søndag den 10. august 2008

Sådan

så der ud i carporten, da vi kom hjem, altså lige bortset fra tøjet, som hænger til tørre.

Testen er nemlig lykkedes, vi fortsætter vores ægteskab. Vi har faktisk haft det rigtig sjovt, trods det ene og det andet har drillet. Men vi var forberedte mht. ord, der kunne flyve gennem luften, Jens havde sin "Klovn" og jeg min "bonderøv"-t-shirt på.Den opmærksomme seer, kan måske se forskel på håndtagene. Det er fordi vi kun havde 1 firkantet, og det skal det være. Kan ikke have runde til en firkantet person. Nu mangler skabsbelysningen, som desværre ikke kan være der, hvor det var meningen - ovenpå skabet. Der er ikke plads. Derfor er der kreativ-tænke-frokost-pause, og bagefter går jeg i gang med at fylde skabene. NØJJJJJ, hvor jeg glæder mig.

7 kommentarer:

Stine sagde ...

Indflytningen er altid sjovest :-) Vi havde engang et foredrag i forbindelse med kommunesammenlægning, hvor der blev gjort grin med lederSKABET. Hvor skal det stå henne? Godt I har fundet ud af at placere jeres ægteskab ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lederskabet, hvor godt Stine. Her var vi 2 ledere om at placere skabet, og det gik godt :D

et cetera sagde ...

Dejlige skabe - både den ene og den anden slags, kære sister :-) Tør jeg skrive at jeg har præcis de håndtag - både på soveværelses-, køkken- og badeværelsesskabe? - og mens I har gået og samlet skab - har vi båret alle bøger ud af stuen - pakket i kasser og opmagasineret - og samlet nye reoler og indrettet med lys og luft ... Hvem ER det nu liige jeg kender som ikke synes bøger hører hjemme i stuerne??? ;-D

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - de firkantede eller de buede :D

Godt at få bøgerne væk - støver alt for meget :D

et cetera sagde ...

Jamen, de firkantede da :-) - og det med støvet har du i hvertfald ret i!!! Desuden ser det ud som om vi har dobbelt så mange kavdratmeter nu ...

Kagekonen sagde ...

hæ-hæ... vi har også de firkantede håndtag, men tror faktisk jeg har nogle tilovers ned i kælderen et sted... skal jeg kigge efter dem og evt. sende dem til dig???

Sister Bonde sagde ...

Det var godt nok sødt af dig Kagekone - men Jens kom hjem med 8 stk. i går, for vi har jo lige købt 1 skab mere - bare med 3 sektioner.
Mange tak for dit tilbud :D