fredag den 8. august 2008

Velkommen hjem

jo tak skal I ha, der har været varmt her også :D Desværre har vi ikke nogen, som kan træde til, med vanding inde i huset og pyt med det. Men udenfor, her var der genboer, som havde sagt ja til, at sørge for vand til tomaterne. Tror måske de ikke har haft tid til det, desværre, og så også pyt med det her. Tomaterne kommer sig måske, efter en ordenligt omgang vanding, ellers prøver vi bare igen til næste år ;o)

Én af ulemperne, ved ikke at blive boende samme sted, er at vi ikke kender nogen "godt nok", eller gør måske nok, men vil ikke belaste/forstyrre, bare fordi man tager 14 dage på ferie. Jens og jeg har boet 4 forskellige steder i vores ægteskab, og vi har ikke fortrudt én eneste flytning. Men naboerne fra Værløse, dem savner vi, i sådanne tilfælde. De ville desværre ikke flytte med :D

Men savnet var vi af Bøvs (lyder kælenavnet Pjevs), og jeg tør jo næsten ikke skrive det, men han har altså været alene hjemme - og HOLDT FEST. Han har sit helt eget kæmpeskur, med egen indgang, hvor alt var/er sørget for ham. Vi er nemlig af den overbevisning, at katte har det bedst, hvor de føler sig hjemme. Den ene fremmede kat efter den anden, drønede af sted, da vi kom. Og så skulle der nusses igennem for 14 dage. God weekend.

13 kommentarer:

Anemone sagde ...

God aften kjære MADAME !!
(Nok inspirert av de franske, for du og du så deilig det er å bli tiltalt som Madame, hvor enn du går. DEN vanen kunne de saktens begynnt med her hjemme også du!! i det kalde nord :-)))

Ser du har hatt utrolig kjekke dager ved deres sommerhus, kost dere og samlet energi til høsten. det er flott, og gleder meg stort.

Vi kom hjem sent i går natt, og ennå er damen her litt "ør2 i hodet etter reisen. Men nå er vaskeasinen satt i gang og rydding pågår for fullt. Frankriket var over all forventning da, et behagelig folkeslag og vakkert land å besøke.
Nå har en masse inspirasjon og gode minner og starte vnteren på. deilig.

Men borte bra, er nok hjmme best. deilig å kjenne at kroppen skal fungere som normalt igjen. Blir litt lei av å ha mine mannfok så tett innpå over tid. Aldri alene og aldri bare "seg selv" om du forstår hva jeg mener.

Men brrrr.... så kaldt det er her, fra 37 til 11 grader!! er det rart en fryser.

Nydelige bilder av jentene, Marlene er jo så skjønn, og du må hilse henne å si at hun er "STEIK FIN", noe som betyr, UTROLIG flott på håret nå om dagen.

Rust ja... smaken er så forskjellig som en anomym la igjen kommentar under inlegget om :-))))
men holder nå fortsatt en knapp på at det er et vakkert materiale, med slik en skjønn farge. Som en mye i skogen under høsten her i Norge. Og tror du jeg har sett mye lekker rust i Frankriket???
Skulle så absolutt ha hatt den containeren!!

Fin kveld til deg, og hils Jens gutten.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Velkommen hjem til brune planter og hvad der til hoerer sig. Det er dejligt at have ferie, men jeg synes nu ogsaa det er rart at komme hjem i rutinen igen. :)

a home far away sagde ...

Hej första gången jag besöker dig och vilken fin blogg du har!

Ha en fin helg

Kram Gunilla i Singapore

Sister Bonde sagde ...

Velkommen hjem Anemone, dejligt at læse dine ord igen. Fin kveld til dig også og jeg skal hilse Jensegutten min :D

Tina - du har så ret, så ret.

Rigtig meget velkommen Gunilla - og tak for rosen til bloggen. Spændende med besøg fra Singapore, kigger over til dig senere :D

Anonym sagde ...

Våre katter er også hjemme alene. De har utestuen å sove i, og naboen gir dem mat og klapp hver eneste dag. Vi kan jo ikke ta dem med til Spania. Til sommerhuset er de alltid med, men bare i den lange perioden i juli. Der stortrives de sammen med alle de andre bykattene som er på ferie. Din pus har nok hatt det aldeles utmerket hjemme alene.

conny sagde ...

Fantastisk komme hjem-billede! Der blev latter i det lille hjem, da jeg åbnede din blog :-)
Jeg synes, det tager et par dage at falde helt på plads derhjemme efter ferie.

Sister Bonde sagde ...

Hege - Swester tager også deres kat med i sommerhuset, men det tror jeg under ingen omstændigheder, at Bøvs ville finde sig i. MEGET selvstændig kat, som ikke bryder sig om noget som helst ud over hjem, mad og os :D

Tak Conny - der er intet så skønt, som at få andre til at grine ;o)
Dagen i dag er også meget langsom, fyldt med en konstant kørende vaskemaskine og oprydning.

Helle K. sagde ...

Velkommen hjem :) Jeg har lidt travlt, så jeg har ikke fået læst kommentarerne, måske skriver jeg noget, som er skrevet - undskyld i så fald.
Er der ikke sådan nogle vand-selv-systemer? Det mener jeg, at vi havde for 100 år siden, da vi sidst havde drivhus.
Jeg har også set forskellige ideer til vanding af blomster, når man selv er ude... noget med en flaske på hovedet og sådan.
God weekend. :)

Sister Bonde sagde ...

En takker ærbødigt Helle :D
ALDRIG undskyldninger på min blog - tilladelse ikke givet ;o)
Jo - selføllerlig skulle jeg da ha tænkt på det, men det "glemte" jeg da lige. Må prøve at huske det til næste år, med vandingssystemer.
Og i lige måde - tak.

Johanna sagde ...

Velkommen hjem Sister... er glad for, at katten har overlevet ;)

Håber I har nødt ferien i fulde drag.

Sister Bonde sagde ...

Tak Johanna - det er en overlevercat :D
Vi har nydt det hele i fulde drag.

Deborah sagde ...

Hold op en dejlig mis, du har. Skøn er han!!! En rigtig "Toxedo cat" ligesom min Garbo. Ham der ser ud til at veje næsten det dobbelte af min *S*

Sister Bonde sagde ...

Det er nu ikke min Deborah - kun når han skal have mad, så er der kun mor. Men det ER fars kat, ingen andre ligger han i skødet hos :D
Han er en stor tung kat ;o)