torsdag den 3. juli 2008

Måske var det

meget godt, at sønnen kom af sted på festival:Må indrømme, at stategien for at få ham i beskæftigelse, er lagt om. Mon ikke på et tidspunkt, at så ufattelig meget kedsomhed, må gøre ondt, at han forhåbentlig snart finder på ét eller andet? At vi - som forældre presser - har, med garanti, den stik modsatte effekt.
Men kunstnerisk ser det da ud - knudegræs ;o)


På den lille markvandring, fik jeg konstateret, at brombærerne ikke svigter i år. Der bliver et blomsterhav om ikke så længe. Dejligt.

12 kommentarer:

Mona sagde ...

Har han slået knuder på græsset? :D Hvor kært...

Helle K. sagde ...

Jeg er sikker på, at kedsomhed er den bedste indgang til at komme videre - hvem gider kede sig i længden?

NILLE sagde ...

Du har muligvis skrevet om det - og jeg har ikke læst det... men er han ikke i en form for jobaktivering (eller hvad de kalder det)? Får han understøttelse?

Selvom det til at starte med ikke bliver hans ønskejob, så skal man jo starte et sted... kedsomhed må i længden virke!

Det gule hus sagde ...

Ha ha ha, han slået knude på græsset, det var da kreativt. Manglende penge kan vel også hjælpe lidt på aktivivtet lysten?, det hjalp ved vores den ældste.
Og wow for en datter, du har, hun ser da bare sød ud, hvilken flotte blå øjne.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Mona - stor kreativitet :D

Helle - håber inderligt det er rigtigt.

Ingenting Nille - absolut ingenting - og modtager ingenting. Han er så bange for at starte et "forkert" sted - men vi håber at det med kedsomheden hjælper.

Lis - vi håber, han er lige kommet med far hjem fra festivalen, men mon ikke han tager af sted igen, efter en god nats søvn?
Tak for rosen til datteren - hun læser med :D

Madame sagde ...

Jeg tror, din søn vil nyde en festivaltur, og så skal han da bare ud og prøve et eller andet og få lidt erfaring. Man modnes og bliver klogere hver gang, så det er aldrig spildt. Held og lykke til ham - og til dig med brombærrene :-)

Shabby - Marianne sagde ...

Så kommer jeg - altså til brombær plukning, hvis ikke sønnen skal bruge dem til et eller andet :-)

Sister Bonde sagde ...

Søde Madame - han er lige kommet hjem fra festival i Roskilde, det blev til 2 dage :D
Håber at der snart sker noget positivt og godt for ham ;o) Brombærene skal nok klare sig.

Gør du det Marianne - jamen dog, jamen dog. Nu skal jeg høre ham ad, men de stikker jo fældt, så mon ikke han lader dem være i fred ;o)

jensdrejer sagde ...

Jeg er skeptisk. Hvem keder sig i dag? Det er der jo ingen som gør. Man kan bruge en evighed på computere, internet, tv og meget andet.

Men jeg tror heller ikke at I kan presse ham til noget som helst. Så må vi bare håbe at det ender godt for ham. Der er jo ingen tvivl om at han har en masse kreative talenter. Der er masser af eksempler på at kunstneriske mennesker har brug for at gå og udvikle sig i deres eget tempo. Se bare på mig..... hæhæ....

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh Jens - du har bare så meget ret - men det gør så ondt som forældre. Men nu har vi besluttet, at han får fred, til han selv er klar. Tak for din rigtig dejlige kommentar.

Kagekonen sagde ...

knudegræs er da ret opfindsomt :-) med hensyn til de blomstrende brombær gjorde jeg samme opdagelse forleden da jeg løb i skoven... om et par måneder skal jeg vist afsted med kurven...

Sister Bonde sagde ...

Det er det da kagekone - et helt lille kunstværk.
Det er sådan en smuk farve, de brombærblomster har, håber jeg får et, hvor de står i fuld flor.
Du skal af sted - før alle de andre ;o)