Her til aften stod den på en "gudeskøn" oplevelse, snuppet fra NY by heart. Den må og skal I simpelthen prøve, for det er ikke helt løwn (hvad hun skriver), pragtfuld og nem gudemad.
Ovnbagt torsk med champignon og mandler
4 pers. 500 g. torskefileter eller hvad du har lige ved og tæt på, 250 g. champignon, 30 g. grofthakkede mandler, 1 løg, 2½ dl. cremefraiche 38 %, 1 bundt persille, ½ tsk. salt, smør.Torskefileterne lægges i et smurt ildfast fad. Champignon renses og hakkes groft. Finthakkede løg og champignon svitses til væden er dampet væk. Cremefraichen blandes med persille, mandler, champignon og løg, smages med salt og peber. Blandingen fordeles hen over torskefileterne og "steges" i oven i ca. 15 min ved 200 grader. Serveres med frisk pasta eller kartofler.
Tror jeg forsøger at sove længe i morgen tidlig, så jeg lover hermed, at der IKKE kommer noget morgenindlæg :D
8 kommentarer:
Hei igjen
Nye og spennende oppskrifter på fisk må alltid prøves ut. Denne falt jeg for.
Nydelig kveldsbilde. Flotte farger.
Klem fra Marit
Mig og kammuslinger går ikke så godt i spænd... til gengæld så lyder torsken guddommelig! Den må prøves...
Jeg har skrevet indlægget om "at lægge have til" andres færden...hvis du er nysgerrig.
Marit - rigtig god fornøjelse med opskrifterne og tak for rosen til billedet :D
Klem i lige måde
Uhhhhh Annie - er der noget jeg ikke ved om kammuslinger? Det er jo en superlækkerspise. Men den anden opskrift er også super.
Læser i morgen - nu er det god nat til A-mennesket ;o)
Er spændt på at høre, om du kunne sove længe i dag??? :O/ hvis man er A-menneske er det vel umuligt?
Jeg , B-menneske, gik i seng ved midnat og ku´ ikke falde i søvn før ved 01-tiden, et problem når man skal tidligt op!
Najjjjj Lisbeth - den blev 06:01 - det er da en ½ time længere :D
Klem til dig og hils tøserne.
OK.... go`mor`n - lidt har vel også ret. Skal nok hilse de andre!
Kære Sister!
Jeg er glad for at I kunne lide det, vi synes simpelthen at det var SÅ godt!. Vi har endnu en pakke liggende i fryseren, så jeg må finde mig endnu en god opskrift (faktisk har jeg en i tankerne...) Den torske-ret set altså virkelig god ud, den tror jeg at jeg må have afprøvet i nærmeste fremtid - tak :-)
God weekend - og forresten mange tak for pakken, det er SÅ sødt af dig!
Mange hilsner
Birthe
På torsdag kommer swester på besøg, så skal hun have wasabi-kartoffelmos og torsk - tror det bliver en fin kombination Birthe.
Selv tak - og det var da så lidt :D
Send en kommentar