mandag den 5. maj 2008

Snart er det

på vej i sommerhuset, og det er dejligt. Det begynder at krible og krable for at komme afsted, når vejret arter sig, som det gør i den kommende uge og så langt øjet rækker. Jens søster beslaglægger huset, fra omkring 1. april til 31. oktober, altså i de perioder, hvor der ikke er andre. For det må da ikke stå tomt, som hun siger. Huset er ejet af en familiegruppe, hvor swester hvert år, lægger puslespillet, med at fordele og gøre alle tilfreds, så man får den periode, der nu passer én bedst. Godt nok et flot stykke arbejde. Synes I skal se, hvor huset ligger.Skulle lede efter noget andet i de gamle album, og så dukkede dette skønne luftfoto op, som min fætter er mester for (gift med Jens søster). Jo, jo. Og så det her billede, som for mig er indbegrebet af et sommerbillede.Malene en tidlig morgenstund, ude og plukke blomster med farmor (som desværre ikke er hos os længere). Ha en skøn dag, og husk solcremen ;o)

5 kommentarer:

Deborah sagde ...

Sommerstemning så det pisker. Dejlige billeder!

Og jow, skal nok huske solcremen. Har lige købt en hel bunke af det.

et cetera sagde ...

åh ja, og det var om dét (sommerhuset) du skrev dit aller- allerførste indlæg - som jeg kom "forbi" og kommenterede - hvor var det dog godt jeg "fandt" dig :-D

Sister Bonde sagde ...

Tak Deborah - jeg må ud og have købt friske forsyninger - nemlig.

Jeps et cetera - det er det - og det var det :D
Måske en dag jeres vej falder forbi, hvis I kan findet det.

jensdrejer sagde ...

Hvor ser det dejligt ud - dejlig fredeligt og roligt og hyggeligt. Jeg vil osse ha sommerhus.............

Og gerne lige ved siden af.... :)

Sister Bonde sagde ...

Det var næsten lige ved at blive til salg - det ved siden af "vores" - men heldigvis, fik sønnen lov til at overtage. Så de fem huse bliver i familien. Men Jens, hvis du kan finde det, er du altid velkommen til at kigge indenfor.
Der er superfredeligt og roligt og hyggeligt.