søndag den 11. maj 2008

En pinsedag

i det skønne Nordsjælland, er da lige noget man kan klare, på sådan en fantastisk dag. Først til Amager, for at hente Malene. Der skulle lige pumpes cykel og fejes på altanen, andet fik vi ikke lov til. Minder fra dengang, hvor sønnen boede hjemmefra: han elskede når mor kom forbi og gjorde totalt rent i hans lejlighed og fyldte køleskabet. Det skal jeg/vi under ingen omstændigheder her - og det er da lidt skønt.Efter pragtfuld frokost, hvor min veninde (og næsten Mr. Bean) dukkede op, afsted ned af de mange trapper, for at se, hvor skønt danskerne tog i mod sådan en solskins Pinsedag. "I maj måned kommer der millionvis af hornfisk ind til de danske kyster, og masser af mennesker tager på hornfisketur for at fange nogle af dem". Vi tog bare ned på stranden, og her stod en ung fyr og hev 1 stk. hornfisk i land pr. minut. Vi købte 4 stk. af ham for kr. 50, og opskriften til grillede hornfisk er fundet - det bliver i morgen.Hjem til kaffe og is og glemt jordbærkage i køleskabet. Den må brormand hygge sig med - helt alene. Malene blev kørt retur til hendes elskede Amager, tror bestemt hun har nydt en tur på landet og fået fyldt godt på i maven. Dejligt at være hjemme igen, efter en vidunderlig varm dag.

Ps: ja, det er min bror i kjolen - skønt når det er varmt - det kan man kun medgive ;o)

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Sikke en dejlig dag I har haft - skønt at læse om :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera - det var lige hvad det var.

Irene sagde ...

Sådan en herrekjole, hedder den ikke en kjortel?

Og så får du med samt 10 vilde heste ALDRIG mig til at sige at kjole er dejligt. Mine koneinderlår klistrer for meget til at det nogensinde bliver rigtig godt det ... ;-)

Anonym sagde ...

Skøn dag I har haft og stemningsfyldte billeder.

Hornfisk er hofspise her i sæsonen. De er nemme at fange og de er så lækre at spise, da man kan se de dumme fiskeben, uhmmmm...

NILLE sagde ...

Det er da ikke en kjole - men en djellaba eller en boubou ;-) Helt normal herrebeklædning i visse områder af verden - jeg kan sagtens forstå bror!!!

Sister Bonde sagde ...

Irene - det gør den helt sikkert - og der findes lange underbukser (lyserøde) til damer, så er du ude over det problem ;o)

Jeannette Mariae - det var lige, hvad det var. Hofspise, hold da op, vi forsøger i dag på grillen.

Nille - du har helt ret, tror den er fra Afrika el. Thailand. Jeg er nok bare for gammeldaws, kan bedre li bukser til mænd ;o)

Shabby - Marianne sagde ...

Sikke en skøn dag og Hornfisk har jeg endnu aldrig smagt... Hvis du mangler et sted at svinge kosten så har jeg en rækkehytte :-) Og jeg forstår Malene så godt. Ude godt men hjemme på Amager bedst :-)

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj Marianne - du har da lige skrevet, at du har gjort rent. Hmmmm, så må det blive næste gang ;o)
Glæder mig meget til hornfisken - spædende - godt nok lang tid siden, jeg har smagt det.
Er det ikke bare dejligt, at hun er blevet så glad for at være derinde. Og 1 g er snart slut. Det går bare så stærkt.