torsdag den 29. maj 2008

Det kribler og krabler

for at komme i gang med at hjælpe og det kan ikke gå for langsomt ;o)
Har modtaget mail, hvor man næsten tænker - det løgn - er vi flere?

Jeg har lige fået tilsendt et link til din blog, vedrørende det grusomme læhegnsovergreb.
Jeg er i samme situation. Det er en lang og meget, meget grim historie, som også har været i TV2ØST. Jeg er blevet straffet med et 8 m. bredt "læhegn" langs med skellet hele vejen omkring grunden. Vi har udsigt til Præstø Fjord (et par år endnu), ellers har vi udsigt til skovbryn mod vest og nord. Naboen har plantet læhegn 50 meter fra skovbrynet - helt vildt!
Vi har kontaktet en advokat, som er specialist på området. Han har fundet en ganske interessant måde at tackle sagen på.


Men jeg skriver til dig, fordi jeg har kontakt med andre i samme situation, og planlægger at skrive en artikel til landets aviser om denne form for chikane. Må jeg bruge jer som eksempel? På sigt ville jeg gerne danne en forening for læhegnsramte, vil du være interesseret i at være med? Denne form for chikane er et grusomt og ondskabsfuldt overgreb.
Vi flyttede herud - jeg kalder det også mit paradis - og var lykkeligere end nogensinde før. Voksede sammen med skovbrynet og solnedgangen, og fattede ikke den skønhed, som vi dagligt gik rundt i, græd af taknemlighed og dyb glæde. Men der kom en slange ind i paradiset.
Vi lider under overgrebet, det er grusomt og opslidende, men jeg vil kæmpe for mit paradis. De juridiske odds er gode. Jeg håber inderligt at høre fra dig. Mange varme tanker fra M
Måtte lige vende det hele med Jens, og har siden talt med M i telefonen. Jens vil ikke være med til mere, det gør for ondt og er opslidende. Men jeg vil og er i den grad glad for, at vi er flere, som vil og kan kæmpe. Billedet viser det læhegn, som vores nabo har plantet (mod syd) op af huset, og som kommer op i 10 - 12 meters højde. Til hvilken nytte?

13 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Det er så provokerende at det bare gør ondt i alle lemmerne..... til hvilken nytte skriver du skal det læhegn stå der - ingen anden end chikane..... jeg håber at når i er flere at i så kan råbe nogle myndigheder op der kunne kigge på det .

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh, Marianne - din kommentar glæder mig bare så meget. Det var lidt derfor, at mailen kom på bloggen, måske er der flere derude, som gerne vil være med.
Tak skønne tøs.

Irene sagde ...

Jamen Sister, den slags luner da godt i forret hos landmanden, som formodentligt har fået EU-støtte til beplantningen, altså de selvsamme myndigheder, som i nu må slås mod. Det er iøvrigt de selvsamme myndigheder, der for ikke så mange år siden gave selvsamme landmænd støtte til at fjerne deres læhegn ... KORS I R**EN for en gang stupiditet!!!
Brøl løvinde, brøl!!!

Sister Bonde sagde ...

Irene - for f.... - jeg brøler så højt, at du kan høre det helt over til dig ;o)
Du har så evigt ret, han (vores nabo) gør INTET uden, han får penge for det.
Måske der er nogen, som skulle hviske i hans øre, at der ikke er lommer i den sidste skjorte.
Knus til dig.

Anemone sagde ...

"Jo flere vi er sammen, er sammen er sammen..." er en sang på Norsk. Den forteller at jo flere en er sammen om en ting, jo gledere og sterkere man blir !!!

Sister Bonde sagde ...

Anemone - den er også på dansk - og det er jo lige den vi skal synge. Klem til dig.

Lene sagde ...

Er det jeres hus han har plantet læhegnet så tæt opad? Han er da godt dum!

Sister Bonde sagde ...

Det er da det det er Lene, og yes han er sin egen herre.
Har li'som beskrevet det rigtig mange gange, at det var/er 5 m. fra vores vinduer, og at vi har brugt en kvart mill. til at bytte om på køkken og stue, så vi troede vi havde udsigt mod nord. Men her har han så plantet skov direkte op af vores skel. Det er bare så sjovt, med disse planteivrige landmand.
Du ved jeg er gift med en landmand, og han har opgivet, at tale diplomatisk med ham her. Han er DUM.

et cetera sagde ...

Jeg tror det er godt for dig at mærke at I er nogle stykker i samme båd - jeg mener selvfølgelig ikke det er godt at I er havnet dér, men i situationen er det godt at mærke at I kan stå sammen, tror jeg - og det betyder alverden for mig - at du måske kan få en smule ro i sindet ...

Sister Bonde sagde ...

Af hjertet tak et cetera for den store forståelse for problemet. Det varmer nemlig, at vi er flere. Lidt spændende, hvad der sker, jeg er med på den værste.

Anja ligenu sagde ...

Lån en kæmpestor lastbil med hænger og mej lortet ned!

Sagde jeg det? Sagde jeg det?

Nej, det gjorde jeg selvfølgelig ikke.

Kæmp for alt som du har kært - på den rette måde. Ingen skal stjæle udsigten for nogen - hverken den indre eller den ydre.

Sister Bonde sagde ...

Det gjorde du Anja - og hvis du mener det, så kom og leg med. Du må godt lære at køre på landmandens mark ;o)
Kæmper videre.

Anja ligenu sagde ...

Wroooonn;-D