torsdag den 4. september 2008

Det kan godt

være, at jeg er gammeldaws, indrømmer det blankt. Men er altså rigtig glad for, at have en kalender liggende ved siden af mig, her på skrivebordet, så overblikket hele tiden er der. Lyder som en gang vrøvl :D Men det, at jeg hurtigt kan se, hvornår falder påsken, julen, fødselsdage, rejser kan planlægges osv. til næste år, er dejligt.

Havde faktisk lige ønsket mig en ny, for det kommende år, da brormand sender dette link: kalendersiden.dk.

Rigtig smart, kan selv vælge farve, overskrift, hvornår skal perioden løbe fra, og så printe ud. Det er en god ide, at sætte sin printer til: tilpas til udskriftsområde - inden print, så alt kommer med. Det hele ganske gratis, det kan vi li.

18 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

Åh, du er en sveske Sister...hvordan kunne du vide at jeg manglede sådan en oversigtskalender...

Tak for linket :-)

NILLE sagde ...

Jeg har i årevis forsøgt at tvinge mig til at bruge en kalender - men problemet er, at jeg kan huske det hele i hovedet - og jeg kigger aldrig på den. På arbejdet bruger jeg den elektroniske, fordi der altid er et telefonnummer til telefonkonferencerne. Men fødselsdage osv. - de sidder bare i hovedet... så nu er de smidt ud!

Sister Bonde sagde ...

Kagekone - dejligt at være en sveske, måske er jeg synsk :D

Nille - jeg bruger også den elektroniske til alt, men kan godt li, at have overblikket fysisk ved siden af. Skørt.
Du er da en superintelligentkvinde, og det kan da bestemt ikke være et problem :D

Anonym sagde ...

Jeg kan kun give dig medhold. En kalender til at overskue hverdage. Selv det når der er fuldmåne, så er der pludselig en forståelse for hvorfor det var så vanskeligt at sove ;-)

Jeg har en fed sort bog der er min kalender, den følger mig i tykt og tyndt. Er der en dag hvor det kun er visittasken der er med, så siger jeg simpelhen, jeg ikke vil aftale noget uden lige athave tjekket min kalender derhjemme ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak til dig og dine ord Abildjyde - skønt at vide man ikke er alene om dette fænomen :D

Lene sagde ...

her hænger oversigtskalenderen på opslagstavlen. Her skriver jeg også min vagtplan på, så landmanden kan overskue, hvornår han ikke skal lave aftaler med mig involveret :-) Sådan er det jo, når man arbejder i weekends, men det har du jo også prøvet.
Og tak for linket, det kan være, jeg skal se om der både kan stå fødselsdage og vagtplan der på :-)

Helle K. sagde ...

Sådan en flad kalender er perfekt - tak for linket. :) Du synske kvinde.

Anonym sagde ...

Kære svigerinde
Lige hvad jeg skal bruge til sommerhusets rulleplanlægning for 2009. Superdejligt der er månefaser på. Plejer at klippe/klistre/kopiere fra en tilfældig årskalender. Men med dette kalenderprogram har jeg lavet en (gul) kalender fra april til oktober og gemt filen til videre brug. 1000-tak for det gode link. Kan du ikke gemme linket på din blogside? Og jeg har papir- og bog kalendere alle vegne... på arbejdet, ved telefonen, i soveværelset, i tasken, i sommerhuset, i ?
Kh Svigerinden

NILLE sagde ...

Intelligens har intet med hukommelse at gøre Sister! ;-) Jeg er bare udstyret med en af de slags hjerner, der kan huske telefonnumre, nummerplader, datoer etc. Spild af human hardddisk iøvrigt - når det nu bare kunne skrives ned og cellerne bruges på noget andet - intelligent!

Sister Bonde sagde ...

Skønt med overblik - både til mand og kvinde Lene. Dejligt, hvis du kan bruge linket.

Selvtak Helle - skønt med en flad kalender :D

Dejligt Swester - vidste det lige var noget for dig som elsker kalendere - og i sær i gul. Linket er på blogsiden søde, det er bare at klikke, men gem det dog på din egen maskine - også :D

Nille - så lærte vi det i dag. Nejjj, det vidste jeg godt, det var bare for at rose dig, for du ER dygtig og ved utrolig meget ;o)

Evi sagde ...

Tak for dette meget brugbare link. Jeg har lige moret mig med at kreere min helt egen version med mit eget baggrundsbillede. Nu har jeg en ide til julegaver til familien. Skønt!
Jeg gemte en hel række prøveversioner, så nu har jeg lidt at vælge imellem, men jeg vil helt bestemt vende tilbage til kalendersiden og ganske sikkert også henvise andre, så endnu en gang tak for at du deler.

Sister Bonde sagde ...

Jamen selv tak Evi - og hvis der så printet ud på lækkert kraftigt papir, så er det en rigtig fin gave. Nemlig med baggrundsbillede.

Stine sagde ...

Det skal afprøves, tusind tak for nyttigt link :)

Sister Bonde sagde ...

God fornøjelse Stine :D

Shabby - Marianne sagde ...

Den kendte jeg ikke, men er øjeblikkelig gemt :-)

Sister Bonde sagde ...

Også god fornøjelse til dig Marianne :D

Anonym sagde ...

Jeg kan da ikke huske noget som helst, så jeg har virkelig brug for en kalender. Men jeg har et lille smart program på computeren, som advarer mig i før jeg skal et eller andet. Allerede i går begyndte programmet at advare mig om at jeg skal i operaen på lørdag. Og det fortæller den hver gang jeg tænder min pc - hurra! Og på søndag er der koncert på gamle scene. Men det er vist for meget på én weekend....!

Sister Bonde sagde ...

Jens - det er da overhovedet ikke for meget, nyd det hele i fulde drag, det er dig vel undt og rigtig god fornøjelse - hurraaaaa