fredag den 12. september 2008

Det er da

svært, når man ikke må gå og ikke sidde "for meget". Men må cykle (har ingen cykel), vippe og glemte i forbifarten: SvømmeSkulle man hoppe i vandet sammen med drengene (mig som ALDRIG hopper i bølgen blå) og starte med noget synkront? Nix - gør det ikke. Derfor vil mit legeme forsøge, at finde hvile og læse "Karitas - uden titel". Meget underligt, at holde pause med krimierne og læse en helt igennem velskrevet og meget, meget god bog. Skriv den på din bogliste - værdig, at bruge tid på.

"En dramatisk skæbneberetning om en ung islandsk kvinde i begyndelsen af 1900-tallet. En roman om drømme og længsler, om splittelsen mellem kærlighed og selvstændighed, om uventet lykke og ubærlig sorg.

En vidunderlig fortælling, der som alle store fortællinger fastholder, så længe den varer, og som man siden bærer med sig, længe efter bogen desværre er slut"

Himlen fra i går aftes - skøn fredag til dig

6 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg ville helt sikkert vælge en krimi - til hver en tid ;) God fornøjelse :)

Sister Bonde sagde ...

Det vil jeg også Helle - men det er nu dejligt med "noget andet" - bare en gang i mellem ;o)
Og tak, tak.

et cetera sagde ...

Lyder som en dejlig bog - tænkte forresten på om du ikke kan udvikle en teknik med vippebrædtet, så du kommer fremad samtidigt med at du vipper ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det er en dejlig bog, anderledes - men skøn.
Tænk det må jeg prøve, skal jeg så hoppe over dørtrinene, som når man står på skateboard :D

Sifka sagde ...

Jeg forstår ikke, at du ikke udnytter chancen, og starter på noget synkron. Du kan sikkert nå at komme med til næste OL. Det kunne da være sjovt;) God weekend.

Sister Bonde sagde ...

Uhhhhh Sifka - vidste at den lige var til dig - dejligt. Jeg skal i hvert fald forsøge, kun for din skyld :D
I lige måde til dig.