søndag den 17. august 2008

Fik besøg

af 2 af mine brødre - i går - den ene med sin datter og den anden med sin kæreste. Den anden og kæresten cyklede herned fra Hillerød, det er en tur på ca. 135 km., det tog dem ca. 4½ time. Brormand, som jo lige er blevet 50, gennemførte en ironman for 14 dage siden. Svømmer
3800 m, cykler 180 km og løber 42,195 km. Jamen, for dælen da, får man lige dårlig samvittighed, over at man får gået lidt ture, indimellem.Nææææ, det gør jeg ikke :D Vi har alle vores behov, for at bruge vores krop på en eller anden måde, mit er bare ikke så STORT. Hvis jeg ikke havde været så flink, at ødelægge deres cykeltøj, (ved at komme det i tørretumbleren), så var brormand også cyklet hjem. Ups.Der er gået svamp i græsset - gad vide om det er ganske alm. champignon - det ville da være lidt spændende.

14 kommentarer:

Anja ligenu sagde ...

Jeg tror ikke at det er en mark-champignon, dertil synes den for stor. Måske en ager-champignon (som dog kan forveksles med karbol-champignon der er lettere giftig (opkast etc)).

Sister Bonde sagde ...

Anja - den er ca. 5 cm. i diameter. Vi lader dem være, kan jeg læse ud af din kommentar. Tak for den :D

Anonym sagde ...

Hvor er det sejt med de der brødre. Jeg får simpelthen så dårlig samvittighed, når jeg læser sådan en historie. Jeg er nødt til at gøre noget - men hvad? Jeg er altså heller ikke den sporty type.

Sister Bonde sagde ...

Jens - det er altså den ene bror og hans kæreste, som cyklede herned. Den anden bror kørte i bil - lige min stil :D
Ikke noget med dårlig samvittighed, de har deres og vi vores. Hvad med at gå rundt om søerne, ét par gange om ugen. Det er da en skøn tur.

Anonym sagde ...

Ja, det er en dejlig tur rundt om søerne. Men jeg bor sådan ret langt fra søerne. ;o)

Men jeg cykler jo meget og jeg går ofte når jeg skal købe ind. Det er en tur på cirka en 1 time i hurtigt tempo. Jeg får da en smule motion, men jeg ved jo godt at det slet ikke er nok. Jeg burde gå i motionscenter eller sådan noget - men jeg ville simpelthen føle som om at jeg var kommet til månen.

Sister Bonde sagde ...

Jens - det lyder som alt rigeligt i mine ører. Bare man foretager sig ét el. andet, så er det vel 100 gange bedre, end ingenting.
Da jeg tog lastbilkørekort, skulle jeg 2 gange i motionscenter, det VAR rædselsfuldt. Kommer aldrig mere sådan et sted. BASTA.

Lene sagde ...

Kom lige til at ødelægge tøjet, hmm uhh det var sådan noget jeg kunne gøre, fordi jeg ville være flink ;-)

Vi må hver især finde vores metode til at røre os, og Jens, det vigtigste er at man er motiveret for det man gør, så mon ikke gåturene er din stil, og en skridttæller er faktisk sjov at have på :-)

Sister Bonde sagde ...

Lene - det var jo lige det. De havde vasket og skyllet tøjet, hængt det op på tørresnoren - PLASKVÅDT. Så jeg cetrifugerer kortvarigt og putter det i tørretumbler, for at være FLINK :D

Hmmmmm, ikke godt, ikke godt. Det er jo sindssygt dyrt, sådan noget rigtigt sportstøj. Mon de sender en regning?

Anemone sagde ...

Må innom for å se hva fruen bedriver denne helgen vet du :-)

Supert vær her hos oss da, sol og varmt. Har derfor vært på fin fin tur ved lysten i dag.

kos deg videre med ditt besøk

klem herfra.

Sister Bonde sagde ...

Lysten Anemone - hva er Lysten for en dims? :D

Vi koser og koser og har sendt ungernes skønne kusine - hjem til Borkenes i dag. Snøft.

Klem tilbage

Donald sagde ...

Jeg har også hørt, at man skal lade "havechampignon'er" være.
Tillæg til forrige posting: Smukt valnøddetræ! Sådan et havde vi for 22. år siden i baghaven, og jeg havde et hyr med at holde det nede i passende størrelse. Man bør male snittet, hvis man skærer en gren af.

Og så et spørgsmål: Det er flot at cykle så langt, og det må være dejligt at få besøg. Men hvem køber cykeltøj, der kan krympe? Hvad er det for et materiale?
Kørte I ham hjem?
Jeg har ikke forstand på det, men hvis man har en god cykel og er ung, så er det vist en fornøjelse at cykle 20-40km. 135 km. på 4.5 time svarer til 30 km/t. Det er da flot!
Cykling slider ikke så meget på leddene, hvis man ikke overdriver. Alt med måde!

Shabby - Marianne sagde ...

Du kan tro jeg kender til det der - de der sportstosser. En gang lejede vi sommerhus ved Rødby og jeg kørte i bilen fra København og husbonden cyklede derned. Sådan er vores ture tit delt op.....

Sister Bonde sagde ...

Donald - vi lader dem sidde der i græsset og se smukke ud, indtil Jens kommer med sin nye havetraktor :D

Hvis Jens saver flere grene af, skal jeg huske at sige det til ham ;o)

Det er noget med nogle fiber i cykeltøjet, der gør, at man kan svede (og fortsætte :D Disse fibre bliver smadret efter 10 sek. i en tørretumbler.
Jens pakkede den lille bil, som min anden bror, var kørt herned i, så der blev plads til 4 pers. og 2 cykler. Mr. carpakker.

Og du har fuldstændig ret - 30 km. i timen, var lige, hvad de regnede ud.

Sister Bonde sagde ...

Marianne - ved ikke om de er sportstosser eller om det er os, der bare ikke kan forstå det :D