lørdag den 25. oktober 2008

Gråt i gråt

Elsker bare disse grå stille morgner, ikke en lyd, alt ånder fred og ro. Lyset er smukt, blødt og lige til at krybe ind i. Det bedste er næsten vi ingenting skal, der skal ikke køres, der er ingen, der har forventninger til os, og det er børnefri weekend. Måske vi bare skal tage os sammen til, at få sat de her væk. God weekend til dig og dine

11 kommentarer:

Lene sagde ...

sidder her og smiler lidt, for samme følelse har jeg, ingen børn, ingen forpligtigelser før i eftermiddag. Men her skinner solen, måske fordi jeg har sovet længe ;-)
Nyd dagen, sister :-)

johanne sagde ...

Disse små morgenstunder er guld værd, både i sjæl og i skrift. Men sæt ikke møblerne væk endnu, der kan stadigvæk komme smukke dage.
Her skinner Solen, og jeg er den, der er udenfor lige om lidt.
God weekend.

Som Mine Dager Er, sagde ...

En stille morgenstund er det beste som finnes. Om det er grått eller lyst, spiller ingen rolle. Bare man kan høre stillheten.

Nyt en barnefri helg.

Marit

Sister Bonde sagde ...

Lene - dejligt at få andre til at smile :D Solen kom en ½ time efter, og stråler nu i vilden sky ;o)
Billeder blev taget ved 8-tiden.

Johanne - ok, læser, hvad du siger ;o) Lader dem stå lidt endnu. Ved faktisk heller ikke, hvor vi skal sætte dem hen, har endnu ikke fået banket et skur ned.

Marit - det er næsten noget af det smukkeste, at høre stilheden. Nyder det bare så meget her. Du kan nogengange INTET høre, det er fantastisk.

Kom så igang sagde ...

Et par skønne billeder, det med havemøblerne det når du nok.
Kan du have en god weekend.

Som Mine Dager Er, sagde ...

Hei igjen.

Det blinker i innboksen på din mail ...

Marit

Sister Bonde sagde ...

Tak søde Conny - vi når det nok :D

Du er en kæmpeskat Marit - tusind tak

nina sagde ...

Håber at resten af dagen indtil nu har været lige så stemningsfuld og fredfyldt som billederne og dette indlæg. Dejligt!

Sister Bonde sagde ...

Indtil nu har resten af dagen, blevet tilbragt i sengen med læsning af bogen i sidebaren. Den er simpelthen bare for god.
Tak for rosen til billederne - Nina :D

Annie Fryd sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig måde at tilbringe en lørdag Sister... Lige i min ånd, hvis du læser mine særheder :0)

Desværre blev jeg jaget op og ud og huhej i gang med rengøring, haveoprydning m.m. Men nu står den på slap-af-hygge resten af aftenen.

Sister Bonde sagde ...

Flygter straks over til dig Annie - det her har været en vidunderlig langsom dag. Men sort samvittighed over, at jeg IKKE har gået de der 30 min. som Lene har. SUK.