onsdag den 16. april 2008

Stort tillykke

til Dronning Margrethe, som i dag kan fejre sin 68 års fødselsdag.Billedet er fra forleden dag, hvor Dronningen var med til indvielsen af nyt operahus i Norge. Synes godt nok, vi kan være hende bekendt. Bare det var mig, som kunne være med på slotspladsen kl. 12:00. Det må blive engang i pensionisttilværelsen, med et barnebarn på skuldrene ;o) Jens Drejer har lovet at vinke ektra meget. PS: Kl. 8:00 blev flaget hejst af superroyalisten.

14 kommentarer:

nina sagde ...

God morgen, du skønne royalist! Jo, hun er skal en statelig og flot dame, hende Margrethe. Det synes jeg også. Men der udover siger kongehuset nu ikke mig så meget - men det ved du vist godt. Ha´ en go´ dag! :o)

Sister Bonde sagde ...

Jamen af hjertet tak Nina, for den skønne titel :D
I lige måde skøn dag.

Helle K. sagde ...

Tillykke til Margrethe - hun holder sig rigtig godt :)
God dag til dig Sister Bonde :)

Sister Bonde sagde ...

Og så meget i lige måde Helle

kokken sagde ...

Du pjatter da godt nok ikke med det sister. Tænk at du hejser flaget for vores fantastiske dronning. Det synes jeg er så STORT! Rigtig god (fødsels)dag til dig herfra. Krammer....

Sister Bonde sagde ...

Sender de varmeste hilsner og tanker til det vestjydske. Ingen pjat her, men masser af kram fru kokkedelupdilejpip.

et cetera sagde ...

Det var godt du ikke hørte husbond da han kørte mig til læge og vi passerede en bybus "Hvorfor flager busserne NU?" - men jeg vidste det selvfølgelig godt - og Margrethe ER flot (måske banker der et småroyalistisk hjerte nede under "det røde smældende flag" ;-D

Sister Bonde sagde ...

Det er aldrig for sent, at blive royalist, du er på vej, min kære. Hils husbond, der var flere på job, som spurgte om det samme. En skændsel, en skændsel ;o)

Lene sagde ...

Du holder dig nu også godt, sister ;-)

Sister Bonde sagde ...

Hold da fest Lene - tusind tak og i lige måde. Tror du ikke lige du skulle se billedet med tørklædet, inden sådan en rose faldt ;o)

Anemone sagde ...

Gratulerer til begge danske dronninger :-)

Og var ikke det bildet flott. Har sjelden sett henne så fin som hun var sist helg !!

Sister Bonde sagde ...

Tak skønne Anemone - og tak for link til billedet :D

Anonym sagde ...

Vi havde en supergod dag i går. Indlæg følger i løbet af eftermiddagen. Desværre blev mit billede rigtig dårligt - æv. Hun er altså ikke nem at fotografere. Hov - slette slette slette! Jeg fik lige skrevet så meget, at jeg afslørede en lille overraskelse. :)

Sister Bonde sagde ...

Dejligt Jens, at I havde en god dag, og hvor jeg glæder mig ;o)