torsdag den 2. oktober 2008

En efterlysning

på verdens bedste ørepropper. Er der nogen, som kan hjælpe med gode forslag?
Forberedelserne til Rom-turen er i gang, og noget af det vigtigste, som skal med - er ørepropper. Sidst vi var i Rom, havde jeg fået nogen fra militæret, for de måtte da være gode. Men ak-nej, alt larm trængte igennem. Har forsøgt med div. nox-kugler og gule ear - de er ikke gode nok. Min veninde skaffede et par orange og de var gode. Men desværre er den ene væk, og så er det jo li'som ligemeget. Har ledt på google, og der, hvor der er nogen der ligner de orange, skal firmaet have kr. 75 for at sende dem med fragt. De koster kr. 2,50 for et par. Hmmmm.

10 kommentarer:

Signe sagde ...

Prøv silikoneørepropper - de har dem i Matas eller på apoteket til omkring 40 kr - de former sig efter øret, så du ikke bliver generet af støj.

Lotten sagde ...

Mail mig lige din adresse, så sender jeg dig et par af de orange.

NILLE sagde ...

Da jeg boede i min forrige lejlighed sov jeg med ørepropper HVER nat pga. nogle usandsynligt festlige overboere, som tilsyneladende ikke kendte til ordet arbejde!

Jeg brugte nogle lyserøde nogle i naturvoks, som former sig efter øret... jeg brugte selvfølgelig en hver dag - men det var en god investering. Jeg ved ikke, om de kan fås i DK på apoteket? Min erfaring var, at de der gummidimser var for store til mine ører og faldt ud. De andre kunne jeg tilpasse i størrelsen - en til to ører ;-)

Sister Bonde sagde ...

Signe - tak, tak - går da lige ned i Matas, lige om lidt.

Lotten - er det rigtigt? Har du dem. Sender adressen, når jeg kommer hjem.

Nille - mon ikke det er de der Nox, de er også gode men desværre til den traktorstøj, jeg ligger ved siden af :D
Og man har brug for sin søvn - i den grad.

Ella sagde ...

Jeg bruger de orange, de er de allerbedste jeg har haft. Købes på apoteket og hedder 3M.

God fornøjelse :-)

Frk. Bibo sagde ...

Folket er kommet med gode svar - for jeg er helt enig: De orange fra Matas er jeg glade for. I London købte jeg nogle silikone-nogle, som du også kan købe i Matas.

et cetera sagde ...

De orange ER gode - og fås som Ella skriver på apoteket - og ligner fuldstændig dem du viser. Det er vigtigt at du "folder" dem og stopper dem HELT ind i øregangen - bare rolig du skal nok få dem fisket ud igen - og holder dem dér nogle sekunder mens de "folder sig ud" - så er al - og jeg mener al - lyd effektivt blokeret! Tro mig - jeg sover med en motorsav kombineret med et gammeldags tandlægebor på højeste decibel - og når jeg ikke kan høre de savskærerlyde, så er det fordi propperne virker. Desværre får jeg så øregangseksem af dem efter kort tids brug, så jeg må holde pause indinmellem - men det er så en HELT anden historie ...

Sister Bonde sagde ...

Tak Ella - de havde ikke de ønskede i den Matas, så jeg må apoteket på mandag - har nemlig fået fri for kursus i morgen (os alle sammen) YES.

Kunne ikke få dem i vores Matas Bibotøs, men vi er jo også meget laaaaaangt ude på landet, og her er stille :D

Tak skal du ha for en flot brugsanvisning søde et cetera. Nu sover vi jo hver for sig, af samme årsag, så det er KUN når vi skal sove på hotel sammen, at der virkelig er brug for dutterne. Nu har Lotten være så sød, at ville sende nogen, så måske skulle jeg lige vente. Der er jo nogle dage i næste uge og lede på - også.

Lis Bondes Hesteudlejning sagde ...

Nede hos din lokale trælast eller værktøjsmagasin. Der har de sikkerhedsudstyr til håndværkeren. De er jo som regel godkendte til at kiunne bruges i meget støjende omgivelser. ( Her tænker jeg at dig og jens skal ligge på samme rum)

Sister Bonde sagde ...

Tak for dit gode råd mor, og yes, det er fordi, jeg skal ligge i samme rum med en traktor :D