torsdag den 1. maj 2008

I morgen sker

det helt store - YES - skal ud og køre bogbus. Den ene af de 2 faste chauffører, giver mig lige en lille times oplæring, så jeg kan lære "dyret" at kende. Spørg lige om én ting - JA, det gør jeg helt vildt.Var i tirsdags til samtale, om en 20 timers fast stilling på biblioteket, men ved intet, og der kan gå rigtig lang tid, inden der falder dom. Kommunen har udmeldt store besparelser, så det er slet ikke sikkert, at stillingerne bliver til noget (der er 2). Venter i spænding. Ha en rigtig skøn Himmelfartsdag - med udsigten til nogle skønne solskinsdage.

20 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære sister bonde...stort tillykke og god tur med bussen...
Held og lykke med jobsøgningen, det skal nok gå :-)
Dog er det ikke så sjovt at gå og vente på svar...
God fridag til dig også

Shabby - Marianne sagde ...

Altså havde jeg muligheden så ville jeg gerne se dig køre det monstrum af en bus og selvfølgelig får du stillingen. Man smider da ikke guld ud af vinduet....

Gemalen sagde ...

Held og lykke med det hele.

Frk. Bibo sagde ...

Hopper op og ned i stolen - DET BLIVER FEEEEEEDT!!! Husker dengang jeg selv kørte bogbus - dog på passagersædet, men det er NOGET så hyggeligt! ;-)

Anemone sagde ...

Kjempespennende !!! Som jeg gleder meg til å høre hvordan dette går. Håper det går DIN vei..., ja, det krysser vi fingre for.

Fin himmelfartsdag til deg også denne 1. mai :-))

Sister Bonde sagde ...

Anne - det er nemlig ikke sjovt, egentlig kan jeg ikke helt forstå, hvorfor de tager folk til samtaler, før man ved noget mere konkret. Men pyt, skønt at jeg kom det ;o)
Og mon ikke der kommer et resume i morgen om turen - det tror jeg nok der gør.

Marianne du kan da bare stå på en bestemt adresse i morgen kl. 9:00 og se mig køre ;o)
Guld og guld - der er så meget af det, Marianne :D Men vi håber.

Tusind tak Gemal - har fået de "sædvanlige" kommentarer, at så skal jeg ikke være på gaden i morgen. I guder at folk gider blive ved. Jeg var en af de få som bestod på mit lastbilhold og med 0 fejl i teori. Så deeeeet.

Ikke hoppe for højt skat, pas på loftet ;o)
Vil gerne have dig ved min side - engang - så kører vi do.

Tusind tak Anemone - glæder mig helt vildt. Ikke få krampe i fingrene du, det er jo først i morgen. Klem til dig.

Liselotte sagde ...

Og i lige måde :-)

At køre Bogbus lyder spændende og et muligt job ville slet ikke være så ringe, forestiller jeg mig, så jeg krydser fingre :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Liselotte - det skal kun være, hvis én af de andre chauffører, en dag ikke kan, så springer jeg til. Jobbet ville passe mig helt fint - også timeantallet ;o)

billedmager sagde ...

Jeg holder tommelfinger for at du får det job om det så hjælper, det ved jeg ikke. God tur med bussen det lyder spændende.

Sister Bonde sagde ...

Billedmager - det gør det da helt sikkert og tak :D

kokken sagde ...

Arrj hvor vil jeg håbe at du får det job Sister - du har fortjent det og de ved slet ikke hvor heldige de er når de får dig! Og når du så også kan trille afsted med bussen, jamen HVAD VENTER DE PÅ!!!!! Krammer til dig og dine herfra:-)

Stine sagde ...

Rigtig god fornøjelse i morgen og så krydser jeg fingre for det job. De ville være så heldige hvis du blev ansat, det er jeg sikker på :-)

conny sagde ...

Du er en dame med mange talenter! Så hvorfor skulle det med bogbussen overhovedet overraske nogen ;-)
Det må være dejligt at komme ud til mennesker, der får noget så dejligt som bøger ud til dem, hvor de måske har svært ved at komme på biblioteket.

Sister Bonde sagde ...

Årrrrhhhh, fr. pippelipglosskok, hvor er du altså bare sød. Ved at en af cheferne læser med på min blog, så små slag do, små slag ;o)

Stine - ovenstående er også til dig, altså jeg rødmer.

Yes Conny - det er jeg - livet er for kort til jubilæum'ser ;o)
Nu er det altså bare lige en lille prøvekøretur, ikke ud på nogen rute, men det kunne være skægt at prøve en dag.

Stine sagde ...

Jeg mener dem, så du kan godt nyde det :-)

Sister Bonde sagde ...

Kan jeg ikke Stine - bare spørg hos et cetera - duer ikke til det, og har aldrig gjort det. Men takker tusind gange ;o)

et cetera sagde ...

Du er den perfekte bogbuschauffør - det kan jeg faktisk sige med en vis baggrund - eftersom jeg som bibliotekar har kørt bogbus igennem en periode på 10 år - og i den tid har kørt med chauffører i 5 forskellige kommuner ... Bogbussen er et lille intimt sted - et bibliotek som kommer "på besøg" hos folk ude de små steder - derfor er det meget anderledes end et hovedbibliotek. Service er altid i højsædet på et bibliotek - men i en bogbus er det alfa og omega: der skal være plads til snak, til særlig "pleje" af og kendskab til brugerne - og det ved jeg du formår ... Håber virkeligt at en af de kommende chefer læser med - for jeg står fagligt/erfaringsmæssigt inde for at du vil være en kanon-kapacitet for bogbussen

Sister Bonde sagde ...

Sødeste tvillingesister - mon ikke du lige skal ud og køre en tur med mig først ;o)
Men hvor er du altså bare for sød. Ummmmmmmm, nyder dine ord, dybt, dybt inde.

Anonym sagde ...

Jeg er da helt sikker på at du får jobbet. Og når jeg får min første bog udgivet, så tvinger du dem alle til at låne min bog - ellers for de slet ikke lov til at komme ud igen. :)

Sister Bonde sagde ...

Tak Jens - du skal nu ikke være så sikker - men det er bare så skønt med support.
Og det er da lige det jeg gør - også i den grad ;o)