torsdag den 10. juli 2008

Den gode gamle

maskine kører nu på 31 år. Den bliver hevet frem i tide og utide og klager ikke det mindste. Har fået en del skrammer og mangler lidt hist og pist, men lyden er den samme. Hun blev i sin tid købt i Illum, sammen med ham, som jeg boede sammen med før ham, som jeg bor sammen med nu ;o) Det var vores første rigtig store dyre indkøb, til vores lejlighed. Ja, ja, ja - mange køber bord - stole - sofa - seng - service osv. Men nej, der skulle syes gardiner, og så skal man ha sin egen maskine. Nemlig.

Hvis nu uheldet, (lad det aldrig ske) skulle være ude, at hun står af, hvilken model skal så overtage hendes plads?

15 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Ufff ja, igen vanens magt :-D

kokken sagde ...

For et par år siden stod min den gamle af efter næsten lige så mange år. Fik så i julegave simpelthen den mest fantastiske Brother der nærmest er en computer. Den syer igennem alt uden at stingene ser anderledes ud, og knaphullerne jahmen du tror det er løgn. Kan du mærke jeg kan blive ved! Jeg elsker simpelthen dyret!!!! Ja ser du det var mit bud om laaang tid når din (S)inger ikke vil mere;-)

Madame sagde ...

Jeg har stadig min Elna, jeg købte, da jeg var 16 - den kører også upåklageligt. Men jeg kender ikke andre. Jeg tror, vores maskiner holder vores tid ud :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Bambi - og hun bliver IKKE skiftet ud før tid er.

Jamen dog fr. pippelipgloss - tror du virkelig, at jeg kan gå fra en (s)inger til en brother. Skriver en liste med de gode forslag, som kommer og så tager et grundigt tjek på nettet. Tak for din kommentar.

Tror du virkelig Madame - ihhhhh, det håber jeg noget så inderligt. Arvede min mosters overlocker - det er en Bernina - som også kører upåklageligt derudaf på 20. ende år.

NILLE sagde ...

Kan stort ikke sy en knap i - så ukendt område for mig... men den model er jo som skræddersyet til dig - det står jo selv på den!

Sister Bonde sagde ...

Det er da det den er Nille - og jeg slipper hende heller ikke sådan uden videre. Hun er for go ;o)

Helle K. sagde ...

TÆnk at have en symaskine som hedder det sammen som en selv ;)

Helle K. sagde ...

- eller ta'r jeg fejl?

Sister Bonde sagde ...

Ja tænk Helle - det er fantastisk ikke? Den lille lap, har siddet der i snart 15 år, tror det var en af ungerne som satte den. Kan du gætte, hvilket bogstav der er bagved :D

ingedk sagde ...

Bernina ganske ubetinget BERNINA.
Har selv 2 af slagsen og de bliver kørt hårdt og brutalt og de kan klare det

Sister Bonde sagde ...

Jamen halløj Inge og velkommen til - det var da ikke så lidt blogsider du har banket ned :D
Tak for din kommentar og fine ansigter du laver med nål og tråd ;o)

Donald sagde ...

Coop forbavser med deres lavpris-maskiner. Fra min familie har jeg lært at en god symaskine ikke ryster, når man kører med højeste hastighed. Hvilke maskiner kan klare det? Ikke ret mange.

Inger - dejligt navn til en symaskine:-)

Sister Bonde sagde ...

Donald - din familie har fuldstændig ret. Når jeg kører, så kører jeg stærkt og så skal det ikke ryste det mindste. Det bliver ikke en ny Coop-model :D

Synes du virkelig - hvor er du sød - tak.

Helle K. sagde ...

Jeg er ikke vokset op med klaver, men med symaskine ;) så jeg ved, at det er et "S" :)

Sister Bonde sagde ...

Du har så ret, så ret - med eller uden klaver Helle :D