mandag den 4. august 2008

Vi tog på

kroophold, bare for et lille kort øjeblik, for at se noget andet, se nogle andre mennesker. Og hvad sker? Vi bliver placeret i lysthuset, bare os tre, så vi igen kunne sidde og kigge på hinanden :D Spurgte den søde tjener om hvorfor, vi var blevet placeret der, når man i det store lokale hørte og så - glade spisende gæster, som JEG gerne ville se på. "Jamen alle vil gerne sidde i lysthuset, og bestiller altid dette rum", var svaret. Hmmm, jeg fortsatte med at nyde mine to mænd, mens vi var der.
De spiste ægte Wienerschnitzel med, hvad der til hører og jeg en hel pandesmørstegt rødspætte, det var godt, der var rigeligt, det var dyrt og jeg glemte mine briller. Jubbbiiii, så skal der købes nye ;o)
I vindueskarmene stod disse planter, ikke specielt kønne, men godt nok sjove. Hvis nogen kan hjælpe med et navn, det kunne tjeneren nemlig ikke, måske også for meget forlangt :D, så vil jeg blive meget glad.

Hjemme igen, var mørket ved at falde på og der blev lavet stormkaffe og de gamle petroleumslamper fik liv. Godt nok et dejligt blødt lys de leverer.

12 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Lysthuset - du kunne da bare ha ringet så havde jeg gerne fyldt de resterende pladser, men hyggeligt ser det altså ud :-)

Sister Bonde sagde ...

Gør det nemlig Marianne - og velkommen tilbage, skønt at høre fra dig igen :D

Anonym sagde ...

Det så da riktig romantisk ut, - og det gjør parafinlampen din også. Hygg dere så mye dere kan, for nå er sommeren på hell.

Sister Bonde sagde ...

Neeeejjjj Hege da - sommeren er juni, juli og august, så den er absolut ikke på hell. Lang skøn tid tilbage.
Det er sommerhuset 2 lamper, fra dengang i 40'erne, så de holder godt.

Annie Fryd sagde ...

Og ville man gerne ha bestilt lysthuset, så havde det garanteret været optaget... Men det lyder nu hyggeligt, trods det at du kun havde to skønne mænd at kigge på...

Petroleumslampen er smuuuk!!

NILLE sagde ...

Wienerschnitzel er vist obligatorisk på en kromenu ;-) Men det smager altså også godt... det ser ud som et rigtigt hyggeligt sted selv om I ikke blev sat til skue!

Anonym sagde ...

Hej Svigerinde
Lysthus med typisk kroindretning!! Ser lidt slemt ud :-) Må ha været svært at undvære havudsigten i fra verandaen i sommerhuset. Sidst jeg så den petroleumslampe havde den rød fod - mon stolemaleren har været på færde :-)... Den er nu også pænere med hvid fod. Og lampen virker efter alle de år i kælderen.Augustmørket har den fordel at man kan få fyret nogle stearinlys af. Godt historisk indlæg du har skrevet. Kh Swester

Sister Bonde sagde ...

Du har med garanti helt ret Annie - men der var plads til 5 mere ;o)

Nille - du har helt ret, og Jens skal altid ha det, når vi er ude :D

DET var slemt swester - har du set gardinerne? Minder om dem, som vi endelig har begravet ét vist sted. Men rummet var nu hyggeligt, bygget i 20'erne, da krofra vandt 4000 kr. i klasselotteriet ;o)
De virker - begge lamper - meget hyggeligt i går aftes.
Tak for rosen til sommerhus-indlægget :D

Bambi72 sagde ...

Der er situationer hvor man ikke kan sige andet end at det var nok meningen at I skulle være sammen alene, om I ville det eller ej ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tjaaaa - måske Bambi - men vi er jo alene sammen hele tiden, så lidt forandring (for mit vedkommende) havde været skønt :D

Irene sagde ...

Kromad er go' mad. De fleste danske kroer laver godt gedigent menneskeføde, det elsker jeg!

Sister Bonde sagde ...

Det er lige, hvad det er Irene, godt hver gang.