tirsdag den 23. september 2008

som fuglen. Har simpelthen været så utrolig heldig, at få fri til, at tage til København i morgen samt først møde til orienteringsmøde på jobnet kl. 13 torsdag. Ved I hvad, nu er jeg glad. Tænk, at kunne følge sønnen tidligt til byen (han er lidt nervøs ;o) gå rundt og hygge, møde dem, som skal med til overrækkelsen, samt spise middag inden det går løs. Glæder mig bare så meget, og lover, vi bliver ikke skuffede, hvis han ikke vinder. Han har nemlig vundet stort allerede.
Hvis nogen har tid og lyst, så bliver det vist på DR2 mandag, den 29. september kl. 22:05.

7 kommentarer:

NILLE sagde ...

Dejligt Sister! Det bliver virkelig spændende - og uanset, er det jo en ære bare at være kommet så langt! Men derfor krydser jeg alligevel fingre, arme, ben osv. for sønnike!

Helle K. sagde ...

Hvor er det godt, at du kan komme med :) Det bliver vildt spændende! Jeg krydser også ALT.

Anonym sagde ...

.....alt andet havde også været fuldstændig urimeligt! Jeg er virkelig meget spændt på hvordan det går og glæææder mig til en fyldig rapport.

Lene sagde ...

Krydser fingre for sønnen, og det er altid så skønt, når vi kan få lov til at dele begivenhederne med vores børn

Sister Bonde sagde ...

Nille - pas nu på du ikke snubler over dig selv - med alt det krydsede :D

Helle - det er nemlig så spændende - mon vi kan sove i nat. Den tid, den spekulation. Du lover mig også, at du ikke vælter over dig selv :D

Totalt urimeligt Jens, men da der ikke er én eneste af underviserne/lederne, som kan forstå, hvad jeg laver på det kursus, skulle der ikke den store overtagelse til ;o)
Skal nok komme en rapport på torsdag.

Uhhhhh, hvor er det sandt Lene, og jeg glæder mig bare så meget.

et cetera sagde ...

Øv-øv-øv - kan ikke tage DR2, men vil tænke på Jer ... - og selvfølgelig har sønnen allerede opnået fantastisk meget alene ved nomineringen - det er simpelthen bars SÅ fantastisk flot gået - jeg er helt stolt (som om jeg har andel i ham!)og så med med et medie som jeg altid har været vild med og vildt optaget af - men så kan jeg jo være det (stolt, altså) på dine vegne ...

Sister Bonde sagde ...

Du har så evigt ret et cetera og dejligt at læse, hvor stolt man kan være over én som man overhovedet ikke "kender" eller kun via mine ord. Det er så godt.
Måske han lægger filmen på youtube, eller hvad ved jeg, så skal du nok få kendskab til det ;o)