mandag den 25. august 2008

Det væltede

ind med de dejligste gaver fra Avignon, har man set mage? Men noget for noget, så vi (de kvindelige) knævrede løs, mens der blev plukket 1½ kg. brombær, som de fik med hjem. Og for at det ikke skal være løwn, så viste 3 stk. havørne sig, mens vi drak kaffen ude i haven, simpelthen som om de var bestilt til, at lave en lille forestilling, til ære for gæsterne.Jens og jeg afsluttede aftenen med en tur i havnen :D Hvis man kunne gå på vandet, så er det noget nemmere i øjeblikket.
Men der har godt nok regnet meget - ca. 58 mm i fredags - så der er nogen, som skal ned og redde deres både, snarest :D
Ellers skal dagen gå med sædvanlige besøg hos hudlægen, samt prøve at komme igennem til Forbrugerstyrelsen vedr. det uhyre store gebyr for ændring af navn på flybilletterne. Har dog fundet ud af, at det "kun" er kr. 1.200, da det er de såkaldte "Low Fare"-flybilletter. Vi overvejer fortsat meget, at flyve af sted fredag morgen til Amsterdam. Fortsættelse følger :D

16 kommentarer:

Stine sagde ...

Dejlige gaver!

1200,- er da et skridt i den rigtige retning, men stadig pebret. I min bog er det dog et plus, at I er kommet gratis til billetterne, jeg glæder mig til at høre om I kommer afsted ;-)

Anonym sagde ...

Jeg glæder mig til at høre hvordan det ender med de der flybilletter.

Hvad er det der sker med vandet? Skyldes det iltsvind, alger eller forurening? Uanset hvad, så er det rigtig ulækkert!

Sister Bonde sagde ...

Rigtig dejlige gaver Stine :D
Det må da være en skøn bog, du har der, bliver den udgivet på et tidspunkt ;o)

Jens - det glæder jeg mig også til. Kom ikke igennem til Forbrugerrådet i dag, men der er jo tid endnu.
Havde nok lige troet du havde gættet på, hvad der står bag ved klemmerne, men nej. Prøv lige Jens.
Det er bare søgræs, som er revet løs, af storm og meget regn, der er såmen intet ulækkert i det. Så bare meget sjovt ud. Sikkert væk i dag ;o)

Anonym sagde ...

Nu er det jo sådan at jeg har sejlet i vikingeskib nede hvor du bor. Jeg har stået i vandet mens vi dannede kæde for at tømme skibet når vi skulle i land - og omvendt om morgenen. Det tog vel omkring en time, plus/minus. Jeg kan love dig for at det er ulækkert at stå i(nogen gange også ret koldt). Rådden søgræs, som nogen gange kan blive både pink, lilla og purpur. Adr.

Jeg har virkelig kigget på pakken, men jeg er fuldstændig blank. Du har jo også gemt den godt! Nej, jeg giver op. En lille marmor-skulptur, sådan en madonnafigur? Avignon er jo den gamle paveby, så de sælger sikkert meget af den slags. Ja, det er jo ikke særlig originalt, men jeg kan ikke komme på andre ideer.

Sister Bonde sagde ...

Har du det Jens? Hold da op, det må du da fortælle om på din blog, og vise billeder :D
Det her var nu ikke råddent, men det kan det selvfølgelig blive. Men det var nu et smukt syn.

Jamen altså Jens, det er sådan en, som du har i din taske, da du skulle hjælpe mig med, at beskytte mit hår mod regnen i Hillerød. Pust - lang sætning.
Alle de andre gaver var i denne, som nu ligger i trygt i min håndtaske.

Anonym sagde ...

Hæhæ, jeg kan ikke se at det er en indkøbspose. Men til lykke - jeg håber at du bliver glad for den. Jeg vil i hvert fald aldrig undvære min.

Irene sagde ...

Psssst, hvis det er low-fare billetter, så er det måske billigere at købe helt nye billetter, end at ændre navne ... Blot en tanke! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Jens - det var en test, om du kunne :D Du kan tro jeg bliver glad for min ;o)

Du har fuldstændig ret Irene - men er det ikke fandens uartigt?

Anja ligenu sagde ...

Jeg har noget med franske klemmer!

Sister Bonde sagde ...

Er det rigtig Anja? Jeg elsker bare de franske klemmer, og da niecen fra Nord-norge var på besøg, snuppede hun 2. Jeg var bare så ked af det. Men det er jeg ikke længere, nu har jeg skønne mange.

et cetera sagde ...

Vidunderlige billeder - og dejlige gaver ... Jeg tænker på om vi "frankofile's" tanker er synkroniserede hvad det angår - for hver og én af de viste ting er jo præcis ting som jeg selv slæber med hjem til værtindegaver m.m. bortset fra at min klemme-model er en lidt anden ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - vores kvindelige gæst, spurgte faktisk til dig, om du havde været af sted osv. Så hun følger med - når hun er i Frankrig. Tager først retur i næste uge.
Klemmerne er denne gang en anden model, men det var/er fordi, der blev sagt at denne er den bedste. Mener også de andre er lidt sødere i modellen, men altså helt ærligt, er det det vi skal gå op i? Gu er det så.

et cetera sagde ...

Nej, det ar du da ret i - livet er for kort til at gå op i klemmer (jeg lagde bare lige mærke til dt, ikke) ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - skriver jo netop at livet IKKE er for kort til at gå op i klemmer, i sær i de skønne.

Håber ikke der er andre der læser med her, for det er vist temmelig inforstået :D

Anja ligenu sagde ...

Så nogen inde i den der biks i Nørregade der har alt i plastik og alle farver og viskestykker og puder og lamper og voksduge og tallerkener og lys og bånd og...ja, altså franske klemmer. De var runde i begge ender og i alle mulige klare stærke farver. Jeg kiggede bare og synes de var så flotte. Tror de er meget hippe, men det er der jo så meget der er;-)
Jeg er ikke i tvivl om at du kender navnet på butikken, det er sådan en fanzybanzy en.

Sister Bonde sagde ...

Anja - det er lige dem. Butikken hedder Notre Dame. Eller det hed den i hvert fald i gamle dage. Den har ligget der i rigtig mange år. Hvis det altså er den du mener. Ligger lige over for kirken og ved siden af universitet.