for at arbejde med.Vi vil så gerne se dem lykkes med det de allerhelst vil,men sådan er livet ikke altid, og det er svært at stå ved sidelinien.
Stort kram herfra

Sister Bonde sagde ...

Det hjælper fr. kok, i den grad med lidt pusteri. Tusind tak.

Lene - jeg havde det også sådan (den gang), hvad bildte folk sig ind, at sige disse 8 ord. Man var i et skrigehelvede og alt sejlede, og så fik man bare at vide, det bliver værre. Men man må sande, at det gør mere ondt nu. Og det ER svært, og tusind tak for kram.

Shabby - Marianne sagde ...

Kommer tid kommer råd...... Giv dig selv tid og vær der hvor du behøves...Og det er ikke nemt at være ung i dag - skulle jeg hilse og sige... Mine tanker er hos dig :-)

Jette H sagde ...

Ved alt kommer på ret køl hos jer igen, men ting ta'r tid, nogle gange lang tid. Knuz :)

Irene sagde ...

Knus du!

et cetera sagde ...

Sødeste - du véd hvor jeg er - altid og når og hvis ...

Sister Bonde sagde ...

Marianne - han er altså 22½ - hvornår kommer der råd? Ved det ikke er nemt, håber bare så meget det bedste, men det gør alle forældre vel? Og tusind tak.

Jette - monster lang tid - vi tror det bedste.

Irene - stort i lige måde.

Nemlig et cetera - det er lige, hvad jeg gør. Klemselemse.

Irene sagde ...

Hov, jeg glemte at sige at jeg ser en fremtid af en art i den tegning ...

Engang troede jeg at jeg skulle leve af at gøre noget kreativt. Så var det at jeg uddannede mig til typograf, det har jeg aldrig levet af at være, men jeg bruger min viden i min kreative hverdag hver dag ...

Lene sagde ...

sister, jeg tænker lidt, at måske vore kreative børn har det svært, fordi det, de bliver bedømt på, er krativiteten, hvor jeg blev bedømt på, om jeg kunne lære det, jeg blev undervist i.

Og manglende tro på sig selv er så svær at håndtere, både for den unge og forældrene. Vi synes jo de har så mange evner og talenter.

Endu et knus fra mig :-)

Sister Bonde sagde ...

Irene og Lene - han er så superdygtig til at tegne og male og jeg ved ikke hvad, men tror desværre ikke nok på det. Lene tror du har ret, så derfor er vi ved at bevæge os over i nogle andre baner - har foreslået jordbrugøkonomi blandt tusinde andre forslag :o)
Irene, han er "uddannet" på filmhøjskolen i Ebeltoft, han har bare så mange muligheder og evner, men tør ikke.
Så som Marianne skriver, må vi bare vente, der kommer helt sikkert en pige på en hvid hest og henter ham ;o)

Kat sagde ...

Hejsa,

Altsaa, der er skisme da tegne talent for alle pengene der. Hvad med at soege til USA et aars tid og gaa paa tegne skole?
Ellers saa er 22 1/2 jo voksent....selvom han stadig er barn......saa maa man give slip paa et tidspunkt (Sagde terapeuten, ikke mor'en).
Pak kufferten og afsted med ham, han er for talentfuld til at sidde der og ikke leve af at tegne!!

Det gule hus sagde ...

Når vores børn har det svært, finder vi ressourcer frem vi ikke vidste fandtes i os, men øj hvor det gør ondt og er svært.
Det er svært at være ung i dag.
cyberknus med håb for at i hurtig kommer igennem.

Sister Bonde sagde ...

Kat - han har været hjemmefra siden han var 16 (på efterskole, højskole, teknisk skole, gymnasium, filmhøjskolen), og han har været i USA (2 gange). Det han mangler mest, er troen på sig selv.
Til teapeuten: Så gav vi nok slip for tidligt.
Kan ikke huske om jeg har budt dig velkommen, men det skal du ihvertfald være ;o)

Lis - det er så svært og hvor har du ret, at man finder jo kræfter til det hele.
Kæmpeknus tilbage.

billedmager sagde ...

Det er et flot bllede den unge mand har lavet.
Jeg ved ikke om dette kan bruges?
Der fndes UU-vejlednnger rundt om landet, hvor der kan laves et afklarngs forløb.
Min nevø har været på produktionsskole, der er forskellge mulgheder for beskæftiglese og økonomsk støtte når man passer den.
Han lavede blandt andet hjemmesder. Hovedet er ved at lave en stor ombygnng og derfor er de unge mænd mere sløve. Der er lge kommet en bog om hjernens udvikling. Jeg så det i Lorry TV2 regonal TV . Det der hedder Brunch.
Jeg ved godt at det nogle gange er svært at se til at den unge ikke rigtig fungere.
Kram fra mig tl dig!

Sister Bonde sagde ...

Billedmager - og så har det endda nogle år på bagen, han har udviklet sig meget.
Tak for rigtig fint link til UU - er givet videre til sønnen. Kendte ikke til det. Tak for skønne råd og kram.

Kat - hvis du kender nogen, der kender nogen overthere, som vil ha ham, så skriv ;o)