fredag den 16. maj 2008

Tusind tak

Marianne, for at åbne vores gamle Beach Boys sanser. Fandt alle de gode gamle numre frem, såder er blevet rocket, danset og skrålet - det var bare skønt. Alt dette pga. at Marianne vandt 2 stk. billetter til aftenens koncert i Horsens med de gode gamle gutter og ikke selv kunne komme af sted. Herfra har telefonen glødet til veninde i Stjer og kusiner i Århus, ingen kunne. Men vi danser videre her.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

...og jeg kunne heller ikke, så beskeden for sent...ellers kunne Marianne jo bare have nuppet mig på i farten.... :-)

Bente, Odder sagde ...

Der kan komme meget godt ud af, af og til at kigge forbi din blog.
Jeg har netop nu iført mig en varm trøje og et par godt sko så nu er jeg på vej til koncert i Horsens Statsfængsel. Jeg var heldig at Marianne endnu havde fået afsat billetterne og manden var også klar til at ta' med.

Sister Bonde sagde ...

Anne - det var en meget kort frist - øv.

Bente fra Odder, velkommen til bloggen og hvor dejligt at billetterne ikke gik tabt. Håber du vil fortælle Marianne om koncertoplevelsen.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg modtog en sms fra Bente om at de nu var indenfor murerne :-) Og Beach Boys så jeg for 25 år siden i Tivoli, hvor jeg var kravlet op i en trætop for at se dem.... Det er altså så dejligt og livsglad musik - jeg tror også jeg vil finde frem :-)

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse Marianne.