lørdag den 19. juli 2008

Det er noget

af den mest sløve weekend, og det er dejligt.
Vi triller lige så stille af sted, med hver vores gøremål. Jens har i snart 3 år (kan det gøre det?) puslet om hans 2 små både. Han håber til stadighed, at denne sommer, kommer vi ud at sejle. Den lille robåd i forgrunden, har været ude på vandet flere gange, men nu skal der større kræfter til, end mullerne på overarmen, 48 heste ligger klar i motoren ;o) Om det nogensinde lykkes - tjaaaaaa - men så slappes der af, og det er vigtigt. Derfor skulle han da lige have en skøn frokostret, og det er ikke fordi, der skal gå fisk i denne blog, men det er en meget nem og hurtig frokostspise.Den er ud af hovedet, så I må tage til takke med, at man tager lidt god cremefraiche, blander fint hakket løg, purløg, dild, (el. hvad du synes) i sammen med drænede kapers, lidt citronsaft, salt, peber, sherry el. æbleeddike (el. begge dele). Med fingrene smuldrer du røget ørred el. makrel i. DET er godt. Velbekomme og ha en fortsat skøn weekend.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Irma har en vidunderlig økologisk ørredsalat til en pebret pris, kanske jeg skulle forsøge mig med dit forslag, og måske ende med en værdig afløser for Irmas:)

Sister Bonde sagde ...

Sifka - den er og bliver vidunderlig - og så er hjemmelavede altid bedre end Irmas. Go for it.

Bambi72 sagde ...

Lyder som en temmelig god måde at bruge sin weekend :-D
Uhmmm den frokost ser lækker ud :-D

Sister Bonde sagde ...

Bambi - smager simpelthen så godt - prøv det. Det er en skøn doven weekend

Newyorkerbyheart sagde ...

Mmmmm :-)