tirsdag den 8. juli 2008

Sister Bonde fortsat

uden job.

Var til samtale i dag og fik det ikke. Og ved I hvorfor, nej det ved I ikke. Hvor meget skal man prostituere sig, for at få et job?
Troede ellers, at mit ny-indkøbte tøj fra Nykøbing F, ville ha en stor indflydelse, men ak og ve. Nu bliver det gemt væk til blog-mødet på lørdag - bedre held der måske :D
Fik tilbudt kr. 10 mere i timen, end vores datter får, for at sidde og overvåge en internetcafé, hun er 18.
Firmaet havde indkaldt 6 til samtale i dag og endnu flere i morgen. Hvorfor ringer de ikke bare til Indien eller Kina, i stedet for at bruge folks tid. Jeg er dybt forarget, men ønsker dem held og lykke, og må de svede videre i deres "lacoste t-shirts".
Har ringet og spurgt A-kassen, om hvor lavt man skal falde, og lige her skulle jeg ikke falde. So I'm still standing.

15 kommentarer:

NILLE sagde ...

Kan sagtens forstå dig Sister!!! Det er %#&@%!$@ for skrapt! Og jeg går ikke ud fra, at det er fordi datteren er overlønnet ;-)

Man skal altså - især - bevare sin værdighed!!!

Sister Bonde sagde ...

Nille - DET kan du roligt gå ud fra :D
Jeg forsøger at bevare min værdighed - trods alderen ;o)

Shabby - Marianne sagde ...

Godt sister - sådan kender jeg dig. Du må ikke synke ned på deres niveau (selv om det er fristende når man er i din situation) - Og uanset hvad så var det vist heller ikke stedet du skulle arbejde..... Godt du sagde fra. Der er ellers lige åbnet en stand biblioteks bod på Amagerstrand - det var sgu da lige dig. At stå der og låne bøger ud på stranden til folket :-)

Anonym sagde ...

Har selv været hele møllen igennem for godt fire år siden.

Jeg fik karantæne i 8 uger, fordi jeg ikke ville sige ja til et job som handicaphjælper til en døende lille pige, der krævede professionel hjælp i hjemmet døgnet rundt.

Jeg er ikke uddannet i den branchen og havde allerede da store smerter i nakken og hoved, men fordi jeg fik tilbudt jobbet og sagde nej, fik jeg som sagt karantæne, hvilket selvfølgelig var en økonomisk katastrofe for mig, da jeg var enlig mor på daværende tidspunkt.

Det hører med til historien, at fordi jeg ikke var uddannet var lønnen på kr. 105 i timen med det ansvar og det hængende over hovedet at pigen var døende.

Jeg kunne intet stille op og tænker derfor meget på dig i din situation.

Det er også uhørt, at virksomhederne, der mangler så megen arbejdskraft vil være det bekendt over de ledige. Men sådan er forholdene desværre, man betrages som andenrangsborger og en samfundsnasser, fordi man lige er sat ind i den "ikke-fungerende-optimalt-kasse.

De burde skamme sig.

Kærlig hilsen fra JM

Man bliver ikke styrket som menneske i det system. Tværtimod har man indtryk af, at de sparker til mennesker, der ligger ned.

Jeg bliver intet mindre rasende, når jeg høre din historie.

Helle K. sagde ...

Stærkt gået Sister - selvfølgelig skal du eller andre ikke finde sig i hvad som helst - eller sige ja til hvad som helst. Rakte du tunge eller noget? ;)

Anonym sagde ...

PSS: Det skal lige tilføjes, at den lille pige vejede omkring 80 kg., var 14 år og dybt hjerneskadet... Det var billigere for kommunen at have hende i eget hjem frem for institution.

Sister Bonde sagde ...

Har lige talt med Jens om, at jeg må vist være sådan en "væltepeter". Marianne - du kender mig desværre ikke nok - og jeg tager ikke til Amager Strand og låner bøger ud, hvor tiltalende det end lyder - DER ER FOR LANGT :D
Og du har fuldstændig ret - det VAR ikke stedet for mig.

JM - det er simpelthen for groft. Hvad i h... h... h..... bilder DE sig ind? Begriber det simpelthen ikke. Man skulle nemlig tro - eller virksomhederne tror fortsat - at de bare kan vælge og vrage og så svine folk til på den måde. Ikke mig.
Du har så evigt ret - man bliver ikke styrket - tværtimod.
Tak for din fine kommentar.

Nej Helle - det gjorde jeg ikke - er nok alt for godt opdraget. Men de kunne se det på mig til samtalen, "hvad skete der lige der" sagde damen, da hun fortalte, hvad timelønnen var. Tjjjjaaaa, hvad skete der?????

GundaM sagde ...

Løp og kjøp sister;0)!!!

Synd du strever slik med jobb, har vært der selv engang. Etter to år ga jeg faktisk blaffen og sa; La jobben komme til meg...Jeg slappet av med dette stresset etter å finne noe. Tok et par kurser og vips; Endag ringer en mann og spør-Gunda, har du lyst til å jobbe for oss...? jeg, meg??? Skal dere ikke lyse ut stillingen først da...? Nei, dersom jeg ville ha den var den min;)

Tro meg, det er mulig og jeg vet det ordner seg for deg og. La sommeren komme, ta tiden til hjelp vakre du;)

Sommerklemz fra nord

Sister Bonde sagde ...

Gundam - jeg gør det ;o)
Men det er de danske vilkår - du SKAL søge. Men er jo først lige startet efter 1½ år, så det er ikke så slemt - endnu

Tak for søde ord og sommerklem tl dig fra syd

Madame sagde ...

Kære Sister, jeg har desværre hørt andre fortælle næsten det samme - ku' du evt. tage en kort uddannelse med noget, du holder af at beskæftige dig med?
Jeg glæder mig til at se dig i dit nye, smukke tøj på lørdag.

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Madame - jeg har så mange uddannelser (pral ;o) og kurser, at jeg ikke orker mere.
Du skulle se mit CV :D
Ved du hvad? Har det bare så godt i det sæt, kommer bestemt til at høre til yndlingstøjet. Og så kostede det INGENTING - og det kan vi to li' - ik?

Johanna sagde ...

Nej ærlig talt Sister, der er squ grænser. Ville ønske at mit job lå tættere på dig, så skulle jeg nok være på dupperne, men tror der bliver lidt kommunefnidder hvis jeg går over grænsen, desværre.

PS. fint tøj :)

Sister Bonde sagde ...

Du kunne da prøve Johanna - kunne da være sjovt og tusind tak :D

Johanna sagde ...

Jamen måske jeg lige skulle se mig om når jeg er tilbage på pinden. Får nok ikke såååå meget skæld ud igen.. hah..

Sister Bonde sagde ...

Får du også skæld ud - nej nu er verden da af lave. Det finder vi os ikke i - nemlig.