torsdag den 31. juli 2008

Fast regel

i sommerhuslandet, er at man deles om tingene. Det være sig græsslåmaskine, værktøj, øl, og ikke mindst aviser og blade. Det fungerer fint. I dag hentede jeg gårsdagens avis hos naboen, som så fik overrakt ny indkøbt sladderblad. Og hvad er der så på forsiden af Fyns - en gammel nyhed :D - men skønt at se billeder og læse om en dejlig blogger:Sønnen har lige kørt tøserne til bussen, nu skulle det være nu, hjem til København, venner og familie. Trist, at der nu skal gå et helt år igen. Gad vide om de fortsætter med at holde ferie med os gamle. Det var 9.ende år, at kusine fra Nord-norge var med i sommerhuset. Mon ikke der snart er kærester og andet godtfolk, som trækker mere. Vi får se! Tog lige disse billeder, inden de drog af sted.

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det spændende med artiklen om Lotte, men hun skriver, at den ikke ligger på nettet, desværre. Ha' en fortsat god ferie, Sister - dine billeder emmer af sommerferie :-)

Sister Bonde sagde ...

Hmmmmm, måske skal jeg tage nogle bedre billeder af artiklen, så kan I læse den på flickr - var det en idé?
Vi har det fortsat skønt Madame og tusind tak for dejlige roser ;o)

Lotten sagde ...

Sister, du er sgu da for kær! Tak :-) Jeg har faktisk stadig ikke selv haft avisen i hænderne (den kommer med posten i morgen).

Madame, jeg har nu fået fingre i brødteksten, så den ryger på bloggen om lidt.

Sister Bonde sagde ...

Jamen tak i lige måde Lotte, så gør jeg ikke mere ved den sag ;o)

Anonym sagde ...

Hej Svigerinde
Godmorgen. Dejligt at se at de gamle petroleumslamper er kommet op fra kælderdybet.Går stærkt udfra at det er dig der har sat dem frem (?).Lagde du mærke til den gamle sodavandskasse fra Vestfyns bryggeri? Købt i "Det gamle Mejeri" på Helnæs. Havde faktisk også tænkt at lamperne skulle i brug her i august, når de lyse nætter slutter. Virker de? Gad vide om de overhovedet har været i brug siden huset fik strøm i 1992.
Dejligt med billeder fra vores sommerparadis. Hils brormand og gratuler med at postkasseopsætningen lykkedes. Kh Swester

Sister Bonde sagde ...

Nix - ikke mig - bare placeret dem der. Du får selv æren, at forsøge, at tænde dem ;o)
Skal nok hilse fra søster.